Ben bu hafta girdim ultrasona az haraketli olduğu icin cinsiyetini öğrenmedik pazartesi tekrar muayene gideceğim acaba meyve suyu veya çikolata mi yesem girmeden haraketleri artsın diye ?
Uyuyordu çok az hareket etti doktor da pozisyonunu değişmiyor göremiyorum kesin dedi tahminde bulundu ama ona itibar etmiyorum beni basından savmak icin söyledi galiba )) pazartesi öğrenmek şart 15hafta olucaz artık
Ben bu hafta girdim ultrasona az haraketli olduğu icin cinsiyetini öğrenmedik pazartesi tekrar muayene gideceğim acaba meyve suyu veya çikolata mi yesem girmeden haraketleri artsın diye ?
Eki Görüntüle 2577909
bu arada e-bebek te büyük indirim var ben minnoşuma aldım biseyler yolunuz düşerse sizde bakın Çanta 30 TL ye düşmüş mesela bir çok şey uygundu
busra1tan
Doktor bugün bizi trolledi ya geçen geldiğinizde kız olduğunu söylemiştim sanırım dedi eşim o ara şoka girdi ben de şok oldum dalga geçmiş meğer. Az kalsın değişiyordu benimki de
Kese normalde böyle olmamalı ince bi şekilde katlanma olmuş yani o katlanma alanıda kanamaya sebep olur dedi çok şükür bu sıralar olmadığı için progestan vermedi ama her an olabilir riskim varmış
Bende ultrasonda kanama alanı görünmüyor ama kanamam oldu.
Sana her ihtimale karşı progestan başlansa iyi olurdu aslında. Bi başka doktora daha görünmeni tavsiye ederim.
Karnımın sağ tarafında alt kısımda zaman zaman sıkışma hissediyorum. Baskı oluşuyor. İlk gebeliğimde böyle birşey yaşadım mı hatırlamıyorum ama kızımın hareketlerini erken hissetmemiştim. Bebeğimin hareketinden dolayı mı acaba bu sıkışma başka birşeyden olabilir mi? Sizlerde de var mı bu durum. Sanki içerden sağ tarafıma vuruluyor gibi hissediyorum bazen...