2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben bu hafta girdim ultrasona az haraketli olduğu icin cinsiyetini öğrenmedik pazartesi tekrar muayene gideceğim acaba meyve suyu veya çikolata mi yesem girmeden haraketleri artsın diye ?
Doktorum bana 3 dilim baklava yeyip gel dedi öyle de gittim kıpır kıpırdı

Doktorum bana 3 dilim baklava yeyip gel dedi öyle de gittim kıpır kıpırdı
Uyuyordu çok az hareket etti doktor da pozisyonunu değişmiyor göremiyorum kesin dedi tahminde bulundu ama ona itibar etmiyorum beni basından savmak icin söyledi galiba )) pazartesi öğrenmek şart 15hafta olucaz artık

Ben bu hafta girdim ultrasona az haraketli olduğu icin cinsiyetini öğrenmedik pazartesi tekrar muayene gideceğim acaba meyve suyu veya çikolata mi yesem girmeden haraketleri artsın diye ?
Çikolata ye canim

Benim de yarın saat 9'da randevum. Ama o saatte hiçbir şey yiyemem ki (bulantım sağolsun) nasıl yapacağım bu işi ben? Fikri olan var mı? :)

Kız Allah iyiliğini versin. Ben de kızın olacak sandım :)))) Son karar erkek dimi:))

Ben de yarın gidicem :) Bakalım bizim oğlan da net mi :))

Kız Allah iyiliğini versin. Ben de kızın olacak sandım :)))) Son karar erkek dimi:))

Ben de yarın gidicem :) Bakalım bizim oğlan da net mi :))
Erkek erkek, alışverişini yapabilirsiniz dedi Hayırlı haberlerini bekliyorum

Kızlar kese alanına yapışmamış kanama alanın var dedi doktor bana. Bunu duyan var mı doktorundan?

Kesenin dışında mı demek istedi ki öyleyse korkma bişey olmuyor bende de aynı durum var lekelenmem oluyor progestan kullanıyor musun
Kese normalde böyle olmamalı ince bi şekilde katlanma olmuş yani o katlanma alanıda kanamaya sebep olur dedi çok şükür bu sıralar olmadığı için progestan vermedi ama her an olabilir riskim varmış

Kızlar kese alanına yapışmamış kanama alanın var dedi doktor bana. Bunu duyan var mı doktorundan?
Bende ultrasonda kanama alanı görünmüyor ama kanamam oldu.
Sana her ihtimale karşı progestan başlansa iyi olurdu aslında. Bi başka doktora daha görünmeni tavsiye ederim.

Karnımın sağ tarafında alt kısımda zaman zaman sıkışma hissediyorum. Baskı oluşuyor. İlk gebeliğimde böyle birşey yaşadım mı hatırlamıyorum ama kızımın hareketlerini erken hissetmemiştim. Bebeğimin hareketinden dolayı mı acaba bu sıkışma başka birşeyden olabilir mi? Sizlerde de var mı bu durum. Sanki içerden sağ tarafıma vuruluyor gibi hissediyorum bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…