2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ne mutlu haberlerle geldin masallah her daim guzel haberlerle gel insallah
Ben folik asit hakkinda yazmamistim sende gorunce yazim bari
52 euroya aldigim folik asitleri dana jelatini oldugu icin biraktim bugun baska marka aldim ama omega 3 ayri verildi cunku omega 3 olan butun folik asitlerde jelatin varmis
Neyse buda bana 80 euroya maal oldu
3aylik bi kutu kullanacaz mecbur yapacak bise yok
Haa cinsiyetten kapak kaldirmadi bile cunku belcikada cinsiyet 16. Hafta sonrasinda tahmin ediliyo
Sordugum zaman tepki :

Bende ultrasonda kanama alanı görünmüyor ama kanamam oldu.
Sana her ihtimale karşı progestan başlansa iyi olurdu aslında. Bi başka doktora daha görünmeni tavsiye ederim.
Ya doktorumdan çok memnunum aslında her şeyi detaylı anltıyor baştan savma yapmıyor. Geçen hafta şiddetli kasık ağrısı şikayetiyle başka doktora denk geldim oda aynısını söyledi mesela ama progestan dememişti. kesenin etrafında ince bi katlanma olmış dedi yani progestanlık bişey değil gibi çünkü bi hafta iğnesini kullanmıştım hayırlısı artık yaa bana bir yada bi buçuk ay daha risk var dinleneceksin ağır şeyler yapmayacaksın dedi

Günaydın kızlar iyi haftasonları

Günaaaaydın biz çalışan annelere de

e.bebekten alışveriş yapan annemize de bebeğine sağlıkla giydirmesini temenni ederim, ben de geçen ay 3 tane çıtçıtlı ve çorap almıştım hediye paketi yaptırdım teyzeleri Cinsiyeti belli olsaydı ben de alırdım yavaş yavaş, Allahım bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallaaaaah

Merhaba çoook geçmiş olsun, 1 haftalık iğne dediğin puruloton mu? (iğnenin ismini yanlış yazmış olabilirim)

Ben bu hafta girdim ultrasona az haraketli olduğu icin cinsiyetini öğrenmedik pazartesi tekrar muayene gideceğim acaba meyve suyu veya çikolata mi yesem girmeden haraketleri artsın diye ?
Canım ben yemek yedim iki çikolata yedim yinede uyuyordular ama doktor gördü net eminim dedi

Kızlar dün muayenem vardı bebeğim iyi ama plesenta aşağıda ilerleyen zamanlarda yukarıda çıkabilir inşallah kanaman olmaz dedi çok dikkatli olmam gerekiyormuş ilişki yasak zaten hamile kaldığımı öğrendiğimden beri bişey yapmıyorduk.Ağır kaldırmıycam bolca istirahat.Bende durumlar böyle .İnşallah heppimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı.

ağır kaldırma yüksekteki bir şeye uzanma bir şey olmaz Allah'ın izniyle vakit buldukça ayaklarının altına yastık koyup uzan canım

Aynısı bendede var canım özellikle biraz fazla hareket ettiğimde daha cok oluyor bende merak edıyorum bebek hareketımı diye ama resmen vuruyo gıbı ıcerden

aynen aynen beyefendi rahatsız olduysa pozisyondan değiştirmeden bırakmıyor

Oyyy kıyamam minnoşaaa, ben de bi kaç gündür bir şeyler hissediyorum sanki ama emin değilim, elimi karnıma koyduğumda anlayamıyorum ama sanki içimde pıt pıt bir şeyler atıyor gibi, ilk hamileliğimde 2007 olduğu için hangi haftalarda ne hissettim hiç hatırlamıyorum:) Bir an önce hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum

Bu haftalarda başlıyor bence canım hareketler ama bırkaç haftaya kadar artık net olarak hıssetmeye baslarız çok heycanlııı değilmi yaaa

bu arada doktora sordum sırtüstü uzun süre yatmamaya çalış artık dedi sağına ya da soluna yatabilirsin dedi. sağına yatmakta da sorun yokmuş yani

Bu haftalarda başlıyor bence canım hareketler ama bırkaç haftaya kadar artık net olarak hıssetmeye baslarız çok heycanlııı değilmi yaaa

Evet hem de çok heyecanlı, ilk bebişimde 12 yıl geçtiği için sanki ilk yaşıyormuşum gibi heyecanlıyım, Allahım isteyen herkese nasip etsin

bu arada doktora sordum sırtüstü uzun süre yatmamaya çalış artık dedi sağına ya da soluna yatabilirsin dedi. sağına yatmakta da sorun yokmuş yani

DOktora yatıi pozisyonu öneriyor musunuz diye sorduğumda, henüz daha erken istersen amuda abile kalkabilirsin sorun yok dedi Ama ben amuda kalkmadım tabi, bir sağa bir sola yatıyorum, bazen de bacağımın arasına yastık koyuyorum rahat oluyor

Benimde icimde sanki ara ara bi sallanti gibi oluyor kayiyor gibi ama cok net degil
2. Ler daha cabuk hissedilir demisti dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…