Evet hem de çok heyecanlı, ilk bebişimde 12 yıl geçtiği için sanki ilk yaşıyormuşum gibi heyecanlıyım, Allahım isteyen herkese nasip etsin
DOktora yatıi pozisyonu öneriyor musunuz diye sorduğumda, henüz daha erken istersen amuda abile kalkabilirsin sorun yok dedi Ama ben amuda kalkmadım tabi, bir sağa bir sola yatıyorum, bazen de bacağımın arasına yastık koyuyorum rahat oluyor
Karnımın sağ tarafında alt kısımda zaman zaman sıkışma hissediyorum. Baskı oluşuyor. İlk gebeliğimde böyle birşey yaşadım mı hatırlamıyorum ama kızımın hareketlerini erken hissetmemiştim. Bebeğimin hareketinden dolayı mı acaba bu sıkışma başka birşeyden olabilir mi? Sizlerde de var mı bu durum. Sanki içerden sağ tarafıma vuruluyor gibi hissediyorum bazen...
Evet bende de oluyor. Hatta ilk gebeliğimde hissetmediğim birçok şeyi bunda hissediyorum. Yatarken sağdan sola döndüğümde kasılma, alt tarafımda bi şeyin varlığını hissetme. Bunlar oluyor. İlkinde vücut bilemediği için hissedilmiyor. Ama ikincide bu hisler tanıdık geliyor ve hissediyoruz.
Ya doktorumdan çok memnunum aslında her şeyi detaylı anltıyor baştan savma yapmıyor. Geçen hafta şiddetli kasık ağrısı şikayetiyle başka doktora denk geldim oda aynısını söyledi mesela ama progestan dememişti. kesenin etrafında ince bi katlanma olmış dedi yani progestanlık bişey değil gibi çünkü bi hafta iğnesini kullanmıştım hayırlısı artık yaa bana bir yada bi buçuk ay daha risk var dinleneceksin ağır şeyler yapmayacaksın dedi
Kızlar dün muayenem vardı bebeğim iyi ama plesenta aşağıda ilerleyen zamanlarda yukarıda çıkabilir inşallah kanaman olmaz dedi çok dikkatli olmam gerekiyormuş ilişki yasak zaten hamile kaldığımı öğrendiğimden beri bişey yapmıyorduk.Ağır kaldırmıycam bolca istirahat.Bende durumlar böyle .İnşallah heppimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı.
İnşallah zamanla yukarı çıkacaktır. Kanaman olsa da korkma stres yapma doktora git. Bende kaç kere oldu, çok şükür bebeğim iyi. Her kanama olumsuz sonuçlanacak diye bir şey yok. İstirahat et. İlişki bize de yasak 2 ay hem de.
Ben bu hafta girdim ultrasona az haraketli olduğu icin cinsiyetini öğrenmedik pazartesi tekrar muayene gideceğim acaba meyve suyu veya çikolata mi yesem girmeden haraketleri artsın diye ?
İnşallah zamanla yukarı çıkacaktır. Kanaman olsa da korkma stres yapma doktora git. Bende kaç kere oldu, çok şükür bebeğim iyi. Her kanama olumsuz sonuçlanacak diye bir şey yok. İstirahat et. İlişki bize de yasak 2 ay hem de.
Hamileliğimin başından beri çok dikkat ettim 15 gün önceki muayenemde bişey yoktu 1 haftadır biraz rahat hareket ettim riskli dönem geçti diye şimdide bu çıktı bakalım daha neler yaşıycaz mevlam en iyisini bilir.
Hamileliğimin başından beri çok dikkat ettim 15 gün önceki muayenemde bişey yoktu 1 haftadır biraz rahat hareket ettim riskli dönem geçti diye şimdide bu çıktı bakalım daha neler yaşıycaz mevlam en iyisini bilir.
Ben artık hıssedemıyorum ya sdece merdıven çıkarken farkettım sag bacagımı kaldırınca bişey yok ama solu kaldırınca içi dolu fazla kaldramıorum soluma inmiş buda benı bıraz korkuttu normalde gobek delığimin altındaydı acaba bişey mi oldu offfSaglık ocagında kalp atışları duyulmuodu galiba bu haftalarda degıl mı gidip soranınız oldumu ???
Ben artık hıssedemıyorum ya sdece merdıven çıkarken farkettım sag bacagımı kaldırınca bişey yok ama solu kaldırınca içi dolu fazla kaldramıorum soluma inmiş buda benı bıraz korkuttu normalde gobek delığimin altındaydı acaba bişey mi oldu offfSaglık ocagında kalp atışları duyulmuodu galiba bu haftalarda degıl mı gidip soranınız oldumu ???