2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

o kadar da değil amuda kalkmak nedir

Evet bende de oluyor. Hatta ilk gebeliğimde hissetmediğim birçok şeyi bunda hissediyorum. Yatarken sağdan sola döndüğümde kasılma, alt tarafımda bi şeyin varlığını hissetme. Bunlar oluyor. İlkinde vücut bilemediği için hissedilmiyor. Ama ikincide bu hisler tanıdık geliyor ve hissediyoruz.

Katlanma ilk defa duydum. Dinlenmene bak, bebek büyüdükçe düzelecektir inşallah :)

Gördüğüm duyduğum herşeyi canım çekiyor. İlk gebeliğimde hiç olmamıştı :))

İnşallah zamanla yukarı çıkacaktır. Kanaman olsa da korkma stres yapma doktora git. Bende kaç kere oldu, çok şükür bebeğim iyi. Her kanama olumsuz sonuçlanacak diye bir şey yok. İstirahat et. İlişki bize de yasak 2 ay hem de.

ben kumpir aşerdim ama ne aşermek salyalarım aktı valla yiyene kadar delirdim

Ben bu hafta girdim ultrasona az haraketli olduğu icin cinsiyetini öğrenmedik pazartesi tekrar muayene gideceğim acaba meyve suyu veya çikolata mi yesem girmeden haraketleri artsın diye ?
Kaçta gdeceksın canım arabayla gdıosan bile bıraz yuru hastanenın içinde bide işte tatlı şeyler ye çikolata falan ne bulursan

Hamileliğimin başından beri çok dikkat ettim 15 gün önceki muayenemde bişey yoktu 1 haftadır biraz rahat hareket ettim riskli dönem geçti diye şimdide bu çıktı bakalım daha neler yaşıycaz mevlam en iyisini bilir.

İyi düşünelim iyi olsun. İnşallah bir sıkıntı yaşamayız hiçbirimiz.

Ben artık hıssedemıyorum ya sdece merdıven çıkarken farkettım sag bacagımı kaldırınca bişey yok ama solu kaldırınca içi dolu fazla kaldramıorum soluma inmiş buda benı bıraz korkuttu normalde gobek delığimin altındaydı acaba bişey mi oldu offfSaglık ocagında kalp atışları duyulmuodu galiba bu haftalarda degıl mı gidip soranınız oldumu ???

Evet bizim sağlık ocağında bakıldı kalp atışına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…