2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de yeni çıktım kontrolden çok şükür her şey yolunda. Veee kesin olarak kız dedi. Süslü bir prensesim olacak inşallah
Burdaki tavsiyeleri okudum sabah sabah baklava bulamadığım için kaşık kaşık pekmez yedim gelmeden gerçekten tatlının etkisi çok. Baya hareketliydi. ultrasonun ekranına sarılasım geldi

Kızlar günaydınn yeni doğacak bebekler için şart olan ne almalıyız ?
İnternette bir sürü güzel şey var ama gereksiz şeyler almak istemiyorum.
Deneyimli olan ya da faydalı bir yazı okumuş olup paylaşacak olan var mı ?

Ben de biraz riskli dönem geçirdiğim için günde 3 defa progestan hap kullanıyorum, 3 defa da puruloton isimli birer hafta koruyucu iğne kullanmıştım.

Allah bebeklerimizi ve bizleri korusun inşallah
Bana direk iğne vermişti ama çoğu kişiden hap duyuyorum. Size de geçmiş olsun ve amiin Allaha emanetler

Ben bu hafta girdim ultrasona az haraketli olduğu icin cinsiyetini öğrenmedik pazartesi tekrar muayene gideceğim acaba meyve suyu veya çikolata mi yesem girmeden haraketleri artsın diye ?
İki kare cikolata yeterli canim, cokta seker yukleme ben ilk bebegimde sadece nst icin yerdim iki kare cikolata, doktorum sadece su ic gel derdi bunda da oyle yapiyorum ama sekerli gidalar bebisleri costuruyor bu bi gercek
Ya cok tatlisin bebislerimize avrolar feda olsun napalim ben ilk gebelikte cok duzenli folik asit kullandim mesela, bu defa folikasiti iki gunde bir kullandim ya bu gebelikte baya rahat takiliyorum hayirlisi ama doktorumda benim gibi dusunuyor zaten ondan bu rahatligim
Merhaba çoook geçmiş olsun, 1 haftalık iğne dediğin puruloton mu? (iğnenin ismini yanlış yazmış olabilirim)
Pruloton mi ne zikkimsa ondan ilk gebelikte cok Kullandim bu defa ihtiyacim olmas ins duyunca tuylerim ürperdi popişimden yedigim ignelerin haddi hesabi yoktu son iki ayda
Hic uzulme canim o plesanta zaten bu haftalarda yukari cikiyor, daha erken yani. Bence doktorun da biraz kendine dikkat et diye aoylemistir yoksa bu haftalarda beklenen bir durum yani
Off bu ikinci gebeligim ve aşeremiyorum
Bu konu uzun simdilik istersen en pahali seylerden baslayabilirsin bir beşik ve bir bebek arabasi bence en önemlisi puset cunku hastaneden de pusetle cikariyoruz bebisleri birkac tulum ve zibin alarakta baslayabilirsin

Günaydın canım öncelikle katogorın ney yanı buyuk eşyalar mı yoksa ufak tefek şeyler mi?

1 hap progestan almayı unuttum birşey olmaz değil mi kızlar riskli durumum yok ama yinere önlem amaçlı kullanıyorum ben

Doktordan geldik yepyeni Benimde kızım geliyor Prensesim olacak Canım evladım çok şükür

Bu arada cinsuyetini gostermeyenler genelde Kız oluyor demişlerdi doğruymuş
Canim ben de bugun geldim doktordan 16 haftaligiz. Ben de bir turlu ogrenenmistim erkekmis :) pasaaam geliyor :) Allah saglik sihhatle kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…