- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
Canim benimki de belli olduu oglusum olcak insallah :)ben kumpir aşerdim ama ne aşermek salyalarım aktı valla yiyene kadar delirdim
Evet sanki bir noktaya vuruyormuş gibi:))Aynısı bendede var canım özellikle biraz fazla hareket ettiğimde daha cok oluyor bende merak edıyorum bebek hareketımı diye ama resmen vuruyo gıbı ıcerden
Ya bende ilk hamileligimde hic folik asit kullanmadim. Ve cokda rahat bi hamilelik gecirmistimİki kare cikolata yeterli canim, cokta seker yuklemeben ilk bebegimde sadece nst icin yerdim iki kare cikolata, doktorum sadece su ic gel derdi bunda da oyle yapiyorum ama sekerli gidalar bebisleri costuruyor bu bi gercek
Ya cok tatlisinbebislerimize avrolar feda olsun napalim ben ilk gebelikte cok duzenli folik asit kullandim mesela, bu defa folikasiti iki gunde bir kullandim ya bu gebelikte baya rahat takiliyorum hayirlisi ama doktorumda benim gibi dusunuyor zaten ondan bu rahatligim
Pruloton mi ne zikkimsa ondan ilk gebelikte cok Kullandimbu defa ihtiyacim olmas ins duyunca tuylerim ürperdi popişimden yedigim ignelerin haddi hesabi yoktu son iki ayda
Hic uzulme canim o plesanta zaten bu haftalarda yukari cikiyor, daha erken yani. Bence doktorun da biraz kendine dikkat et diye aoylemistir yoksa bu haftalarda beklenen bir durum yani
Off bu ikinci gebeligim ve aşeremiyorum
Bu konu uzunsimdilik istersen en pahali seylerden baslayabilirsin bir beşik ve bir bebek arabasi bence en önemlisi puset cunku hastaneden de pusetle cikariyoruz bebisleri birkac tulum ve zibin alarakta baslayabilirsin
lcw ve defactodan aldım ben, oralara baktın mı?
,
Canım Benim çok geçmiş olsun Doktorum hamileliğin sonuna kadar risk var der ama her risk sağlıksız gebelik demek değil Kendinize dikkat edin Bol İstirahat Düzenli beslenme Düzenli Uyku İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alacagizHamileliğimin başından beri çok dikkat ettim 15 gün önceki muayenemde bişey yoktu 1 haftadır biraz rahat hareket ettim riskli dönem geçti diye şimdide bu çıktı bakalım daha neler yaşıycaz mevlam en iyisini bilir.
Ben artık hıssedemıyorum ya sdece merdıven çıkarken farkettım sag bacagımı kaldırınca bişey yok ama solu kaldırınca içi dolu fazla kaldramıorum soluma inmiş buda benı bıraz korkuttu normalde gobek delığimin altındaydı acaba bişey mi oldu offfSaglık ocagında kalp atışları duyulmuodu galiba bu haftalarda degıl mı gidip soranınız oldumu ???
Benim doktorum bebek uyuyoss da uyandiriyo cihazla durtunce uyaniyo hemen gerinmeye basliyo
Aşerme farklı oluyor diyorlar tadı kokusu ağzına burnuna geliyormuşBende aynen .dün ruyamda elma gördüm ama aşerme degıl sanırım bide canım yeşilli bişey çekti ama onu normal zamandada çekior canım oyuzden haöılelıkten degıldr herlde
Benim de ilk bebeğim Kasım doğumlu kış bebeğine o kadar alışmış ki bi kaç parça bişey aldın el alışkanlığı heralde hep uzun kollu almışımBüyük küçük tüm eşyalar için.
tulumdan bebek arabasına kadar ne alacağımı hiç bilmiyorum.
Yaz bebeklerine ne lazım ?
Benım kızım yaz degıldı ekımde doğdu ama genel şeyleri söyleyebılırım.Büyük küçük tüm eşyalar için.
tulumdan bebek arabasına kadar ne alacağımı hiç bilmiyorum.
Yaz bebeklerine ne lazım ?
Ya bizim daha bellı degil p.tesi inşallah öğrenecez gösterirse kendiniEvet sanki bir noktaya vuruyormuş gibi:))
Sizin cinsiyeti belli mi?
Rahim ağzi yetmezligi mi var?Merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı 14 haftalık olduk sonunda önde duran bebişimin kız olduğunu öğrendik arkadaki de tam görünmediği için anlamadı Dr. Çok şükür durumları iyi ama benim pazartesi serklaj olmam gerekiyor biraz moralim bozukserklaj hakkında bilgisi olan varmı?
Canım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı 14 haftalık olduk sonunda önde duran bebişimin kız olduğunu öğrendik arkadaki de tam görünmediği için anlamadı Dr. Çok şükür durumları iyi ama benim pazartesi serklaj olmam gerekiyor biraz moralim bozukserklaj hakkında bilgisi olan varmı?
Normalde yok ikiz olduğu için biraz kasıklarımdada baskı vardı Dr. Açılmaya meyilli dedi yapalım dedi bende korkuyorum yapınca da riskli değilmi?Rahim ağzi yetmezligi mi var?
Teşekkür ediyorum yok canım yaaa 1 oğlum var onda hiç bir sorun yoktu bunlar ikiz olunca Dr. Açılmaya meyilli dedi yapsak daha iyi olurmuşCanım hayırlı olsunbende Serkajı merak edıyorım.onlem amaclı mu yapacaklar yoksa acılmamı var mıs?
Şuan gereklimi bilmiorum ama ben öldğnü dşndgum için saglık ocagnda dınlemek istıyrumCanım bende iş için kıyafet almak için bir kaç AVM gezdim Belli olmuyor İnternetten baktiginiz Beğendiğiniz modelleri sordurun Hangi mağazada varsa oradan alırsınız En kalabalık AVM lerde DeFacto ve LCW de daha çok çeşit var. Yada derimki size normalde olan ama dar gelen pantolonlarinizi bellerini genişletmek için bir terziye gidin Olcunuze göre çok güzel yaparlar ✌ Daha sık bir hamilelik geçirebilirsiniz
Canım Benim çok geçmiş olsun Doktorum hamileliğin sonuna kadar risk var der ama her risk sağlıksız gebelik demek değil Kendinize dikkat edin Bol İstirahat Düzenli beslenme Düzenli Uyku İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alacagizMoral bozmayalım hissediyorlar☺
Siz gene hissetmiş siniz Ben hiç hissedemedim ☺ Saglikliymis çok şükür Evham yapmayalım Sağlık ocağında kalp atışlarını mi dinlemek gerekli ? Zaten doktor dinlemiyor mu
Bizimki kontrol esnasinsa parmağını emdi Yüzünü kapadı kollarını yuzunden çok az çekti Doktor um yüzünü çekebilmek için ultrason cihazıyla çok hafif 3-4 kez dürttü hemen pozisyon değiştir di☺
Canım benım o nasıl laf ıcını ferah tut azıcık bebegın saglıklı.kalp atısını duymadan rahatlamam dıyorsan Bugun cumartesı ya acıle felan gıtsen olmaz mı?bılıyorum bebegı görmeden duymadan geçmiyor bu endıseŞuan gereklimi bilmiorum ama ben öldğnü dşndgum için saglık ocagnda dınlemek istıyrum
Anladım canım.arastırdıgım kadarıyla anestezılı yapılıyor zaten bısey hıssetmıyırsun.ılk haftalar olduğu ıcınde rıskın daha az oluyor.erken haftalarda önlem alınması bence cok daha ıyı olacaktır senın ıcınTeşekkür ediyorum yok canım yaaa 1 oğlum var onda hiç bir sorun yoktu bunlar ikiz olunca Dr. Açılmaya meyilli dedi yapsak daha iyi olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?