2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

A
Açılman mı var canım rahim ağzı uzunluğu kaç

Şuan gereklimi bilmiorum ama ben öldğnü dşndgum için saglık ocagnda dınlemek istıyrum
Allah korusun canım öyle düşünme benimkiler öyle hareketliydi 2 gün hiç hissetmedim ama çok şükür başka bir terslik olmadığı için kötüde düşünmedim bugün de gördüm çok şükür iyiler 4. Ayda zaten hergün hissetmek yanlış olurmuş içini ferah tut

3.500 TL yatırdık bize anestezi ücreti almayacaz deyince anestezisiz olucak diye düşündüm muayenede bile çok acı çektim İnşAllah anestezi yaparlar bakalım pazartesi neler bekliyor beni tabi bebeklerimiz iyi olsun katlanırız herşeye

Canım bir tek ayrıntılı ultrasona cevap vereyim :)) çarşamba günü 15. Haftada yani kontrol için gittim ayrıntılı için bir ay sonra git dedi. Özelde bir doktor önerdi. Devlette önce oranın kadın doğumuna gitmen gerekiyor sonra o seni perinatolog yönlendirecek çok uzun iş bende doktorumun önerdiğine gideceğim mecburen. Başka özelde doktor yok bu adam da çok tedirgin ediyor diyorlar ama yapacak bir şey yok çoğul olduğu için 350 lira dedi fiyatını da diyeyim. 20. Haftaya girince gideceğim inşallah ikili test yatırmadım.

Şuan gereklimi bilmiorum ama ben öldğnü dşndgum için saglık ocagnda dınlemek istıyrum

Canım sağlık ocagini brkleme Hemen acile git lütfen Allah korusun bişey yoktur ama senin içini rahat hissetmeni istediğim için söylüyorum Bize de haber ver lütfen

İlk resim 6 haftalık ikinci resim 10 haftalık konum keseye göre cinsiyet tahmini yapacak varmı kızlar

Eklentiler

• IMG-20200118-WA0010.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20200118-WA0009.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 40
İlk resim 6 haftalık ikinci resim 10 haftalık konum keseye göre cinsiyet tahmini yapacak varmı kızlar
Yuvarlak olarak kesenin içinde bebek görününce kız diyorlar :) ablamın da böyleydi kızı oldu. Benimki fasulye şeklinde cinsiyeti belli değil

Benim oğluşum olacağı kesinleşti arkadaşlar. Yine 6 gün ileride görünüyor. 135 gram kilosu, 12 cm boyu :) eşi ve suyu gayet güzel, Rabbime şükürler olsun. :)
Sarı yumurta akı kıvamı akıntım için fitil yazdı. Üçlü test yaptıracak mısın dedi, hayır dedim. Ayrıntılı yaptırcam zamanı geldiğinde Allahın izniyle. Kanamaları da sordum. Bazı gebelerde sebepsiz olabilir kanamalar dedi. İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz.

Valla canım sessızce kayıplarım oldgu için bundada korkuyorum.en sonkını bu zamanlarda kaybettim ve kanamam falnda olmuo kalbı duruo rutın kontrole gttgmdede öğrenıorum öldğnü oyuzden hatta kafayı bozmuştum bi kaç muayeneye hazrlıklı gıttım bez kıyafet faln hazrlaym gttım en son eşim kızdı sacmala koy şunları eve dedi.Bunda bide tsh da aşırı yüksek çıktı yani pek moralimde yok umutsuzum biraz tabiki Rabbim bilir.

Canım sağlık ocagini brkleme Hemen acile git lütfen Allah korusun bişey yoktur ama senin içini rahat hissetmeni istediğim için söylüyorum Bize de haber ver lütfen
Acildede herşeye bakmazlarki ya bide bana gülerler herlde bu haftalarda hıssetmıorum öldgnu dşnüyorum desem

Acildede herşeye bakmazlarki ya bide bana gülerler herlde bu haftalarda hıssetmıorum öldgnu dşnüyorum desem

Acile gidin Ağrınız siziniz olduğunu söyleyin İçiniz rahatlasin lütfen kendinizi strese sokmayın Normal devlet Hastanesi'ne de randevu alabilirsiniz Hemen muayene olursunuz size bilgi verirler sağlık ocagini beklemeyin Kafanız rahatlasın

Canım benimde kuyruk sokumumda baskı var geçen muayenede rahimde baskı görmüştü bide.acilmaya meyilli olduğunu nasil anladı alttanni muayene etti

Bence boşuna hırpalıyorsun kendini ama yine de içim rahat etsin diyorsan pazartesi sağlık ocağına git acilde ilgileneceklerini sanmıyorum kontrol ne zaman

Cok ıyı anlıyorum senı benım en son kaybım 10 haftalıktı bu haftaya gırene kadar her kontrol gunu evden cıkmadan önce olurda bır aksılık olur dıye esıme söylemeden herseyımı hazırladım gıttım senın gıbı.
Icın rahat etmesi ıcın sen doktora gıt ve bebegının o güzel kalp atışlarını duy canım yoksa bılıyorum geçmeyecek endişen.
7.haftalarda kafayı yemek üzereydım ıcımden bebeğime karşın bısey oldu dıye kendımı yedım bıtırdım.yanı düşün o haftada kalp atışı bıle yenı duyururken.anıden karnıma bır Ağrı gırdı o sıra kendı kendımı stresten hatta ettım.sonra ki gün hastaneye gıttım ve hersey yolunda dedı.yanı en büyük kötülüğü bız kendımız yapıyoruz.

Kizlar yüzünde hamilelik lekelenmesi başlayan var mı çok ufak bir kaç tane gördüm ve tedirginim

Bence boşuna hırpalıyorsun kendini ama yine de içim rahat etsin diyorsan pazartesi sağlık ocağına git acilde ilgileneceklerini sanmıyorum kontrol ne zaman
28 inde kontrolum bu hafta olsaydı saglık ocagyla uğraşmayıp beklerdımde işte daha var

İnsanın elinde olmuyorki ya tam bi hissetmeye başlasaydık hayrlısıyla emin olurduk kendımızden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…