Ben de aynıyım cnm. hissedemedim diye değil ama kayıplarım olduğu için tedirginim. Bugün kontrolüm vardı, dr'umun acil işi çıktı nasip olmadı yine haftaya kaldı. Canım çok sıkıldı, inşallah bizimledir bebişler sağlıkla.
Ben ilk bebeğimi ağustosta doğurmuştum. Hava çok sıcaktı. Bol bol zıbına ihtiyaç duymuştum. Askılı, yarım kollu, altına uzun pijama.
Penye battaniye
Müslin bez
Emzirme önlüğü (çok iş gördü)
Emzirme yastığı
Yaz bebesi olduğu için ilk başlarda eldiven ve şapka kullanmadım zaten sıcaktan isilik oluyorlar. Bol zıbın lazım. Ayaksızlar daha kullanışlı mümkünse 2 parça olan altlı üstlüler, çünkü büyüme hızına yetişilmiyor. Aldıklarınızdan çok çok almayın ayrıca. Çorap, zıbın, mendil hariç
Ben de aynıyım cnm. hissedemedim diye değil ama kayıplarım olduğu için tedirginim. Bugün kontrolüm vardı, dr'umun acil işi çıktı nasip olmadı yine haftaya kaldı. Canım çok sıkıldı, inşallah bizimledir bebişler sağlıkla.
Benim 15+1 daha hiç hissetmedim bugündü kontrolüm doktor 3 haftaya anca hissedersin dedi. Zaten her yerde 20. Hafta civarı yazıyor hadi ilk çok değilse en erken 16-17. Rahat ol daha hareketleri hissetmene çok var
Benim oğluşum olacağı kesinleşti arkadaşlar. Yine 6 gün ileride görünüyor. 135 gram kilosu, 12 cm boyu :) eşi ve suyu gayet güzel, Rabbime şükürler olsun. :)
Sarı yumurta akı kıvamı akıntım için fitil yazdı. Üçlü test yaptıracak mısın dedi, hayır dedim. Ayrıntılı yaptırcam zamanı geldiğinde Allahın izniyle. Kanamaları da sordum. Bazı gebelerde sebepsiz olabilir kanamalar dedi. İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz.
Sağlıkla oğlunu kucağına alırsın inş Benden de ara ara kahverengi leke geliyordu bugün sarı su gibi geldi Dr sormadım ama sana bişey söyledimi sebebi neymiş yada tehlike bi durum mu
Benim 15+1 daha hiç hissetmedim bugündü kontrolüm doktor 3 haftaya anca hissedersin dedi. Zaten her yerde 20. Hafta civarı yazıyor hadi ilk çok değilse en erken 16-17. Rahat ol daha hareketleri hissetmene çok var
Hissettiğime eminimde belki şimdi yerı genışlemiştir yada farklı bi yere kaymştr ondan hıssetmıorumdur.gümbür gmbür bi hssetme degıldı tabıkı minik bi kayma gbı bide kasılma gbi oluodu hayrlısı bakalım
Sağlıkla oğlunu kucağına alırsın inş Benden de ara ara kahverengi leke geliyordu bugün sarı su gibi geldi Dr sormadım ama sana bişey söyledimi sebebi neymiş yada tehlike bi durum mu
Canım benimki su gibi değil, kıvamlı bi sarı akıntı. Enfeksiyon belirtisi olduğu için fitil verdi. Sen progestanı fitil olarak kullanıyorsan o su gibi akıntı yapabiliyor. Bana yapmıştı.
Kızlar ben de çok endişeliyim bu ruh hali ne zaman geçer bilimiyorum. Tam hareketini hissettim ilk defa diye mutluluğunu yaşarken dün tüm gün süren ağrım oldu doktorumu aradım dediklerini uyguladım geçmeyince acile yönlendirdi orda ki doktorda döl yatağında hassasiyet görüyorum dedi bu ne demek anlayamadm sordum ama açıklayıcı bi cevap alamadım iğne ve serumdan sonra eve geldim bu gün kendi doktorum 2 de bakacak çok tedirginim
Kızlar ben de çok endişeliyim bu ruh hali ne zaman geçer bilimiyorum. Tam hareketini hissettim ilk defa diye mutluluğunu yaşarken dün tüm gün süren ağrım oldu doktorumu aradım dediklerini uyguladım geçmeyince acile yönlendirdi orda ki doktorda döl yatağında hassasiyet görüyorum dedi bu ne demek anlayamadm sordum ama açıklayıcı bi cevap alamadım iğne ve serumdan sonra eve geldim bu gün kendi doktorum 2 de bakacak çok tedirginim
bir de pozisyon değişmiş plesantaya dik bi şekilde ayaklarını koymuş Pozisyonda garip yer değişmesi gerekiyor dedi doktor bunu için ne yapabilirim ki gece uyku uyuyamadım korkudan
Onu da ilk defa duydum. Bence çok kafaya takıyoruz. Bir sorun yok, herşey yolunda ilerleyecek diye düşünmek lazım. Tedirgin olursan bu bebeğe de yansır.