bende şimdi daha duruldum ilkler daha farklı yaaaa :)Hediyelik ve hastane süsleme olaylarina geldik mi yaben ilkimde baya bisiler yapmistim hevesimi aldim, bu defa sade gecirmeyi dusunuyorum tasarim çikileta ve bir kapi süsü yeter bence bana ama belki yine hevesim gelir yaparim bisiler bilmiyorum
HAHAHA BEN ÖYLE HEDİYELERİ AĞZINI AÇMAYA BİLE KIYAMIYORUM YAA ÇOK TATLIŞ OLUYORLAR :)içini sonra değiştirsin alan
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH BEBĞİNE BİŞEY OLMAZKızlar merhaba.Yüksek ateş boğaz ağrısı kusma şikayetleriyle doktora gittiğimde zatürrE teşhisi koydular.3. Günüm bugün.Crp değerim 133 tü.Antibiyotik tedavisi devamında bugün 40 cikti ki o bile yüksek.0-5 arasında olmaliymiş.Korkuyorum bebeğe enfeksiyon geçtiyse diye.Ultrasonda bakıldı normaldi ama organlarina bir sey olursa cok üzülcem.Bunun derecesini sadece ayrıntılı da mi görebiliriz.Şimdiden enfeksiyonun bebeğe geçip geçmediği geçtiyse ne derece öğrenme yolu var mi?15. Haftamdayım.
Cok gecmis olsun canim, umarim sorunsuz atlatirsin hepsiniKızlar merhaba.Yüksek ateş boğaz ağrısı kusma şikayetleriyle doktora gittiğimde zatürrE teşhisi koydular.3. Günüm bugün.Crp değerim 133 tü.Antibiyotik tedavisi devamında bugün 40 cikti ki o bile yüksek.0-5 arasında olmaliymiş.Korkuyorum bebeğe enfeksiyon geçtiyse diye.Ultrasonda bakıldı normaldi ama organlarina bir sey olursa cok üzülcem.Bunun derecesini sadece ayrıntılı da mi görebiliriz.Şimdiden enfeksiyonun bebeğe geçip geçmediği geçtiyse ne derece öğrenme yolu var mi?15. Haftamdayım.
İns sonucun güzel cikarkızlar bana dua edin lütfen.
cvs sonucum çıkmış pazartrsi öğreneceğim sağlıklı değil mi diye
adım emine
günlerdir uyuyamıyorum bile düzgün . pazartesi nasıl olacak
eğer sağlıklıysa bende sizin gibi düşüncelere dalıp ne alsam ne yapsam diye hayal edebilirim ama şimdilik haram bana düşünmek
İlkinde yaptim vallahi hevesim vardi ohhAY YOK BEENDE HASTANE SÜSLEME FLN DÜŞÜNMÜYORUM SADECE HEDİYYE VE KAPI SÜSÜ FALAN OKADAR :)
saol arkadaşımmmCok gecmis olsun canim, umarim sorunsuz atlatirsin hepsini
İns sonucun güzel cikar
İlkinde yaptim vallahi hevesim vardi ohhzaten son iki ay evde yatarak gecirmistim gebeligimi ve tum zamanimi suslemelere vermistim sefam olsun bu defa hevesim yok sankim simdilik yani bilemiyorum
rica ederim güle güle giy canımEkru rengi olan pijama takimindan ben de siparis verdimcok hosuma gitti yaa saol tavsiyen icin
Allahım tertemiz sonuçlar nasip etsin inşaAllah. aslında 2li temiz dediler ama %100 sonuç değil bunlar ayrıntılısı var onda kafayı takıcaz doğacak sonra acaba otizm vs vs hep takıcaz bencekızlar bana dua edin lütfen.
cvs sonucum çıkmış pazartrsi öğreneceğim sağlıklı değil mi diye
adım emine
günlerdir uyuyamıyorum bile düzgün . pazartesi nasıl olacak
eğer sağlıklıysa bende sizin gibi düşüncelere dalıp ne alsam ne yapsam diye hayal edebilirim ama şimdilik haram bana düşünmek
ERKEKSE ZATEN KENDİNİ 11. HAFTA GİBİ BEELLİ EDİYOR :) VE ULTRASONDA HAREKETLİ OLDUĞUNU GÖRÜRSÜN ERKEKLER HAREKTLİ OLUR DERLER :)Arkadaşlar merhaba. İki tane karından ultrason fotoğrafı ekledim.ilk resimde 5 haftalik. işaretli olan yer bebekse sanki solda . ikinci resimde 8 haftalık sağda duruyor. bikaç kişi resimlere bakıp kız gibi dedi ama sizede sormak istiyorum. bide bebişi kesede sağda olup erkek olan varmı,
hadi yaAllahım tertemiz sonuçlar nasip etsin inşaAllah. aslında 2li temiz dediler ama %100 sonuç değil bunlar ayrıntılısı var onda kafayı takıcaz doğacak sonra acaba otizm vs vs hep takıcaz benceama anı yaşamamız lazım arkadaşım. bende çok zor zamanlar geçirdim antidepresan tedavisi sırasında hamile kaldım engelli olacak vs denildi düşer inşaAllah dedi dr yüzüme karşı mesela ben hep bi acabayla yaşıyorum ama anı yaşamamız lazım yaa hiç birşey olmazsaaa diye düşünerek yaşıyorum.
Canım bilgim yok enfeksiyonu nasıl anlarsın. Dua edelim güzel düşünelim güzel olsunKızlar merhaba.Yüksek ateş boğaz ağrısı kusma şikayetleriyle doktora gittiğimde zatürrE teşhisi koydular.3. Günüm bugün.Crp değerim 133 tü.Antibiyotik tedavisi devamında bugün 40 cikti ki o bile yüksek.0-5 arasında olmaliymiş.Korkuyorum bebeğe enfeksiyon geçtiyse diye.Ultrasonda bakıldı normaldi ama organlarina bir sey olursa cok üzülcem.Bunun derecesini sadece ayrıntılı da mi görebiliriz.Şimdiden enfeksiyonun bebeğe geçip geçmediği geçtiyse ne derece öğrenme yolu var mi?15. Haftamdayım.
BENDE HEM MESLEĞİMİN VERDİĞİ BİŞEY SÜSLEMELER ORGANİZASYON FLN ÇOK İYİYİMDİR KINA DÜĞÜN EŞYALARIMI BİLE KENDİM YAPMIŞTIM İNŞALLAH BEBEĞİMİDE YAPARIM BİRDE GÖRÜMCEM KOKULU TAŞ KAPI SÜSÜYLE UĞRAŞIYOR O DA ÇOK İLGİLENİYOR SAĞOLSUNCok gecmis olsun canim, umarim sorunsuz atlatirsin hepsini
İns sonucun güzel cikar
İlkinde yaptim vallahi hevesim vardi ohhzaten son iki ay evde yatarak gecirmistim gebeligimi ve tum zamanimi suslemelere vermistim sefam olsun bu defa hevesim yok sankim simdilik yani bilemiyorum
çook geçmiş olsun canım umarım sıkıntısız atlatırsın RAbbim korusun bebişi ve seniKızlar merhaba.Yüksek ateş boğaz ağrısı kusma şikayetleriyle doktora gittiğimde zatürrE teşhisi koydular.3. Günüm bugün.Crp değerim 133 tü.Antibiyotik tedavisi devamında bugün 40 cikti ki o bile yüksek.0-5 arasında olmaliymiş.Korkuyorum bebeğe enfeksiyon geçtiyse diye.Ultrasonda bakıldı normaldi ama organlarina bir sey olursa cok üzülcem.Bunun derecesini sadece ayrıntılı da mi görebiliriz.Şimdiden enfeksiyonun bebeğe geçip geçmediği geçtiyse ne derece öğrenme yolu var mi?15. Haftamdayım.
Ben canımArkadaşlar merhaba. İki tane karından ultrason fotoğrafı ekledim.ilk resimde 5 haftalik. işaretli olan yer bebekse sanki solda . ikinci resimde 8 haftalık sağda duruyor. bikaç kişi resimlere bakıp kız gibi dedi ama sizede sormak istiyorum. bide bebişi kesede sağda olup erkek olan varmı,
aminnn inşaAllah canım hepimiz sağlıkla alalımhadi ya
inşallah sende sapasağlam kucagına alırsın
dilerim çok sağlıklıdır
ne biliyim canım çok kafam karıştı senin kaç haftalık ultrasonda erkek sağdaydıBen canımkızım solda küçük olan kesede oğlum sağda.
En baştan beri canım. Ben sağda kız olur sanırdım çevremde hep öyle gördüm. Benim kese boyları farklıydı onun için en baştan kim nerde biliyorum. Bir kesem diğerinden hep küçük oldu. Küçük olan kesem solda büyük olan sağdaydı. Küçük kızım çıktı büyük oğlum halen küçük solda büyük sağda. 5. Haftadan itibaren yani hemen hemen konumları böyle. 12. Haftada da soldaki kese için erken demişti sağa çıkıntı var gibi demişti. Yakında öğrenirsin sendene biliyim canım çok kafam karıştı senin kaç haftalık ultrasonda erkek sağdaydı
8 haftada cinsiyet organları belirgin olur mu ki en az 11-12 de erkekse o da kesin değil tahminen doktorlar bilgi veriyorlar kese yeri cinsiyetle alakalı değil bence çoğu kişide farkliArkadaşlar merhaba. İki tane karından ultrason fotoğrafı ekledim.ilk resimde 5 haftalik. işaretli olan yer bebekse sanki solda . ikinci resimde 8 haftalık sağda duruyor. bikaç kişi resimlere bakıp kız gibi dedi ama sizede sormak istiyorum. bide bebişi kesede sağda olup erkek olan varmı,
Bir çılılgınlıl yapıp hepimiz aynı modeli alalım temmuz 2020 anneleri çıldırmış diye haber oluruzEkru rengi olan pijama takimindan ben de siparis verdimcok hosuma gitti yaa saol tavsiyen icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?