2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bende şimdi daha duruldum ilkler daha farklı yaaaa :)

Arkadaşlar merhaba. İki tane karından ultrason fotoğrafı ekledim.ilk resimde 5 haftalik. işaretli olan yer bebekse sanki solda . ikinci resimde 8 haftalık sağda duruyor. bikaç kişi resimlere bakıp kız gibi dedi ama sizede sormak istiyorum. bide bebişi kesede sağda olup erkek olan varmı,

Eklentiler

• 20200115_104527-1-2.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 20200121_154342-1.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 51
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH BEBĞİNE BİŞEY OLMAZ

Cok gecmis olsun canim, umarim sorunsuz atlatirsin hepsini
İns sonucun güzel cikar
AY YOK BEENDE HASTANE SÜSLEME FLN DÜŞÜNMÜYORUM SADECE HEDİYYE VE KAPI SÜSÜ FALAN OKADAR :)
İlkinde yaptim vallahi hevesim vardi ohh zaten son iki ay evde yatarak gecirmistim gebeligimi ve tum zamanimi suslemelere vermistim sefam olsun bu defa hevesim yok sankim simdilik yani bilemiyorum

saol arkadaşımmm

kızlar bana dua edin lütfen.
cvs sonucum çıkmış pazartrsi öğreneceğim sağlıklı değil mi diye
adım emine
günlerdir uyuyamıyorum bile düzgün . pazartesi nasıl olacak

eğer sağlıklıysa bende sizin gibi düşüncelere dalıp ne alsam ne yapsam diye hayal edebilirim ama şimdilik haram bana düşünmek
[/QUOTE]
CANIM İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN ENSE KALINLIĞI VE BURUN UZUNLUĞUNA BAKILDI DİMİ ONLAR NEKADAR ?

Allahım tertemiz sonuçlar nasip etsin inşaAllah. aslında 2li temiz dediler ama %100 sonuç değil bunlar ayrıntılısı var onda kafayı takıcaz doğacak sonra acaba otizm vs vs hep takıcaz bence ama anı yaşamamız lazım arkadaşım. bende çok zor zamanlar geçirdim antidepresan tedavisi sırasında hamile kaldım engelli olacak vs denildi düşer inşaAllah dedi dr yüzüme karşı mesela ben hep bi acabayla yaşıyorum ama anı yaşamamız lazım yaa hiç birşey olmazsaaa diye düşünerek yaşıyorum.

ERKEKSE ZATEN KENDİNİ 11. HAFTA GİBİ BEELLİ EDİYOR :) VE ULTRASONDA HAREKETLİ OLDUĞUNU GÖRÜRSÜN ERKEKLER HAREKTLİ OLUR DERLER :)

hadi ya
inşallah sende sapasağlam kucagına alırsın
dilerim çok sağlıklıdır

Canım bilgim yok enfeksiyonu nasıl anlarsın. Dua edelim güzel düşünelim güzel olsun

BENDE HEM MESLEĞİMİN VERDİĞİ BİŞEY SÜSLEMELER ORGANİZASYON FLN ÇOK İYİYİMDİR KINA DÜĞÜN EŞYALARIMI BİLE KENDİM YAPMIŞTIM İNŞALLAH BEBEĞİMİDE YAPARIM BİRDE GÖRÜMCEM KOKULU TAŞ KAPI SÜSÜYLE UĞRAŞIYOR O DA ÇOK İLGİLENİYOR SAĞOLSUN

çook geçmiş olsun canım umarım sıkıntısız atlatırsın RAbbim korusun bebişi ve seni

Ben canım kızım solda küçük olan kesede oğlum sağda.

ne biliyim canım çok kafam karıştı senin kaç haftalık ultrasonda erkek sağdaydı
En baştan beri canım. Ben sağda kız olur sanırdım çevremde hep öyle gördüm. Benim kese boyları farklıydı onun için en baştan kim nerde biliyorum. Bir kesem diğerinden hep küçük oldu. Küçük olan kesem solda büyük olan sağdaydı. Küçük kızım çıktı büyük oğlum halen küçük solda büyük sağda. 5. Haftadan itibaren yani hemen hemen konumları böyle. 12. Haftada da soldaki kese için erken demişti sağa çıkıntı var gibi demişti. Yakında öğrenirsin sende

8 haftada cinsiyet organları belirgin olur mu ki en az 11-12 de erkekse o da kesin değil tahminen doktorlar bilgi veriyorlar kese yeri cinsiyetle alakalı değil bence çoğu kişide farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…