2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kesenin yuvarlaklığına bakarak kız olabilir diyorum sağda olması da destekliyor

Gunaydin arkadaslar,

Sizde alt karinda sancilanma oluyor mu ara ara. Tirsmiyor degilim
Korkma cnm, çok şiddetli olmadıkça, ne ağrılar çekeceğiz bir bilsen :) üzme kendini
Ay yok kizimda da yapmadim, oğlusumda da yapmam
İsim düşündün mü cnm?
Cnm hiç üzme kendini. Senin elinde bir şey yok. Eminim ki elinden geleni yapıyorsun. Sakin olmaya çalış. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Ateşe dikkat et. Ateşli hastalık gebelikte sıkıntılı. İlaçlarını iç, bol sıvı tüket, dua et. Rabbim şifa versin, sağ salim olun inşallah.

Ben de grip oldum, ağır geçirdim ve hala tam bitmedi. Yapacak bir şeyimiz yok. Sağlıklı olmak için çabalayacağız. Propolis öneririm bir de. Ben doktorumdan izin aldım, bağışıklığı kuvvetlendirmek için. Aklınızda olsun.

Canim insallah hayirli haberler alacaksin icini ferah tut.guzel hayaleri hep birlikte kuracagiz.

Benim bebek ilk görünmeye başladığından beri hep kesenin sağında, kese yuvarlak. Ne kadar takvim teori ne varsa hepsi kız gösteriyor. Ikili teste gittigimizde doktor tahminim var ama netleşmeden söylemeyeyim dedi. 13+5te net öğrenebildik oğlumuz geliyor :) büyüyüp keyfi yerinde olursa göstermesini beklemek lazım en iyisi :)

Bir çılılgınlıl yapıp hepimiz aynı modeli alalım temmuz 2020 anneleri çıldırmış diye haber oluruz
Sşaka bir yana bende bu modeli sipariş edicem sanırım
Neden olmasin
Henuz kesinlesmesigi icin düşünmedik, kizimin ismini son ayda belirlemistik. Muhtemelen ogluşta öyle olur son dakikalarda
Cok gecmis olsun canim, ben de haftada bir defa iciyorum, bize orjinali geliyor rizeden

Bende Acıbadem gidiyorum sigorta sorduk ama hamile kalamadan 6 ay önce başalamak lazım gibi şeyler söylendi siz hangi şehirleşiniz

Bende Acıbadem gidiyorum sigorta sorduk ama hamile kalamadan 6 ay önce başalamak lazım gibi şeyler söylendi siz hangi şehirleşiniz
İstanbuldayım ben. Acıbadem kurum olarak pek bir artısı yok ama benim güvendiğim doktor orda elim mahkum gibi bişey oldu. Sigorta rakamıda yurtdışıda yapılan doğumun parasının %80 i kadar nerdeyse

Anladim canim suan bekleyebiliyorsan sikinti yok evhamini gidermen icin demistim amma onemli degil cunku iyiler bebisler insallah
Mecbur beklıorum ya eşim hiç sallamıo istiyorum ki ben söylemeden madem bu kadar canın skılıo gel bi gdelim doktra demesını beklıorum ama daha çoook beklerim galiba neyse artık elimde bişeylerle uğraşıorum öyle böyle gevio zaman

Ben kızımda yaptrmıstım en iyisi dolap süsü daha kalıcı oluo.dedgn gbı keçeden kendın yapabılırsın bi model var balonlu falan guzel bence

Hmm anladım canım bakalım bana ne dıyecek doktor

Lohusa takımlarına kızıma hamıleyken çok baktım amam nedense alamadım .evlenirken aldgım takımı fazla gıymedgm için sanırım onuda gıymeyevegmı dusundum.annemde normal bi yatak pijaması almıstı onu gıydım oda gayet rahattı.bide kışa denk geldı sanırım ondan almadım bundada galıba maddı durum el vermeyecek.
Süslere gelince kızımda kapı süsü almıştık kız olursa yıne onu kullanırım.beşik tülü falan almıştık onları yıne kullanırım.dolap süsü yaptrırım bundada başkada bakalım zaman ne gerektırecek.lohusa şerbeti yapanınız oldmu.ben devlet hastanesınde oldgm için öyle bi imkan olmuo gerçı burda benım sulalem yok hastaneye hiç gelen olmuo evede komşular gelıo 40 ında mevlüt okutuorum bi o kalabalk oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…