2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bence belli olur artık doktorum bana 11.haftada erkeeğe benziyor dedi ama dün gittim kesinlikle kız dedi eşim şok depresyona girdi adam kendini erkeğe hazırlamıştı
o yüzden ben erken dönemde hiç tahmin istemedim.belli olmuyor gerçekten.hatta ablama 16 haftalıkken yüzde 99 erkek denildi.5 aylık oldu yüzde bin kız dedi.yüzde bir yanılma oluyormuş filan.dr tecrübesi önemli ama ben ayrıntılı usgye girene kadar cinsiyeti kimseye söylemeyecem

kızlar tahmin ettim dediğiniz yeri yaşam alanı vardı orda benim dediğim yer tarla gibiydi skain ve huzurlu geldi bana

aynen bizde sormamıştık kendisi söyledi erkek diye şimdide çok yuannılmışım diyo pipi fln yoktur diyo kıssmet ya sağlıklı olsunlarda gerisinin hiç önemi yok :)

ay doktor 18. haftada gel dedi ama bi testten bahsetti unuttum şuan ama, ben ikili testt ve üçlü test yaptırmadım doktorumda gerek görmedi
Ben de 18.haftada gideceğim o zamana randevu verdi ama bana hiç bir testten bahsetmedi.ben ikili yaptırdım çok şükür sıkıntı yoktu.bu testi ilk defa duydum ama.

Ben de 18.haftada gideceğim o zamana randevu verdi ama bana hiç bir testten bahsetmedi.ben ikili yaptırdım çok şükür sıkıntı yoktu.bu testi ilk defa duydum ama.
bendede ense kalınlığı burun uzunluğu çok şükür herşey normaldi ama ikili testte üçlü testte istemedm bi vaka atlattık yeğenimde değerler yanlış çıktı hepimizinn psikolojisi alt üst olmuştu birdaha yaşamak istemedim, ne geliyorsa A
Allah'tan geliyor Rabbim evlatlarımızın acısını yaşatmasın gerisi takdiri ilahi.

Arada tartışmak da lazım boşver kız dinç tutar evliliği amannn hepsi aynı derler ya aynen öyle çocuk gibiler valla dedikleri olmayınca ağlayan çocuk gibi ama onların gelişmişi bunlar aglamiyo bagiriyo

idrar tahlili verdin mi canım
Verdim canim hatta bugünde raporumu uzatmaya gittim hastaneye dedim ki benim bu agrimi cozemeyen tıp utansin hocam kendimle dalga geçiyorum artık normal yuruyemiyorum her adım attığımda yamuluyorum resmen bu bebiş bana düşman galiba zaten çilli oldum eşim çilli tavuk diye dalga geciyo

ben yaptırdım bu üçlü tarama testi olarak geçiyor doktorum herkese yapılıyor demişti size söylenmedi mi?
Yok hayır sadece randevu verdi 18.haftaya.ama zaten 2liyi yaptıranlar için 3lüye gerek olmaz diyorlardı buralarda okuduğum yorumlarda.ben ikiliyi bile yaptırıp yaptırmakta kararsızdım rutin kontrollere gittiğim doktor bana sormadı bile gidip kan ver dedi.kendi doktorum ayrıntılı da bakmıştı zaten.

bana rutin bir uygulama bunlar diyor tercihe bırakmıyor doktorum ikili üçlü dörtlü test peşpeşe oluyor sonra da şeker yüklemesi

Günaydın takvimde bir gün daha çizdim mayısa az kaldı 32 de çıkacağım ben 37 yi beklemeyeceğim bu sefer
Bende beklemem gibi ya mayısın ilk haftası çıkarım sonraya kalmazsa kalmasın ücretsiz izne ayrılmak istiyorum zaten iki yıl kafa dinleyim hem iş hem çocuk daha zor tabi maddi durum o an el verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…