- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Ben bilirimaynen onun gerisinde il jandarma var solda jandarmanın karşı tarafına düşüyor benim evimdesen nerden biliyorsun cumhuriyeti
o yüzden ben erken dönemde hiç tahmin istemedim.belli olmuyor gerçekten.hatta ablama 16 haftalıkken yüzde 99 erkek denildi.5 aylık oldu yüzde bin kız dedi.yüzde bir yanılma oluyormuş filan.dr tecrübesi önemli ama ben ayrıntılı usgye girene kadar cinsiyeti kimseye söylemeyecembence belli olur artık doktorum bana 11.haftada erkeeğe benziyor dedi ama dün gittim kesinlikle kız dedieşim şok depresyona girdi adam kendini erkeğe hazırlamıştı
aynen bizde sormamıştık kendisi söyledi erkek diye şimdide çok yuannılmışım diyo pipi fln yoktur diyoo yüzden ben erken dönemde hiç tahmin istemedim.belli olmuyor gerçekten.hatta ablama 16 haftalıkken yüzde 99 erkek denildi.5 aylık oldu yüzde bin kız dedi.yüzde bir yanılma oluyormuş filan.dr tecrübesi önemli ama ben ayrıntılı usgye girene kadar cinsiyeti kimseye söylemeyecem
urfada tarla çokkızlar tahmin ettim dediğiniz yeri yaşam alanı vardı ordabenim dediğim yer tarla gibiydi skain ve huzurlu geldi bana
ay doktor 18. haftada gel dedi ama bi testten bahsetti unuttum şuan ama, ben ikili testt ve üçlü test yaptırmadım doktorumda gerek görmediKızlar burada AFP testinden bahsediyor.İçinizde yaptıran var mı?
Ben de 18.haftada gideceğim o zamana randevu verdi ama bana hiç bir testten bahsetmedi.ben ikili yaptırdım çok şükür sıkıntı yoktu.bu testi ilk defa duydum ama.ay doktor 18. haftada gel dedi ama bi testten bahsetti unuttum şuan ama, ben ikili testt ve üçlü test yaptırmadım doktorumda gerek görmedi
aynen bizde sormamıştık kendisi söyledi erkek diye şimdide çok yuannılmışım diyo pipi fln yoktur diyokıssmet ya sağlıklı olsunlarda gerisinin hiç önemi yok :)
acaba 3 lü test dite bildiğimiz test miKızlar burada AFP testinden bahsediyor.İçinizde yaptıran var mı?
Evet olabiliracaba 3 lü test dite bildiğimiz test mi
bendede ense kalınlığı burun uzunluğu çok şükür herşey normaldi ama ikili testte üçlü testte istemedm bi vaka atlattık yeğenimde değerler yanlış çıktı hepimizinn psikolojisi alt üst olmuştu birdaha yaşamak istemedim, ne geliyorsa ABen de 18.haftada gideceğim o zamana randevu verdi ama bana hiç bir testten bahsetmedi.ben ikili yaptırdım çok şükür sıkıntı yoktu.bu testi ilk defa duydum ama.
ben yaptırdım bu üçlü tarama testi olarak geçiyor doktorum herkese yapılıyor demişti size söylenmedi mi?Kızlar burada AFP testinden bahsediyor.İçinizde yaptıran var mı?
Arada tartışmak da lazım boşver kız dinç tutar evliliğiBenimkide dio tartısırken sus dıo ben sınırlenınce agzma gelenı sayarm dıo sende konusunca daha kötü oluo dio ama insanız nasıl susabılırımki bide susunca ben hakszmışım gbi oluo
Benmkide arkdasltyla çıkar bende dedım bu deprem korkusuna belki bırakp gtmez dıe ama bu sefrrde tartsnca eve uğramaz oldu akşam 8 gbı bi gitti 4 gbı faln geldi herlde zaten bunun içinde tartışmıştık kafası rahtlamştr artık hesap da sormuorum.
Bazen diorumki hiiiç umursama nereye gttın kaçta geldin nie gec geldin hiç sorma bakalım ne yapacak emınım bu seferde benı umursamıo hayatnda basksmı var yada artk bnı sevmıo trbne girer iyide olur
Verdim canim hatta bugünde raporumu uzatmaya gittim hastaneye dedim ki benim bu agrimi cozemeyen tıp utansin hocamidrar tahlili verdin mi canım
Yok hayır sadece randevu verdi 18.haftaya.ama zaten 2liyi yaptıranlar için 3lüye gerek olmaz diyorlardı buralarda okuduğum yorumlarda.ben ikiliyi bile yaptırıp yaptırmakta kararsızdım rutin kontrollere gittiğim doktor bana sormadı bile gidip kan ver dedi.kendi doktorum ayrıntılı da bakmıştı zaten.ben yaptırdım bu üçlü tarama testi olarak geçiyor doktorum herkese yapılıyor demişti size söylenmedi mi?
bana rutin bir uygulama bunlar diyor tercihe bırakmıyor doktorum ikili üçlü dörtlü test peşpeşe oluyor sonra da şeker yüklemesiYok hayır sadece randevu verdi 18.haftaya.ama zaten 2liyi yaptıranlar için 3lüye gerek olmaz diyorlardı buralarda okuduğum yorumlarda.ben ikiliyi bile yaptırıp yaptırmakta kararsızdım rutin kontrollere gittiğim doktor bana sormadı bile gidip kan ver dedi.kendi doktorum ayrıntılı da bakmıştı zaten.
Bende beklemem gibi ya mayısın ilk haftası çıkarım sonraya kalmazsa kalmasın ücretsiz izne ayrılmak istiyorum zaten iki yıl kafa dinleyim hem iş hem çocuk daha zor tabi maddi durum o an el verirseGünaydın takvimde bir gün daha çizdim mayısa az kaldı 32 de çıkacağım ben 37 yi beklemeyeceğim bu sefer
ne güzel ya çok özeniyorum devlet memurlarınaBende beklemem gibi ya mayısın ilk haftası çıkarım sonraya kalmazsa kalmasın ücretsiz izne ayrılmak istiyorum zaten iki yıl kafa dinleyim hem iş hem çocuk daha zor tabi maddi durum o an el verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?