2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

benım doktorum da mecburı koşuyormuş napcam bılmıyorum yaptırasım yok açıkçası

bakalım, şimdilik düşünmüyorum. doktorun her dediği testi yaptırdım 2li 3lü şimdi detaylı ama bir tek şekeri düşünmüyorum. şeker genetik diyorlar ama bilemiyorum.

gebeliğinde tatlı pasta yiyen anne adayları için bir sıkıntı yok, he 2 dilim baklava yenilmiş he 1 bardak şerbet içilmiş. ama gebelik boyunca işlenmiş şeker yemeyen anne adayları için zor bir karar.

dün bunu inceledik bir de inglesia mı ne var italyan marka onu. 1 yaşa kadar öneriyorlar doona yı. benim boyum uzun başta tereddütlü idim ama aşırı hafif ve pratik. tek çekincem 2 yere sorduk. 1 tanesi hemen koyabilirsiniz bebeği uzun saatler çünkü anne karnı formunda dedi, bir diğeri özellikle inglesia yı önerdiğinden 2.5 aydan sonra uzun saatler koyabilirsiniz dedi. biz gezmeyi seven çiftiz o yüzden saate takıldık bir de şey dedi 67 cm olunca kanunmuş oto koltuğu alınmalıymış. bebek kaç cm doğacak bilmiyoruz tabi..

joker e gidip deneyin isterseniz orada bir de parkur yapmışlar değişik taşlarla arabanın hafifliğini sarsıntısını görebiliyorsunuz.

özetle; Doona hakkında çekincelerim hala var ama aşırı pratik ve ufak ve hafif bir araba.

Iyi aksamlar kizlar... benim karnim yamuk duruyor oyle olan var mi? Sol tarafi daha siskin ve asagiya doğru sivri , sag taraf daha düz ve yuvarlak. Bariz belli oluyo yani icerde napiyorsa

ben uzanınca görüyorum öyle, sol taraf daha şiş sağ taraf daha inik. kafası geçen hafta soldaydı ben de kafasıdır herhalde dedim

günaydın,

bende de kalça ağrısı var, siyatik gibi bir şey dedi doktor. rahim büyüğünden sinir sıkışması olabiliyormuş sanki böyle kalçamdan dizime yayılan iğne batması gibi bir şey. bir de hafif kuyruk sokumu ağrım var 20. haftayı devireyim doktora sorup hamile pilatesine başlayacağım sanırım.

Canım aynı durumu bende yaşıyorum nasıl oldun acaba bnm ağrım da var ama bel ve kasıkta
Canım çok iyiyim şuanda galiba plasental shift denilen kanamaydı o. Kalp atışını duyduk şuan 11+1 günlük hamileyim. Birçok kişinin böyle birşey yaşadığını duydum.
Hiç üzme bu haftalarda normal. Kendine dikkat et fazla ayağa kalkma yorma kendini.

Eklentiler

• 20200129_103651.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 85
Canım benimkide böyle ama şiş değil ben kiloyu bi göbüşten bi de yanaktan aldım yanaklarım kocaman kocaman oldu
O da olabilir tabi ama sanki vücut yapısı iri değil ya yanaklar da ekstra bir tombulluk gördüm gerçi benim bir arkadaşım vardı 45 kilo anca geliyordu yarısı yanak

O da olabilir tabi ama sanki vücut yapısı iri değil ya yanaklar da ekstra bir tombulluk gördüm gerçi benim bir arkadaşım vardı 45 kilo anca geliyordu yarısı yanak
Aynen ben öyleyim ufak tefeğim göğüslerim 90dı normalde de o bile değişmedi aynı kaldı değişen tek şey yanak ve göbek.Ablam dalga geçiyor yanakların arkan dönükken bile görünüyor yanlardan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…