2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ödem önceden de olurdu hamilelikte de iyice azdı hele akşam elim ayağım acıyor artık.2 lt içiyorum daha çokta olmuyor
Benim de hamilelik öncesi olurdu dün ayaklarımı görünce şok oldum akşam az kalsın botu ayağımdan çıkaramıyordum son aylarda ne yapıcaz hiç bilmiyorum

yaz olması iyi ya etekler elbiseler efil efil gezeriz
Şu an en çok kıyafet alışverişi yapamıyorum diye sıkıntıya girdim o yüzden yazın giyerim diye elbise etek bakıyorum.Ama mağazalarda o güzelim kıyafetleri görünce içim gidiyor hatta şimdi alayım seneye giyerim diyorum ama eşim engelliyor beni sağolsun.

Ben geçen yıl baya bir yaz alışverişi yapmıştım zaten genelde bol giyerim o yüzden olacağını tahmin ediyorum yaz gelsin istiyorum bir an önce kış kıyafetleri sıkıntı benim için mont zor kapanıyor

Kızlar bebişlerin hareketlerini hissediyormusuz ben ayaktayken hiç hissetmiyorum bugünlerde yatarken sadece birkaç pıtpıt hissi oluyor o kadar.

Kızlar bebişlerin hareketlerini hissediyormusuz ben ayaktayken hiç hissetmiyorum bugünlerde yatarken sadece birkaç pıtpıt hissi oluyor o kadar.
Ben en son pazar hissettim pıt pıt yaptı ama o zamandan beri hiç hissetmedim.

Allahtan çok fazla kış olmadı bu sene.

Arkadaşlar burda plasentası aşağıda olanlar vardı.Onların son durumu ne oldu?hatırlayamadım kim olduğunu.Ben bunu çok fazla takıyorum kafama.Eğer plasenta yukarı çıkmazsa erken doğum riski oluyormuş.çok korkuyorum.

Maaşaallah :) nasıl yemek yiyorsun ben niye almıyorum . İştahım pek aćık değil o yüzden sanırım . Bünyem öyle yada

Rutinden daha az beslenmedim, sebze ağırlıklı.
Hiç kusmadım bilmiyorum neyin etkisi var bu kilo alışında :)

Sanki kucuklermis gibi benim göğüsler iki katına çıktı çocuk büyüsün kucultturcem eşimle şimdiden kavgasını yapiyorum

Yok canım İstanbuldu ama deniz tarafindayiz bide yüksek katlı bins ondan mı çok hissettik bilmiyorum
Evwt canım sonradan gördüm Rabbim yardmcımız olsun.yüksekse aynen daha çok hissetmşsndr ben bazen 3. Kattakının hissetmedgnı hıssedıorum 5.kattayım

Aynen canım ayakta pek hissedılmez şu zamanlarda yatarken hissedıorum bende .bide bağdaş şeklinde oturunca

Bişey olmaz Allahın izniyle canım doktorun ne dıyor bu muayenende inşallah olması gwreken yere gelmştir

Canım benim öyleydi valla bende senin gibiyim hiç aklimdan çıkmıyor pazartesi doktora gidicem
20.24 hafta gibi yukarı çıkıyormuş inşallah kanama olmadan yukarı çıkar heppimizinki.Ben genelde yatıyorum sol tarafıma doğru zaten ilişki ağır kaldırmak filan yasak.progestan kullanıyorum senin gibi günde 3 kere.Heppimiz birbirimize çok dua edelim. İnsallah vakitli saatli alırız yavrularımızı kucağımıza şuan yapabileceğimiz endişelenmeden strese girmeden kötü şeyleri düşünmeden Allaha teslim olmak.

Birde şöyle bir endişem var herhangi bir kanama durumunda ben kan sulandırıcı corasprin kullanıyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bunları tek tek sorucam doktoruma aldığım bilgileri burda baylaşıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…