2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bendede tiroid cikti hap kullaniyorum dustu. Sen kullaniyomusun ?
Bende istemiyodum ama sunu dusundum: dogumda bebegimin down sendromu oldugunu gorunce belki soka girebilirim, tabiki hersekilde evladini sever bir anne ama lohusalik la beraber zor gecer diye dusundum oyuzden eger bi sorun varsa tedavisi olmasada ona gore bilgilenirim arastiririm ona gore kendimi ayarlarim diye dusundum
Dun doktora gittim hala sonuclar cikmamis. Bugun 11.gun cuma gunu cikar belki, beklicem

İnşallah çıkar canım ben perşembe gittim hala çıkmamıştı.spora başlayacaktım ona da başlayamadım korkudan.ilişki zaten 4 aydır yok.ben de kan sulandırıcı hem iğne hem coraspin kullanıyorum bakalım ne olacak.

Benim 15. Hafta kontrolünde bebeğin eşi aşağıda 20. Haftaya kadar takip edelim yukarı çıkması gerekiyor dedi. Riskli mi dedim hayır bu haftalarda çıkması gerekiyor zaten endişelencek bi durum yok demişti. Bide vajinal ölçüm yaptı 51 mm çok iyi sorun yok dedi takipte kalalım sadece dedi

Benim vajinal ölçümde iyiydi sımsıkı kapalı dedi.benim doktorda sağolsun aynı şeyleri söyledi bana ama burada plasentası aşağıda olanları okudum o yüzden korktum keşke hiç okumasaydım ama merak işte.

İnsallah canım..

Bebek henüz çok küçükken bel destekleri ile kullanılırsa sıkıntı olmuyo. Bebek de bükülmüş gibi olmuyo. Ben küç0k kızımda öyle kullanmıştım o tarz pusetleri rahat etmişti.

kızlar rüyamda 4düz kızlarım olmuştu.eve geliyoduk hepsi kundaklanmış öyle güzellerdiki.hepsi uyuyor biri tek mızmızlanıyordu şimdiden böyle yaparsan işimiz ar seninle diyodum.ama öyle güzellerdiki.hepsi çok tatlı beyaz kundağın içindeydiler.sonra bakıyordum 2 tane daha bebek biri kız biri erkek mavi ve beyaz kundaklanmışlardı.sözde onlarda benimkilerdi.oldumu 5kız 1 oğlan Allah hayretsin hepsini uyutmuştum yerde.kız ve oğlanda kucağımdaydılar.tabir edin bana lütfen.bide sol göğsüme bakıyordumbeyaz süt gibi bişeyi sıkarak çıkarmaya çalışıyordum akmıyordu.bir nokta kadar bi beyazlık görüyodum o kadar

Ben bu platformda olumsuz şeyleri okumaktan kaçınıyorum bu süreçte çünkü inanılmaz etkileniyorum rüyalarıma giriyor herkesin yaşadığını bende yaşayacakmışım hissine kapılıyorum. Olabildiğince olumlu keyifli şeyleri okumaya odaklanmaya çalışıyorum yoksa geçmez 9 ay

>Dün doktora gittiğimizde benimde biraz aşağıdaymış, inşallah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamanında kucağımıza alırız

Çok güzel. Demek ki istediğin bir kaç şey bir anda gerçekleşecek sıkıntıya girmeden, rahatça.

Ben de aynı şekilde progestan kullanıyorum 3 defa, bir de haftalık pruloton iğne kullanıyorum.

AYni şekilde bende ya biri başım ağrıyor dio akşamın da başım ağrıyor psikolojik mi diye düşünmeye başladım Canım hamişler güzel pozitif şeyler yazalım

AYni şekilde bende ya biri başım ağrıyor dio akşamın da başım ağrıyor psikolojik mi diye düşünmeye başladım Canım hamişler güzel pozitif şeyler yazalım
Valla ağrıyor canım yapacak birşey yok.1 haftadır baş ağrısı çekiyorum hormonlar yapıyormuş yarın bir daha doktora gideceğim keşke ağrımasa.seninki de hormon kaynaklıdır.

Nasıl yanı anlamadım bu balon dedıgım hanı kocana patlattırıosunya içinden renk çıkıo bebegın cınsıyetıne göre aynı şeyden bahsedıoruz demı
Bizde cinsiyeti zarfin icine koydurucaz kizim balonu alacak bizim icinde supriz olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…