- 9 Kasım 2019
- 170
- 409
- 23
ben uzanınca görüyorum öyle, sol taraf daha şiş sağ taraf daha inik. kafası geçen hafta soldaydı ben de kafasıdır herhalde dedim
Bizede hep yüzde doksan kız dediler kız olarak kabul ettimİyi yapmışsın canım ben cinsiyet öğrenmeden bir şey almıcam diye söz verdim kendime bakalım ☺
Bendede tiroid cikti hap kullaniyorum dustu. Sen kullaniyomusun ?Valla canım bende tıroid belası olduğu için ve taaa 65 lere çıktığı için ben zaten tövbe tövbede normal bişeyden ümidimi kestim.oyuzsen dedım bide down sndromu cıkarsa onada ayrı strese girecem oyuzden yaptrmak istemedım hani şuan erken teşhis ne bilim bi tedavisi olsa hiç dsnmeden yaptrrdım.Kendime bir stres daha eklemek istemedim yani. 3 lüde yaptrmıcaktım doktr ıkna ettı gbı bişey oldu.
Maşallah kızlar benim daha minacık göbeğimBen varm sanrm ama hamilelik öncesinde çok kilo aldım malesef benşimdi 4aylığım 2buçuk kilo almşm
Eki Görüntüle 2582199
Ben son iki gündür ciddi anlamda hissediyorum elimi koyuncada hissettim iki kere çok heyecanlanıyorum öyle oluncaKızlar bebişlerin hareketlerini hissediyormusuz ben ayaktayken hiç hissetmiyorum bugünlerde yatarken sadece birkaç pıtpıt hissi oluyor o kadar.
İnşallah çıkar canım ben perşembe gittim hala çıkmamıştı.spora başlayacaktım ona da başlayamadım korkudan.ilişki zaten 4 aydır yok.ben de kan sulandırıcı hem iğne hem coraspin kullanıyorum bakalım ne olacak.Canım benim öyleydi valla bende senin gibiyim hiç aklimdan çıkmıyor pazartesi doktora gidicem
20.24 hafta gibi yukarı çıkıyormuş inşallah kanama olmadan yukarı çıkar heppimizinki.Ben genelde yatıyorum sol tarafıma doğru zaten ilişki ağır kaldırmak filan yasak.progestan kullanıyorum senin gibi günde 3 kere.Heppimiz birbirimize çok dua edelim. İnsallah vakitli saatli alırız yavrularımızı kucağımıza şuan yapabileceğimiz endişelenmeden strese girmeden kötü şeyleri düşünmeden Allaha teslim olmak.
Benim 15. Hafta kontrolünde bebeğin eşi aşağıda 20. Haftaya kadar takip edelim yukarı çıkması gerekiyor dedi. Riskli mi dedim hayır bu haftalarda çıkması gerekiyor zaten endişelencek bi durum yok demişti. Bide vajinal ölçüm yaptı 51 mm çok iyi sorun yok dedi takipte kalalım sadece dediArkadaşlar burda plasentası aşağıda olanlar vardı.Onların son durumu ne oldu?hatırlayamadım kim olduğunu.Ben bunu çok fazla takıyorum kafama.Eğer plasenta yukarı çıkmazsa erken doğum riski oluyormuş.çok korkuyorum.
Benim vajinal ölçümde iyiydi sımsıkı kapalı dedi.benim doktorda sağolsun aynı şeyleri söyledi bana ama burada plasentası aşağıda olanları okudum o yüzden korktum keşke hiç okumasaydım ama merak işte.Benim 15. Hafta kontrolünde bebeğin eşi aşağıda 20. Haftaya kadar takip edelim yukarı çıkması gerekiyor dedi. Riskli mi dedim hayır bu haftalarda çıkması gerekiyor zaten endişelencek bi durum yok demişti. Bide vajinal ölçüm yaptı 51 mm çok iyi sorun yok dedi takipte kalalım sadece dedi
İnsallah canım..İnşallah çıkar canım ben perşembe gittim hala çıkmamıştı.spora başlayacaktım ona da başlayamadım korkudan.ilişki zaten 4 aydır yok.ben de kan sulandırıcı hem iğne hem coraspin kullanıyorum bakalım ne olacak.
Bebek henüz çok küçükken bel destekleri ile kullanılırsa sıkıntı olmuyo. Bebek de bükülmüş gibi olmuyo. Ben küç0k kızımda öyle kullanmıştım o tarz pusetleri rahat etmişti.dün bunu inceledik bir de inglesia mı ne var italyan marka onu. 1 yaşa kadar öneriyorlar doona yı. benim boyum uzun başta tereddütlü idim ama aşırı hafif ve pratik. tek çekincem 2 yere sorduk. 1 tanesi hemen koyabilirsiniz bebeği uzun saatler çünkü anne karnı formunda dedi, bir diğeri özellikle inglesia yı önerdiğinden 2.5 aydan sonra uzun saatler koyabilirsiniz dedi. biz gezmeyi seven çiftiz o yüzden saate takıldık bir de şey dedi 67 cm olunca kanunmuş oto koltuğu alınmalıymış. bebek kaç cm doğacak bilmiyoruz tabi..
joker e gidip deneyin isterseniz orada bir de parkur yapmışlar değişik taşlarla arabanın hafifliğini sarsıntısını görebiliyorsunuz.
özetle; Doona hakkında çekincelerim hala var ama aşırı pratik ve ufak ve hafif bir araba.
Ben bu platformda olumsuz şeyleri okumaktan kaçınıyorum bu süreçte çünkü inanılmaz etkileniyorum rüyalarıma giriyor herkesin yaşadığını bende yaşayacakmışım hissine kapılıyorum. Olabildiğince olumlu keyifli şeyleri okumaya odaklanmaya çalışıyorum yoksa geçmez 9 ayBenim vajinal ölçümde iyiydi sımsıkı kapalı dedi.benim doktorda sağolsun aynı şeyleri söyledi bana ama burada plasentası aşağıda olanları okudum o yüzden korktum keşke hiç okumasaydım ama merak işte.
Arkadaşlar burda plasentası aşağıda olanlar vardı.Onların son durumu ne oldu?hatırlayamadım kim olduğunu.Ben bunu çok fazla takıyorum kafama.Eğer plasenta yukarı çıkmazsa erken doğum riski oluyormuş.çok korkuyorum.
Çok güzel. Demek ki istediğin bir kaç şey bir anda gerçekleşecek sıkıntıya girmeden, rahatça.kızlar rüyamda 4düz kızlarım olmuştu.eve geliyoduk hepsi kundaklanmış öyle güzellerdiki.hepsi uyuyor biri tek mızmızlanıyordu şimdiden böyle yaparsan işimiz ar seninle diyodum.ama öyle güzellerdiki.hepsi çok tatlı beyaz kundağın içindeydiler.sonra bakıyordum 2 tane daha bebek biri kız biri erkek mavi ve beyaz kundaklanmışlardı.sözde onlarda benimkilerdi.oldumu 5kız 1 oğlanAllah hayretsin hepsini uyutmuştum yerde.kız ve oğlanda kucağımdaydılar.tabir edin bana lütfen.bide sol göğsüme bakıyordumbeyaz süt gibi bişeyi sıkarak çıkarmaya çalışıyordum akmıyordu.bir nokta kadar bi beyazlık görüyodum o kadar
Canım benim öyleydi valla bende senin gibiyim hiç aklimdan çıkmıyor pazartesi doktora gidicem
20.24 hafta gibi yukarı çıkıyormuş inşallah kanama olmadan yukarı çıkar heppimizinki.Ben genelde yatıyorum sol tarafıma doğru zaten ilişki ağır kaldırmak filan yasak.progestan kullanıyorum senin gibi günde 3 kere.Heppimiz birbirimize çok dua edelim. İnsallah vakitli saatli alırız yavrularımızı kucağımıza şuan yapabileceğimiz endişelenmeden strese girmeden kötü şeyleri düşünmeden Allaha teslim olmak.
Aynen siyah en mantıklısı bencede her cinsiyete giderBizede hep yüzde doksan kız dediler kız olarak kabul ettimsiyah tercih ettim kız erkek ilk çocuk ikinci çocuk hepsi hayırlısıyla kullansın niyeti ile
AYni şekilde bende ya biri başım ağrıyor dio akşamın da başım ağrıyor psikolojik mi diye düşünmeye başladım Canım hamişler güzel pozitif şeyler yazalımBen bu platformda olumsuz şeyleri okumaktan kaçınıyorum bu süreçte çünkü inanılmaz etkileniyorum rüyalarıma giriyor herkesin yaşadığını bende yaşayacakmışım hissine kapılıyorum. Olabildiğince olumlu keyifli şeyleri okumaya odaklanmaya çalışıyorum yoksa geçmez 9 ay
Valla ağrıyor canım yapacak birşey yok.1 haftadır baş ağrısı çekiyorum hormonlar yapıyormuş yarın bir daha doktora gideceğim keşke ağrımasa.seninki de hormon kaynaklıdır.AYni şekilde bende ya biri başım ağrıyor dio akşamın da başım ağrıyor psikolojik mi diye düşünmeye başladım Canım hamişler güzel pozitif şeyler yazalım
Bizde cinsiyeti zarfin icine koydurucaz kizim balonu alacak bizim icinde supriz olucakNasıl yanı anlamadım bu balon dedıgım hanı kocana patlattırıosunya içinden renk çıkıo bebegın cınsıyetıne göre aynı şeyden bahsedıoruz demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?