2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

detaylı ultrason için 2 farklı doktorla görüştüm biri 21. haftada kabul ediyor diğeri 22. 22. haftada tüm organlar tamamlanıyormuş. 2side prof gerçi ama kendi doktorum 20-23. haftalar yeterli demişti. neyse cihat şen de karar kıldım. istanbulda olanlar için yazıyorum bunu. yaptırmayı düşünenler randevularınızı erken alın, çabucak doluyormuş.

Evet canım kullanıorum 100 lük.ben 3 aydır düşürmeye çalışıorum daha yeni düştü 65 e kadar yükseldi doktor bile şok oldu her gıtmemde bebek hala yaşıomu dıo Doktorda bende ümitsiziz Allah bilir tabi
İkilye gelince benım komşum yaptrdı down sendromu cıktı kadının aglamadgı gece yoktu herlde sonra çocuk bi doğdu sapasaglam boşa gunlerını stresle gecrdı.Sonucu kesın olmadgı için yaptrmak istemedm.Ama ne hikmetse 3lüyü düşünüyorum nettende bi araştracagım 3lüde neler çıkıomuş

AYni şekilde bende ya biri başım ağrıyor dio akşamın da başım ağrıyor psikolojik mi diye düşünmeye başladım Canım hamişler güzel pozitif şeyler yazalım
Ondan degıl canım hepimiz hamileyız aynı şeyleri yaşoyoruz normaldır Benım diğer hamılelığımde yaşamadklarmı şimdi yasıorum burun tıkanıklıgı baş agrısı kasılmalar ama hiç senin gbi pskolojık dıe dusunmedım

Za
Ben de aynı şekilde progestan kullanıyorum 3 defa, bir de haftalık pruloton iğne kullanıyorum.
Senindemi plesentan önde canım.

fiyat olarak ne aldınız? Ben Eskişehir de 350 tl ye yaptıracagım

Kızlar göbüşleriniz çok tatlıı bizdede göbek çok büyümedi ama enine genişledim fotoğraf ekleyemedım atacaktım yoksa

Bende de var canım tam baş ağrısı gibide değil gözlerimin kaş hizası ağrıyor sinüzit mi acaba bilemedim uyuyorum yine de geçmiyor
benim de aslında etrafımda gripli insan vardı bi iki tane. Onlardan bulaştı da böyle belirti vermeye mi başladı diye düşündüm. Ama 1 buçuk gün sürdü geçti. İnşallah tekrarlamaz

DOKTORUM HASTANEDEN AYRILMIŞ UMARIM İYİ Bİ HASTANE İLE ANLAŞIR. AYRINTILIYI ÜNİVERSİTE HASTANESİ OLMALI MUTLAKA DEDİ DİĞERLERİNE GÜVENEMİYORUM DEDİ. ADANADA BALCALI VAR RANDEVU BULMAK ZOR BİRDE BAŞKENT HASTANESİ VAR ODA 550 TL DEDİ MUAYENE ÜCRETİ HARİÇ.

genelde rakamlar yüksek herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…