2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen ya. Doğumun normal miydi sezeryan mı. Çok kişiyle konuşuyoruz ya söylediysen bile unuttum kusura bakma şimdiden canım:)
Sezaryendi cnm. O konuda farklıyız. Haftalarımız da aynı olsaydı çok iyi olurdu valla :) senin ikisi arası kaç yaş olacak?
Bende bundan korkuyorum ama hastalık kol geziyor hastaneye gitmeye çekiniyorum.
Ben kizimda ayda bir baktiriyordum, gecen ay banada saglik ocaginda bakildi. Ama akimtim ya da kasimtim yok o sebepten buay baktirmam sanirim
Bizim sağlık ocağı sadece belli kan testlerini yapıyor ya idrar vs yok

Uygunmuş canım ama gidemem bu hafta
Netten al iade koşullarına bak begenmezsen iade edersin.ama burdan bi kaç arkadas yazın terletebılecegnı soylemıs bıraz kalın gbı ben o yonden düşünmedm.Ben zaten genelde evde kullanırım gbı.eşim yazın çalışıo bızım gezme işimiz sıfır arkadasa falnda gtsem arabayla bırakıo heveslenmstm ama sanırm almayacagm cevremde olan bırısı varsa deneme amaçlı alabılırım

Bugun yoktum konuşmalar baya birikmiş.Öncelikle bu haftalarda bence hedıye beklmeyin derim benım kendı annem bile almaz ben bıseyler alıncada kızar doğmamış çocuğa nıe don biçiyon die Tabi öyle der ama son aylarda alınır illaki ama bu dönemlerde erken zamnlarda almaz.Çevremde öyle alacak kimse yok yani.
Elti meselesınde de eltimde yok derdımde yok 1 tane görümcem var oda daha lise öğrencisi.
Bazen bense dıoeum bı eltım olsa herşey dahada zor olurdu belki yada tam tersi kafa dengi olurdu daha iyi olurdu

Alyaliya canım kaynna konusunda hiç canını sıkma boşver salla zaten senede görüşüyormuşsun boşver.
Ben senın yerınde olsam sorun bende degıl sizde derdım ya nese.Hem cocuk olup olmaması bizim elımızde olan bişey degılkı Rabbim vermezse olmaz kımaede bişey yapamaz büyük cahillik gercekten.Sen hiiç takma

Alyaliya emzik konusundada ben aslında vermek iatemıordum ama kaynanam büyük kolaylık dedı verdım pişmanmıyım bilemiorum oda şu yuzden.Kızım beni fazla emmedi.Yalancı memenın etkısı varmı bunda yokmu bılemıorum acaba vermeseysım benı emermıydı dıorum.
Kolaylık olarakda şöyle benim kızım agzından hiç memeyi çıkarmayan bebekler gbı degıldı zsece uyuyacagı zaman verrdım onun harıcınde hiç istemezdı.O memeyı verıncede bayılırdı resmen hemen uyurdu.Hatta büyüyüp aklı yetince artık memeyı istemez oldu biliodu çünki memeyı alınca uyuyacagnı Derken derken 3 yasından öncede bıraktı emzığı ama şimdi hiç uyutamıorum bızımle kalkıo gece 12 de bızımle yatıo çok zor gercekten uyku meselesi

Ever kalın duruyor resimde. Aslında kucaga alısırlarmı ki öylede ben kucaga alıstırma taraftarı değilim pek

Gunaydin kizlar,

Aranizda hala 18 haftalarda olupta kusan var mi ( oysaki su icmeye kalkmistim sadece

Kızlar bu haftalarda karın sertleşmesi yaşayanınız varmı rahmim biryerde toplanıp kendini sıkıyor gibi 10 dakika filan sürüyor .

Kizimda bizim saglik ocagi da sadece kan bakiyordu, bu defa gittigimde idrar da istediler. Gelisme var

Gunaydin kizlar,

Aranizda hala 18 haftalarda olupta kusan var mi ( oysaki su icmeye kalkmistim sadece
Kizimda 20. Haftalara kadar devam etti, suanda hal devam ediyor sanirim yine 20lere kdar cekecegim ben de ilac kullanmasamm yediklerim midemde durmazdi ilac sayesinde gun icinde rahatim ama aksam ve sabah cikariyorum ilac etkisi gectigi icin

Gunaydin kizlar,

Bende sabah kusmasi hala devam hergun aksamadan aksam tam doymadan kalkinca kusma skntin gecti AMA bos mideyle gun icinde su dicem geri cikiyo yani ac karnina su icemiyorum aksam yemeginden once falan da. Illa bi tok olacak mide ondan sonra anca..

Kızlarr bebeğinize hediye alan oldumu cinsiyetini söylediğinizde

Cinsiyetini daha ogrenmeyince Ben bile bsey alamadim. AMA benim oyle bi kayinvalidem vardi oglunun ilerde cocugu olur diye bi valiz bebek esylari var onlari gonderdi.. el orguleri falan patikler yelek a ceket tarzi seyler 3 6 ay arasi olacak zibinlar isime yarayabilir onlar alttan giymesi icin bazilari kucuk AMA cogunluk 5 6 ayda olacak seyler AMA halasinin biri bez sozu verdi.. siz almayin brn alirim dedi ama bakaalm diger halasi cinsiyet belli olunca hemen soyle diyo o dayanamiyo bi de o kaliteli seyler almayi sever o yonden icin rahat bizimle ayni sehirde yasayan halasi nasil olsa burdaym cikip gelirken alirim bi bez kafani yorma diyo annemin ilk torunu olacaak o da besigini alacakmis sozunu verdi yanimda kalmisti gonderirken biletini biz aldk o da kiyamadi bilet parasini vermek istedi almadk torunuma bsey al o zaman bunu ona veriyorum dedi onun verdigi parayla cinsiyeti Belli olunca bi 10lu zibin almayi dusunyorum

Evlat çocuğu alırlar ben tedavi ile gebe kaldım korkuyoruz 6. ayda kayınvalidem alacağım dedi. Normalde bende öyle düşünüyordum aslında ama duramıyorum bu ay ufaktan başlayacağız. Annemler ara tatil için yanıma geldi evlerine dönecekler gider gitmez alacağım ben 6 yı bekleyemem diyor. Hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin inşallah

Benim çocuklar arası 5 yaş 9 ay olacak canım :) öncesinde 10 ay denedik olmadı. 10 ay sonra tuttu çok şükür. Uzun aralık verdik diye zor oldu herhalde :)
Hastalıktan ben de korkuyorum, büyük hastaneye gitmiyorum ama özelde bi idrar baktırıcam. Enfeksiyonu vücuttan atmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…