Kaşıntım yoktu ama sarı kıvamlı bi akıntım vardı. O da 1 haftadır yok oldu. Bakalım hastane ne dicek.Ben kizimda ayda bir baktiriyordum, gecen ay banada saglik ocaginda bakildi. Ama akimtim ya da kasimtim yok o sebepten buay baktirmam sanirim
Alışır inşallah diyelim o zamanÖyle diyorlar kimle konuştuysam kasin emziğe alıştır diyor.
Büyük icat. Allah razı olsun çıkarandanEmzik hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?
Sezaryendi cnm. O konuda farklıyız. Haftalarımız da aynı olsaydı çok iyi olurdu valla :) senin ikisi arası kaç yaş olacak?Aynen ya. Doğumun normal miydi sezeryan mı. Çok kişiyle konuşuyoruz ya söylediysen bile unuttum kusura bakma şimdiden canım:)
Bende bundan korkuyorum ama hastalık kol geziyor hastaneye gitmeye çekiniyorum.Kızlar dün aile hekimim kan ve idrar almıştı.
İdrarımda enfeksiyon çıktı. Fakat kendi doktorum bir de hastanede idrar bakılsın, sağlık ocağında genelde yanlış çıkıyor dedi. Orda da çıkarsa antibiyotik yazacak..
Sizler de idrarınıza baktırın her ihtimale karşı.
Bizim sağlık ocağı sadece belli kan testlerini yapıyor yaBen kizimda ayda bir baktiriyordum, gecen ay banada saglik ocaginda bakildi. Ama akimtim ya da kasimtim yok o sebepten buay baktirmam sanirim
55 falandı sanırım bence uygun yanı indirimdedir belki ebebege bak almayı düşünüosanFiyatı ne canım bunun yaz çocugu olucagı için ben kullanırım dolaşmaya giderken parka falan
Uygunmuş canım ama gidemem bu hafta55 falandı sanırım bence uygun yanı indirimdedir belki ebebege bak almayı düşünüosan
Benimki aliyor ilkEvet birde o sıkıntı var haklısın. neyseki benim kayınvalıdem cok dusuncelı o konuda benı goturup benım begendıgımı alıyorlar bana sormadan bıse almıyorlar aslında boyle yapsa herkes daha guzel olur sankiiBenimki aliyor ilk torunu ama zevklerimiz farkli..ben organik, bambu pamuklu. O ne bulursa sentetik filan. Bir de isin bu boyutu var
Netten al iade koşullarına bak begenmezsen iade edersin.ama burdan bi kaç arkadas yazın terletebılecegnı soylemıs bıraz kalın gbı ben o yonden düşünmedm.Ben zaten genelde evde kullanırım gbı.eşim yazın çalışıo bızım gezme işimiz sıfır arkadasa falnda gtsem arabayla bırakıo heveslenmstm ama sanırm almayacagm cevremde olan bırısı varsa deneme amaçlı alabılırımUygunmuş canım ama gidemem bu hafta
Ever kalın duruyor resimde. Aslında kucaga alısırlarmı ki öylede ben kucaga alıstırma taraftarı değilim pekNetten al iade koşullarına bak begenmezsen iade edersin.ama burdan bi kaç arkadas yazın terletebılecegnı soylemıs bıraz kalın gbı ben o yonden düşünmedm.Ben zaten genelde evde kullanırım gbı.eşim yazın çalışıo bızım gezme işimiz sıfır arkadasa falnda gtsem arabayla bırakıo heveslenmstm ama sanırm almayacagm cevremde olan bırısı varsa deneme amaçlı alabılırım
Kizimda bizim saglik ocagi da sadece kan bakiyordu, bu defa gittigimde idrar da istediler. Gelisme varSezaryendi cnm. O konuda farklıyız. Haftalarımız da aynı olsaydı çok iyi olurdu valla :) senin ikisi arası kaç yaş olacak?
Bende bundan korkuyorum ama hastalık kol geziyor hastaneye gitmeye çekiniyorum.
Bizim sağlık ocağı sadece belli kan testlerini yapıyor yaidrar vs yok
Kizimda 20. Haftalara kadar devam etti, suanda hal devam ediyorGunaydin kizlar,
Aranizda hala 18 haftalarda olupta kusan var mi( oysaki su icmeye kalkmistim sadece
Gunaydin kizlar,
Aranizda hala 18 haftalarda olupta kusan var mi( oysaki su icmeye kalkmistim sadece
Kızlarr bebeğinize hediye alan oldumu cinsiyetini söylediğinizde
Evlat çocuğu alırlar ben tedavi ile gebe kaldım korkuyoruz 6. ayda kayınvalidem alacağım dedi. Normalde bende öyle düşünüyordum aslında ama duramıyorum bu ay ufaktan başlayacağız. Annemler ara tatil için yanıma geldi evlerine dönecekler gider gitmez alacağım ben 6 yı bekleyemem diyor. Hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin inşallahCinsiyetini daha ogrenmeyince Ben bile bsey alamadim. AMA benim oyle bi kayinvalidem vardi oglunun ilerde cocugu olur diye bi valiz bebek esylari var onlari gonderdi.. el orguleri falan patikler yelek a ceket tarzi seyler 3 6 ay arasi olacak zibinlar isime yarayabilir onlar alttan giymesi icin bazilari kucuk AMA cogunluk 5 6 ayda olacak seylerAMA halasinin biri bez sozu verdi.. siz almayin brn alirim dedi ama bakaalm diger halasi cinsiyet belli olunca hemen soyle diyo o dayanamiyo bi de o kaliteli seyler almayi sever o yonden icin rahat bizimle ayni sehirde yasayan halasi nasil olsa burdaym cikip gelirken alirim bi bez kafani yorma diyo annemin ilk torunu olacaak o da besigini alacakmis sozunu verdi yanimda kalmisti gonderirken biletini biz aldk o da kiyamadi bilet parasini vermek istedi almadk torunuma bsey al o zaman bunu ona veriyorum dedi onun verdigi parayla cinsiyeti Belli olunca bi 10lu zibin almayi dusunyorum
Benim çocuklar arası 5 yaş 9 ay olacak canım :) öncesinde 10 ay denedik olmadı. 10 ay sonra tuttu çok şükür. Uzun aralık verdik diye zor oldu herhalde :)Sezaryendi cnm. O konuda farklıyız. Haftalarımız da aynı olsaydı çok iyi olurdu valla :) senin ikisi arası kaç yaş olacak?
Bende bundan korkuyorum ama hastalık kol geziyor hastaneye gitmeye çekiniyorum.
Bizim sağlık ocağı sadece belli kan testlerini yapıyor yaidrar vs yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?