2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim kayinvalidem yasli esim en kucuk ve sonradan olmus 5 kiz uzerine ondan ogluna baya da duskun iste esimin babasi da olmayinca kayinvalidem esim evlenirse cocugu olursa kimse bsey yapmazsa benm ölursem bsey yapilmadi demesinler diye cok seyi evlenmeden once yapmis belkide yillar once.. yani ceyizime Ben almadm cok bsey cogu seyi o almis kiz ceyiz gibi. Ortada evlilik yokken de bebek esylari hazirlamak cok sacma geldi banada yapmis iste bi kere.. almayi sever AMA ucuz almayi sever

Kanguru alacak olanlar bebeğin omurga yapısı için mutlaka ergonomik alsınlar derim. Çok rahat, kullanışlı.bende Fıtık olmasına rağmen hiç zorlanmadan kullandım. Ben tuniko.com dan nekobaby aldım. Kumaşı çok güzel ve hiç terletmiyor. Yaz kış dağ bayır kullandık. Uzun sürede kullandım. Sonra kardeşim kullandı. Şimdi tekrar sıra bize geçiyor ve hala yepyeni gibi. Kumaşının falan rengi de solmadı hiç. Dışarıda gezerken içinde uyudu. Hem önünüzde hem sırtınızda sırt çantası gibi kullanabiliyorsunuz. Pahalı gelebilir ama babywearing gruplarında ikinci elinide satanlar çok var. Sosyal medyada da araştırabilirsiniz.

Trendyol da 4 5 6 şubat tarihlerinde anne bebek ürünlerinde indirim varmış. Ben bu siteye pek inanmıyorum ama fiyat takip edenler bakabilir. Belki gerçekten indirimlidir kaçırmamış olurlar.

Olsun bir şey deme al beğenmediğini giydirme o gelince giydir sonrası sana kalmış. Kayınvalidem ile ilişkimi hep anneme yapılmasını istemediğim şeylerden kaçınarak oturttum. Tabiki karşılıklı her şey karşıdaki de sana aynı şekilde adım atacak ki yürüsün bir şeyler. Şükür seviyeli saygı çerçevesinde bir ilişkimiz var oğlunu seven onun eşini de sever çocuğunu da sever. Gelini sevmeyen kötü davrananın evlat sevgisi çok inandırıcı değil bende

Ben kullanacağım canım bebeği rahatlattığını düşünüyorum 24 saat memede tutamam oyalayacak bir şey lazım
Bende istiyorum insallah
Benim kiz hic almamisti dolayisiyla ben hem emzik hemde meme gorevini goruyodum
Zor oluyodu, bi isin ciksa kimseye birakipda gidemezsin seni emerek uyucagi icin yani bende oyle olmustu

Ne guzel ozetlemisin
Olay tamda bu aslinda

Bendede bakteri cikmisti canim
Her doktor kontrolumda idrar tahlili yapiyo doktorum

Ya ne güzel mutlu olmusundur dimi :) Allah daha iyi etsin canım . Benimde biraz kalbim kirılmıştıda gecti ama

Ya ne güzel mutlu olmusundur dimi :) Allah daha iyi etsin canım . Benimde biraz kalbim kirılmıştıda gecti ama

Tabikii canim yok Allah var gorumcelerim cok iyi ☺ karnimi sever disari geldik minnakimiz acikmistir der hemen bseyler alir pazar gittik cilek almis canim istemiyo abla dedm minnakimiz belki ister diyo simdiden sagolsunlar Sen de aldirma bebeisin daha onemli annesi babasi olduktan sonra herseyi de olur en iyi sekilde hem de

Yok bisey demiyorum gonlunu hos tutmak icin doguma geldiginde bi iki giydirim de aldiklarini sevinsin :) benden once kizlari diyo annem gidince hallederiz biz o kullanilmayacaklari diye Benin esim annemi cok sever cok saygili benden once o gitme kal Anne der erkek kardesime abi oldu. e bunlari gorunce onunkiler de bana abla oldu biz bi de ayni mahallede buyuduk 13 14 yildir taniyoruz birbirimizi zor kavustuk ya esimin bana olan sevgisi onlarin sevgisini de artirdi :) insallah dogum sureci de kalp kirmadan gecer gider hayirlisiyla

Aynen ben de ergobaby aldım. Öyle çok kullandım ki, çocuk onda uyudu uyandı, hiç zorluk yaşamadım onunla taşırken. Çok da seviyorum kanguru ile dolaşmayı:) yine nasip olur inşallah:))

Benim ilk oğluşum babasına benziyor. İstiyorum ki bu seferki oğlum bana benzesin:)) inşallah Rabbim bana benzeyen bi çocuk nasip eder bana:))) en önemlisi de sağlıklı olsun inşallahhh amiinnn

Aynen ben de ergobaby aldım. Öyle çok kullandım ki, çocuk onda uyudu uyandı, hiç zorluk yaşamadım onunla taşırken. Çok da seviyorum kanguru ile dolaşmayı:) yine nasip olur inşallah:))
Kanguruyu kaç aylıkken kullanmaya başlayabiliriz?

Canım bana antibiyotik verdiler iki gündür idrar yolları enfeksiyonundan muzdaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…