Evlat çocuğu alırlar ben tedavi ile gebe kaldım korkuyoruz 6. ayda kayınvalidem alacağım dedi. Normalde bende öyle düşünüyordum aslında ama duramıyorum bu ay ufaktan başlayacağız. Annemler ara tatil için yanıma geldi evlerine dönecekler gider gitmez alacağım ben 6 yı bekleyemem diyor. Hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin inşallah
Benimde 17.haftaa17. Haftadan selamlarMutlu pazarlar herkese
Olsun bir şey deme al beğenmediğini giydirme o gelince giydir sonrası sana kalmış. Kayınvalidem ile ilişkimi hep anneme yapılmasını istemediğim şeylerden kaçınarak oturttum. Tabiki karşılıklı her şey karşıdaki de sana aynı şekilde adım atacak ki yürüsün bir şeyler. Şükür seviyeli saygı çerçevesinde bir ilişkimiz varBenim kayinvalidem yasli esim en kucuk ve sonradan olmus 5 kiz uzerine ondan ogluna baya da duskun iste esimin babasi da olmayinca kayinvalidem esim evlenirse cocugu olursa kimse bsey yapmazsa benm ölursem bsey yapilmadi demesinler diye cok seyi evlenmeden once yapmis belkide ar once.. yani ceyizime Ben almadm cok bsey cogu seyi o almis kiz ceyiz gibi. Ortada evlilik yokken de bebek esylari hazirlamak cok sacma geldi banada yapmis iste bi kere.. almayi sever AMA ucuz almayi sever
Bende istiyorum insallahBen kullanacağım canım bebeği rahatlattığını düşünüyorum 24 saat memede tutamam oyalayacak bir şey lazım
Ne guzel ozetlemisinOlsun bir şey deme al beğenmediğini giydirme o gelince giydir sonrası sana kalmış. Kayınvalidem ile ilişkimi hep anneme yapılmasını istemediğim şeylerden kaçınarak oturttum. Tabiki karşılıklı her şey karşıdaki de sana aynı şekilde adım atacak ki yürüsün bir şeyler. Şükür seviyeli saygı çerçevesinde bir ilişkimiz varoğlunu seven onun eşini de sever çocuğunu da sever. Gelini sevmeyen kötü davrananın evlat sevgisi çok inandırıcı değil bende
Ayni seyi bende yasadimİnşallah alır diye düşünüyorum. İlkine ne yaptıysam almadı. İkinci inşallah alır. Elimden geleni yapıcam. Bu kez hastaneye de götürcem. Hastanede vericem.
Bendede bakteri cikmisti canimKızlar dün aile hekimim kan ve idrar almıştı.
İdrarımda enfeksiyon çıktı. Fakat kendi doktorum bir de hastanede idrar bakılsın, sağlık ocağında genelde yanlış çıkıyor dedi. Orda da çıkarsa antibiyotik yazacak..
Sizler de idrarınıza baktırın her ihtimale karşı.
Ya ne güzel mutlu olmusundur dimi :) Allah daha iyi etsin canım . Benimde biraz kalbim kirılmıştıda gecti amaCinsiyetini daha ogrenmeyince Ben bile bsey alamadim. AMA benim oyle bi kayinvalidem vardi oglunun ilerde cocugu olur diye bi valiz bebek esylari var onlari gonderdi.. el orguleri falan patikler yelek a ceket tarzi seyler 3 6 ay arasi olacak zibinlar isime yarayabilir onlar alttan giymesi icin bazilari kucuk AMA cogunluk 5 6 ayda olacak seylerAMA halasinin biri bez sozu verdi.. siz almayin brn alirim dedi ama bakaalm diger halasi cinsiyet belli olunca hemen soyle diyo o dayanamiyo bi de o kaliteli seyler almayi sever o yonden icin rahat bizimle ayni sehirde yasayan halasi nasil olsa burdaym cikip gelirken alirim bi bez kafani yorma diyo annemin ilk torunu olacaak o da besigini alacakmis sozunu verdi yanimda kalmisti gonderirken biletini biz aldk o da kiyamadi bilet parasini vermek istedi almadk torunuma bsey al o zaman bunu ona veriyorum dedi onun verdigi parayla cinsiyeti Belli olunca bi 10lu zibin almayi dusunyorum
Acaba meme emmeden mi vermek lazım. Memeyi alınca emzik almıyorlar. Bazı ebeler de gıcık oluyor. Doğunca ağzına emzik verin desem ne Dicekler bakalımAyni seyi bende yasadim
Bende rahimden cikar cikmaz versinler diye soyleyim belki bi ise yarar
Ya ne güzel mutlu olmusundur dimi :) Allah daha iyi etsin canım . Benimde biraz kalbim kirılmıştıda gecti ama
Olsun bir şey deme al beğenmediğini giydirme o gelince giydir sonrası sana kalmış. Kayınvalidem ile ilişkimi hep anneme yapılmasını istemediğim şeylerden kaçınarak oturttum. Tabiki karşılıklı her şey karşıdaki de sana aynı şekilde adım atacak ki yürüsün bir şeyler. Şükür seviyeli saygı çerçevesinde bir ilişkimiz varoğlunu seven onun eşini de sever çocuğunu da sever. Gelini sevmeyen kötü davrananın evlat sevgisi çok inandırıcı değil bende
Aynen ben de ergobaby aldım. Öyle çok kullandım ki, çocuk onda uyudu uyandı, hiç zorluk yaşamadım onunla taşırken. Çok da seviyorum kanguru ile dolaşmayı:) yine nasip olur inşallah:))Kanguru alacak olanlar bebeğin omurga yapısı için mutlaka ergonomik alsınlar derim. Çok rahat, kullanışlı.bende Fıtık olmasına rağmen hiç zorlanmadan kullandım. Ben tuniko.com dan nekobaby aldım. Kumaşı çok güzel ve hiç terletmiyor. Yaz kış dağ bayır kullandık. Uzun sürede kullandım. Sonra kardeşim kullandı. Şimdi tekrar sıra bize geçiyor ve hala yepyeni gibi. Kumaşının falan rengi de solmadı hiç. Dışarıda gezerken içinde uyudu. Hem önünüzde hem sırtınızda sırt çantası gibi kullanabiliyorsunuz. Pahalı gelebilir ama babywearing gruplarında ikinci elinide satanlar çok var. Sosyal medyada da araştırabilirsiniz.
Benim ilk oğluşum babasına benziyor. İstiyorum ki bu seferki oğlum bana benzesin:)) inşallah Rabbim bana benzeyen bi çocuk nasip eder bana:))) en önemlisi de sağlıklı olsun inşallahhh amiinnnÇok şükür o kadar uğraştan sonra rabbim bebiş nasip etti ancak son ultrason görüntüsünden sonra ben de bazı düşünceler oluştu.Ben kayınvalide görümce ve elti üçlüsünden hiç haz almıyorum acaba bu çocuk kime benzeyecekAllahım canını sağ etsin ama umarım onlara benzemez.hem kendi çocukları bile onlara benzemiyor benimki benzer mi ki sizde de böyle düşünceler oluyor mu?
Kanguruyu kaç aylıkken kullanmaya başlayabiliriz?Aynen ben de ergobaby aldım. Öyle çok kullandım ki, çocuk onda uyudu uyandı, hiç zorluk yaşamadım onunla taşırken. Çok da seviyorum kanguru ile dolaşmayı:) yine nasip olur inşallah:))
Canım bana antibiyotik verdiler iki gündür idrar yolları enfeksiyonundan muzdaribimKızlar dün aile hekimim kan ve idrar almıştı.
İdrarımda enfeksiyon çıktı. Fakat kendi doktorum bir de hastanede idrar bakılsın, sağlık ocağında genelde yanlış çıkıyor dedi. Orda da çıkarsa antibiyotik yazacak..
Sizler de idrarınıza baktırın her ihtimale karşı.
4 yada 5 aylıktı kullanmaya başladım ben. Yenidoğan aparatları ile doğumdan itibaren kullananlar da var aslında sling gibi.Kanguruyu kaç aylıkken kullanmaya başlayabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?