2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de mamadushbaby den baktım. İyi diyolar ona da. Daha almadım ama. Evde de kullanmayı düşünüyorum. Olur değil mi?

Ben de mamadushbaby den baktım. İyi diyolar ona da. Daha almadım ama. Evde de kullanmayı düşünüyorum. Olur değil mi?
Ergonomik olduktan sonrası marka aslında. Ona dikkat et alacağın zaman. Evet evde de kullanabilirsin. Hele kolik bebekse muhteşem. Dilerim kolik olmazda hani ek bilgi olsun dedim. Ben takıp ev süpürüyordum. Kolik değildik ama çok gazlı bir bebekti. Ağlaya ağlaya kendinide benide bitiriyordu sağolsun. Ozamanlar keşfettim Kanguruyu ve çok işime yaradı.

Merhaba arkadaşlar.
Eğilip doğrulurken veya yorulduğumda karnımın sağ tarafı göbeğimin hizasında hassasiyet hissediyorum.Baskı oluyor içerden.Hareket mi ediyor acaba. Başka neden olabilir?

Acaba meme emmeden mi vermek lazım. Memeyi alınca emzik almıyorlar. Bazı ebeler de gıcık oluyor. Doğunca ağzına emzik verin desem ne Dicekler bakalım
Yok cnm ya tutmayan tutmuyor inan ki, ben hastaneye götürmüştüm çünkü olmayınca olmuyor :)
Kanguruyu kaç aylıkken kullanmaya başlayabiliriz?
Ben 38 günlükken şehir dışında bebişimle geziyordum cnm. Yenidoğan aparatı oluyor onların, o şekilde.
Kizlaar hamilelikte az gulmek icin gupsenin son filmine gidin :) oneririm
Ben de bunu yazmayı düşünüyordum cnm, o kadarrr iyi geldi ki bu film :) eltilerin savaşı yeminle gülmekten yaş geldi gözümden

Merhaba arkadaşlar.
Eğilip doğrulurken veya yorulduğumda karnımın sağ tarafı göbeğimin hizasında hassasiyet hissediyorum.Baskı oluyor içerden.Hareket mi ediyor acaba. Başka neden olabilir?
Toplanma kasılma gibimi canım o şekildeyse 2 gündür bendede çok şiddetli oluyor .

Kızlar bu haftalarda karın sertleşmesi yaşayanınız varmı rahmim biryerde toplanıp kendini sıkıyor gibi 10 dakika filan sürüyor .
Bende de oluyor sertlesiyor karnim kasilma gibi ama 1 2 dkyi gecmiyor. Dedigin gibi ilerleyen zamanlarda olmasi lazim ama bilmiyorum 2 gun sonra dr gidecegim soracagim insallah

14 şubatta ayrıntılı ultrason randevum var bakalım ne diyecek inşallah iyi olur ikimiz için de.benim zaten sezaryen olacaktı.onun dışında kötü birşey yaşamayalım
Merhaba Nerden aldın Canm randevuyu devlet mi özel mi? Devlet önce kadın doğuma gitmen lazım o yönlendircek demişti ona da geç tarihe verirler diye korkuyorum

Bende de oluyor sertlesiyor karnim kasilma gibi ama 1 2 dkyi gecmiyor. Dedigin gibi ilerleyen zamanlarda olmasi lazim ama bilmiyorum 2 gun sonra dr gidecegim soracagim insallah

bana normal dedi doktor dün sordum. top gibi oluyor değil mi bir yerde toplanıp.

Benim ultrasondada çıktı bu kasılmalar doktor magnezyumu 2 tablete çıkardı ama yinede oluyor.Rahim ağzını açmadıktan sonra bir zararı yok dedi ama ya iletleyen zamanlarda açarsa diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…