2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Günaydın kızlar:) tatil sonrası işe dönüş biraz zor olsada evde duramayanlardanmışım onu anladım dün e-bebek indiriminden ana kucağı ve piyanolu oyun halısı aldık internette bu ana kucağı indirimşi haliyle 290₺ ydi 260 aldık dün biz

hayırlı olsun canım şubat ayı ındırımlerı iyi oluyormuş. ben de beşik bakıyorum siz aldınız mı kimi park beşik diyo kimi de çabuk bozuluyo dıyo kararsız kaldım

bana normal dedi doktor dün sordum. top gibi oluyor değil mi bir yerde toplanıp.
evet bu ikinci gebeligim o yuzden biliyorum bu durumu son zamanlarda hissederdim simdi 1 kerede olsa muhakkak oluyor.
Benim ultrasondada çıktı bu kasılmalar doktor magnezyumu 2 tablete çıkardı ama yinede oluyor.Rahim ağzını açmadıktan sonra bir zararı yok dedi ama ya iletleyen zamanlarda açarsa diye korkuyorum.
bende magnezyuma basladim bacagim agriyor diye 1 gun almasam ertesi gun yine agrim basliyo belki benimde cok eksigim var. Bilemiyorum o yuzden olabilirse

hayırlı olsun canım şubat ayı ındırımlerı iyi oluyormuş. ben de beşik bakıyorum siz aldınız mı kimi park beşik diyo kimi de çabuk bozuluyo dıyo kararsız kaldım
Sağol canım park yatak alcam ben indirime girmesini bekliyorum dayanıklılığı aldığın markaya bağlı görümcem mesela iki kızında aynı park yatağı kullandı iki şer yıl hala taş gibi. Pierre cardin ve kraftta beğendim birer model

Meraba kızlar benimde sağ tarafımda ağrı oluyo bide alt tarafa baskı yapıyo sanki ilk hamileliğimde böyle şeyler olmuyodu hiç bunda çok ağır geçyo sizin nasıl durumlar

Ben bayadr hissetmıorum yıne ya carsambadan beri hissetmıorum 20. Haftayı faln gecsekde ıyıce hissetsek artık ya

Kızlar merhaba , 2li testimin sonucu cok sükür güzel cıktı , 3lu ve 4lu test yaptırmadım doktor da bisey demedi, detaylı ultrason istiyorum aranız da yaptıran var mı
Çok şükür canım.bende yaptrırım detaylı ultrasyon henuz zamnı glmedı 21.haftada faln ypr bnm dktr hrlde

Meraba kızlar benimde sağ tarafımda ağrı oluyo bide alt tarafa baskı yapıyo sanki ilk hamileliğimde böyle şeyler olmuyodu hiç bunda çok ağır geçyo sizin nasıl durumlar
Aynen canım bugünlerde ağrı kasılma hepsi var arada dediğin gibi alttan çıkacak gibi hissediyorum.

Ben de evde olunca daha kötü olduğumu fark ettim herhalde kendini dinlemekten 2 gündür sol kasığımda bacağıma vuran bir ağrı vardı. Ara arada alt bölgeye bir iğneleme geliyor. İşte yoğunluktan fark etmiyorum herhalde bunları sabahtan beri hiçbir şey yok. Çok ağırlaşmazsam 37. Haftaya kadar çalışmak sanırım benim için en güzeli

Bence de calısmak en güzeli , benim de cok bulantım oluyo evde daha iyi olurum diye düsünüyodum baslarda ama yok evde zaman gecmiyo okulda bi şekilde zaman geciyo bi de bakmıssın haftasonu gelmiş

Kızlar gebelikte saç kestirme hakkında ne dusunuyorsunuz.bana saçma geliyor ama konu bebegım oluncada ya bısey olursa dıyede kendıme engel oluyorum.
Hurafe sonuçta bu tarz söylemler ben öyle bakıyorum en azından. Daha 2 aylıkken de saçımı kestirdim hatta içim rahat ben bebeğime güzel baktıkça onun için iyi oldukça o da iyi olacak onu biliyorum. Hamilelik gibi görüntümüzle ilgili problem yaşayabileceğimiz hormonal bir dönemde kendimize baktıkça da iyi hissetmek gerektiğini düşünüyorum. Sizi mutlu eden şey bebeğinize de yansır. Yanlış anlaşılmasın buna inanıp o şekilde hareket eden arkadaşlar da olabilir. Bu sadece benim görüşüm :)

Bende ılk hamılelıgımde sızın gıbı dusunuyordum hatta 4.ayda saçımı kestırdım 5.ayda bebegımı kaybettım o yuzden bu durum benı bır durduruyor.ama bende hurafe olduğunu düşünüyorum.yınede kestıremıyorum

Kesinlikle anlıyorum yaşadığınız çok acı. Mantıklı düşününce akla yatmasa bile sizi durduran bir durum var ortada. İçiniz ne şekilde rahat edecekse öyle hareket etmek lazım. Önemli olan iç huzur sağlık gerisi bir şekilde gelir mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…