2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar selam 3lu test yaptiran varsa. Bunlar ne oluyo hicbisey yazmiyo anlamadim.

Eklentiler

• 20200203_133953.webp
    24 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar gebelikte saç kestirme hakkında ne dusunuyorsunuz.bana saçma geliyor ama konu bebegım oluncada ya bısey olursa dıyede kendıme engel oluyorum.
Hurafe cnm, ama yaşadığın çok acı olmuş ama bir sakıncası yok, içine sinerse yaptır.

merhaba fetal dna testi sonucu geldi Allah'a Şükür hepsi için düşük risk geldi. Darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşların başına ...

Kızlar gebelikte saç kestirme hakkında ne dusunuyorsunuz.bana saçma geliyor ama konu bebegım oluncada ya bısey olursa dıyede kendıme engel oluyorum.
Ben kestirdim canim uçları sarıydi saçlarımın cansizdi küt kestirdim bana hurafe geliyo

Ben kestirdim canim uçları sarıydi saçlarımın cansizdi küt kestirdim bana hurafe geliyo
Benim inanılmaz uzamış yıpranmıştı. Düğün sonrası düzeltirim diye planlarken bebiş geldi ama sürekli dolaşan yıpranmış saçlarla dayanamadım daha fazla :) kendimi salmış bakımsız anne gibi hissetmeye başlardım yoksa. Ki ben bu lafı da kestirdikten 1 ay sonra duydum etki etmedi açıkçası :) kötü tecrübesine denk gelmiş arkadaşların en ufak şeyden etkilenmesi normal ama anlıyorum yani.

Ayyy kızlar benim derdim de para. Herşeye çok para gidiyor ya. Doktor bi sürü ilaç yazmış mübarek, kimbilir eczaneye kaç lira ödicem. Özelde idrar tahlili i 85e yapıyorlar. Yaptırmıcam, aile hekiminin verdiği ilacı kullanıcam enfeksiyon için.
Eve giderken de 1 gram altın alıcam en azından. Siz birikim yapabiliyor musunuz

arkadaşlar bebek arabası önerileriniz var mı özellikle ikinci gebeliğini yaşayanlar?

İdrar tahlilini sağlık ocagında yaptır hastaneye bosa para verme bencede

Çok haklısın canım muayene ücretiydi ilaç ücretleriydi bebegın eksıklerıydı derken cok para gıdıyor. Bırıkıme gelınce ben suan calısmıyorum o yuzden bırıkım hayal ama eger calıssam senın gıbı kenara bırseyler atardım cok ıyı yapıyorsun dar zamanında faydası olur ıllakı

Eskiler oyle demis ve ben eskilerin yanildigini gormedim , o yuzden 9 ay sac kestirmesem de olur

Meraba kızlar benimde sağ tarafımda ağrı oluyo bide alt tarafa baskı yapıyo sanki ilk hamileliğimde böyle şeyler olmuyodu hiç bunda çok ağır geçyo sizin nasıl durumlar
Benim de sol tarafta ağrı oluyor du bugün sordum normal dedi

Gerçekten öle bugün Dr muayenesine 250 tl verdik dörtlü testte de 259 aldı bi gidişle soğumam kadar muayeneler 5 bini bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…