Hurafe sonuçta bu tarz söylemler ben öyle bakıyorum en azından. Daha 2 aylıkken de saçımı kestirdim hatta içim rahat ben bebeğime güzel baktıkça onun için iyi oldukça o da iyi olacak onu biliyorum. Hamilelik gibi görüntümüzle ilgili problem yaşayabileceğimiz hormonal bir dönemde kendimize baktıkça da iyi hissetmek gerektiğini düşünüyorum. Sizi mutlu eden şey bebeğinize de yansır. Yanlış anlaşılmasın buna inanıp o şekilde hareket eden arkadaşlar da olabilir. Bu sadece benim görüşüm :)
Kizlar 3lu testin sonuclarini dra gosterdim. Nöral tüp defekti yüksek çıkmış . Amniyosentez sıvı alma önerdi dr. Aranizda basına gelen var mi. Sivi aldirmak istemiyorum
Gün içinde sürülürse emilimi çok rahat olmayabilir belki diye düşünüyorum. Ben şimdiye kadar bebe yağıyla idare ettim ama kaşıntılar kendini daha belli etmeye başladı doktorum madecassol krem önerdi onu kullanmaya başlayacağım.
Gün içinde sürülürse emilimi çok rahat olmayabilir belki diye düşünüyorum. Ben şimdiye kadar bebe yağıyla idare ettim ama kaşıntılar kendini daha belli etmeye başladı doktorum madecassol krem önerdi onu kullanmaya başlayacağım.
Anladım çoğu çok pahalı benim bi tanıdıgım hep vazelin kullanmıs zaten o çatlak kremlerin içeriğinde de vazelin varmıs cogunlukla çatşak falan olmamıs bilemedim bende
Çok haklısın canım muayene ücretiydi ilaç ücretleriydi bebegın eksıklerıydı derken cok para gıdıyor. Bırıkıme gelınce ben suan calısmıyorum o yuzden bırıkım hayal ama eger calıssam senın gıbı kenara bırseyler atardım cok ıyı yapıyorsun dar zamanında faydası olur ıllakı
5i geçer. Hele bide Allah korusun erken sancımız olursa onu durdurmak için verdikleri serumla, kaldığımız hergüne ayrı para alıyorlar. Maddiyat önemli arkadaşlarım....
Anladım çoğu çok pahalı benim bi tanıdıgım hep vazelin kullanmıs zaten o çatlak kremlerin içeriğinde de vazelin varmıs cogunlukla çatşak falan olmamıs bilemedim bende
Ben vazelin kullanmıyorum cnm, petrol türevi kremleri tercih etmiyorum. Vazelin de ne yaızk ki petrol türevi, bebe yağı da. Eşim kimyager her kremimi ona onaylatıp öyle alıyorum.
Ben vazelin kullanmıyorum cnm, petrol türevi kremleri tercih etmiyorum. Vazelin de ne yaızk ki petrol türevi, bebe yağı da. Eşim kimyager her kremimi ona onaylatıp öyle alıyorum.
Kızımın şampuanlarını falan da hep özenle seçiyorum, nurse harveys'in harika bir şampuanı var içeriği temiz, hala onunla yıkıyorum. Dalin vs hiç kullanmadım. İçeriğe çok önem veriyorum.
Kizlar 3lu testin sonuclarini dra gosterdim. Nöral tüp defekti yüksek çıkmış . Amniyosentez sıvı alma önerdi dr. Aranizda basına gelen var mi. Sivi aldirmak istemiyorum