2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar 3lu testin sonuclarini dra gosterdim. Nöral tüp defekti yüksek çıkmış . Amniyosentez sıvı alma önerdi dr. Aranizda basına gelen var mi. Sivi aldirmak istemiyorum
Ben de yaptırdım 3 lü mü 4 lü mü hatırlamıyorum ama sonucuna gitmedim canım o yüzden bilgim yok diğer randevuyla beraber sonuç görmeye giderim demiştim. Sen de başka bir doktora daha git istersen ya da haziran annelerine sor onlar bizden önde bilen çıkacaktır.

madecassol sivilce lekesi icin degil miydi

kimse inanmak istemiyor kime dediysem bebegimin kiz olduguna inanmadilar.kesin drun yanilmistir diyolar erkek hamileligi senin diyolar.henuz erken yanilma yuksek filan deyip aklimi bulandirmaya calisiyolar.sizcede cokmu erken cinsiyetine kesin demek icin

Anladım çoğu çok pahalı benim bi tanıdıgım hep vazelin kullanmıs zaten o çatlak kremlerin içeriğinde de vazelin varmıs cogunlukla çatşak falan olmamıs bilemedim bende
Henüz almadım ama kutusu 25 tl gibi birşeydi baktığımda uygun da buldum denemeyi düşünüyorum ben.
Sivilce, yanık, çatlak hatta dikiş izlerine bile önerilen bir kremmiş. Bir şans verip bakmayı planlıyorum ben memnun kalırsam devam ederim.

Ben vazelin kullanmıyorum cnm, petrol türevi kremleri tercih etmiyorum. Vazelin de ne yaızk ki petrol türevi, bebe yağı da. Eşim kimyager her kremimi ona onaylatıp öyle alıyorum.
Valla katkısız krem yok bence herşey yasak meyi sorsam o kadar parada vermek istemiyorum kremlere malesef

Benim de kesin erkekmiş cnm, kesin denebilir. Benim dr tecrübeli güveniyorum. Bazen içimden de geçmiyor değil ya yanıldıysa diye :) birkaç gün önce yine teyit etti erkek diye. Oğlum diye seviyorum artık kuzumu.
Valla katkısız krem yok bence herşey yasak meyi sorsam o kadar parada vermek istemiyorum kremlere malesef
Ben çok pahalı kremler kullanmıyorum cnm. İçerik okumak çok faydalı nimetlerinden faydalanıyorum. İçeriği daha doğal olanları tercih ediyorum. Rossmandan aldım mesela. Kızımda da şimdi de aynı devam ediyorum. İçeriklerden haberdar olduktan sonra gidip de petrol türevi kullanmayı hiç düşünmedim açıkçası. Lierac a hiç bakmadım ama bio oili beğenmemiştim içerik olarak.

Ben vazelin kullanmıyorum cnm, petrol türevi kremleri tercih etmiyorum. Vazelin de ne yaızk ki petrol türevi, bebe yağı da. Eşim kimyager her kremimi ona onaylatıp öyle alıyorum.
Ben laparoskopi ve Histereskopi olmuştum yazın doktorun dikişler için bunu vermişti yanında bir kremler birlikte ama içeriğini bilmiyorum bi bakayım iyiyse şimdi de kullanırım evde duruyor. Şimdi frei öl kullanıyorum içeriği doğal diye.

Neye dayanarak öyle dediler peki. Benim de kız cinsiyeti ama kime desem belli oldu diye erkek mi diyor çoğu kişi erkek olacağını söylüyordu bana da ben 14+5 te öğrenmiştim.

Freei oili de öneriyorlar cnm duydum ama hiç bakmadım açıkçası

Freei oili de öneriyorlar cnm duydum ama hiç bakmadım açıkçası
Ben kendim bildiğimden değil de Instagram da Muhendisin oğlu var ya o bu markayı içerik itibariyle önermişti imdirimdeydi ben de tam alacaktım o sıra, araştırmadan aldım inşallah dediği gibi doğaldır.

Ben kendim bildiğimden değil de Instagram da Muhendisin oğlu var ya o bu markayı içerik itibariyle önermişti imdirimdeydi ben de tam alacaktım o sıra, araştırmadan aldım inşallah dediği gibi doğaldır.
Takip ediyorum cnm, o reklam da alıyor çok güvenemiyorum ama genel manada dedikleri doğru şahit oldum yani :)

Neye dayanarak öyle dediler peki. Benim de kız cinsiyeti ama kime desem belli oldu diye erkek mi diyor çoğu kişi erkek olacağını söylüyordu bana da ben 14+5 te öğrenmiştim.
ne biliyim guzellesmisim gulecmisim karnimin sekli yeme icmem filan bence hepsi bosta biraz kucuk diye bende acaba dedim yoksa dr ne derse o.hos kizimda var oglumda saglikli olsun ne olursa olsun

Kizlar ya yarin doktora gidicem Ben 2li teste aksilikler oldu gec kalmistimd devlet hastanesi yuzunden.. sonradan ozelde bi doktor buldum oraya gidiyorum gecen hafta 4lu test yapti sonucu yarin alacam o zaman bebisede bakalm dedi cunku Ben daha cinsiyeti ogrenemediiimm.. oncelik test sonucu insalah iyi gelir ama cinsiyet de ogrneeyim artk ya dua edin

ya kizlar bisey daha soracam benim ense icin 2.7 mm dedi dr. cok az kalin gibi geldi bana dedi filan peritenolog onerdi ama sinir 3.5 dedi.sizce ense kalinligi fazlami? hicbi testi yaptirmadim yaptirmayacamda.

Bizim seninle aynıydı değil mi belirtilerimiz ama ben de senden erkek bekliyordum niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…