2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ya kizlar bisey daha soracam benim ense icin 2.7 mm dedi dr. cok az kalin gibi geldi bana dedi filan peritenolog onerdi ama sinir 3.5 dedi.sizce ense kalinligi fazlami? hicbi testi yaptirmadim yaptirmayacamda.
Bana doktorum 2.5 ve altını isteriz dedi.Ama tabi yaptığın haftaya göre boyutu hesaplanıyor ben ikili testi 12de yaptırdım.

Bizim seninle aynıydı değil mi belirtilerimiz ama ben de senden erkek bekliyordum niyeyse
valla ne desem ara ara bulantim oldu herseyden yedim eksi tatli hersey.agrilarim vardi biraz.yuzum gozum guzellesmis diyolar karnimda ne biliyim erkek karni deyip durdular ne belliyse su kucucuk bebegin.

valla ne desem ara ara bulantim oldu herseyden yedim eksi tatli hersey.agrilarim vardi biraz.yuzum gozum guzellesmis diyolar karnimda ne biliyim erkek karni deyip durdular ne belliyse su kucucuk bebegin.
Benimde öyle canım ama kız iste.

13+1 dedi bebek icin.saglikli gorunuyit herseyi olusmus eli ayagi yzu filan sadece biraz kalin gibi dedi
Sıkıntı yoktur canım sonuçta 3.5 demiş.ama bence ayrıntılı ultrasonunu perinatologda yaptır o zaten herşeyine bakıyor bi de ultrason kaliteleri daha iyi oluyor.

İşte haklısın ama ben pek anlamıyorum krem işlerinden beni rahatşatcak birşey olsun yeter diye düşündüm vazelin düşünmüştüm eczaneye sorucam bi yarın

Kullanan çok kişi var benim kuzenim kullanmıs hamilelik boyunca bir sıkıntı olmamıs doktoruma sorarım artık
Benim ablamda kullanmıştı ama bende sonradan araştırınca bu bilgiye ulaştım canım.Tabi tercih senin.ben de başta almak istedim sonra vazgeçtim

Kizlar 3lu testin sonuclarini dra gosterdim. Nöral tüp defekti yüksek çıkmış . Amniyosentez sıvı alma önerdi dr. Aranizda basına gelen var mi. Sivi aldirmak istemiyorum
Bugün ben de 3lü yaptırdım sonuçlar haftaya çıkacak canım.Ama 2li de sorun yoksa 3lüdede olmaz bence.ben de çok korkuyorum birşey çıkacak diye ama bu şekilde rahatlatıyorum kendimi.

Kizlar 3lu testin sonuclarini dra gosterdim. Nöral tüp defekti yüksek çıkmış . Amniyosentez sıvı alma önerdi dr. Aranizda basına gelen var mi. Sivi aldirmak istemiyorum
Bi de canım folik asit magnezyum falan kullanmış mıydın.Bu ilaçlar bu riski düşürayor.

Sıvı değilde nifty test verdim ben bekliyorum. Doktor eskiden amniyosentez sıvısı alınırdı ama riskleri olduğundan nifty genetik test geliştirildi artık bu testi yaptırıyoruz dedi. Basit diğer tahliller gibi kan örneği veyorsunuz dedi ve verdim. Bence sizde bu testi yaptırın. Amyosentez riskli bir test. Geçmiş olsun dilerim temiz sonuçlarımız olur

Kizlar mayonez yiyormusunuz canım çok cekiyo ama içinde çiğ yumurta varmış hamilelikte çok tavsiye edilmiyo

ne biliyim guzellesmisim gulecmisim karnimin sekli yeme icmem filan bence hepsi bosta biraz kucuk diye bende acaba dedim yoksa dr ne derse o.hos kizimda var oglumda saglikli olsun ne olursa olsun
13+1 di dimi. Sen yine de bi sonraki kontrolü bekle olmazsa biraz erken olabilir belki ama anlayan doktor anlıyor. Sağlıklı olsun da dediğin gibi gerisi boş.

Özelemi gittin.sagolasın valla işte ister istemz kotu dudunuorum bu kntrolude atlatrsam biraz daha rahatlayacagm
Evet canım 3lü testi yaptırdım.zaten biliyosun bi kere para verince ikinci gidişinde ücret ödemiyosun o yüzden gideyim bi daha ultrasona gireyim dedim.çok çok nadir hissediyorum o da 3gün aralıklarla.normal dedi doktorda.20.haftadan sonra daha net hissedermişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…