2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar mayonez yiyormusunuz canım çok cekiyo ama içinde çiğ yumurta varmış hamilelikte çok tavsiye edilmiyo
Ye canım ne olacak. Bir kilo tüketecek değilsinya. Çok çok iki üç patates banarsın. Belki bir kase mayanozeli yoğurtlu makarna salatası, Rus salatası falan yersin. Onda da ne kadar mayonez olacak. Afiyet olsun ye rahatla.

Canım acayip derece de makarna salatası cekiyo ama çekiniyorum

Canım acayip derece de makarna salatası cekiyo ama çekiniyorum
Valla canım makarna salatasıda yedim, burgerle mayonezde yedım çok şükür hiçbişeycikte olmadı bence fazla abartıyorlar onu yeme bunu yeme yesıllıkte zararlı dıyorlar ılk gunden berı yıyorum cok sukur hıcbırsey olmadı abartmadıgın surece herseyden ye dıyor benım doktorum

Benim dr'um da çok yasakçı değil :) ben de mayonez yedim burada yazılanları okuyunca farkettim. Bi an tırsmadım da değil. Havuç tarator yemiştim bir de evde hamburger yapmıştım ketçap mayonez sıkmıştım. :) aynı düşüncedeyim seninle.

13+1 di dimi. Sen yine de bi sonraki kontrolü bekle olmazsa biraz erken olabilir belki ama anlayan doktor anlıyor. Sağlıklı olsun da dediğin gibi gerisi boş.
ayrintiliya kadar bi aksilik cikmadigi surece dr a gitmeyecem.orasi soyle burasi boyle deyip insani ikileme dusuruyolar.hamileligimin tadini cikarip kizimi heyecanla bekleyecem.o benim canim.ense kalinligina 2.7mm dedi o an cok kotu oldum bebek resmen cirpindi ya bildigin hareketlerini oyle net hissettimki kiyamam o da strese girdi dedim.hemen kendimi toparladim doguma kadar stresten uzak olmaya calisacam

Anladım canım bende yicem artık napiyim

Bazı doktorlar ve ınsanlar sayesinde daha pimpirikli hamilelere dönüşüyoruz bence hiç gerek yok nasılsa normalde dahi herşeyin fazlası zararlıysa hamileliktede öyle açıkçası esirgenen göze çöp batar atasözünü çok doğru söylemişler benim gebelikte felsefem bu

ilk çocuğum erkek 2. Sini hep kiz hayal ediyordum ve hissediyordum bu hamileliğin çok farklı geçiyordu diğerine göre ama 15 haftada dr gittim 10 falan baktı son anda %95 erkek dedi kızımı elimden aldılar gibi hissettim herşeyin hayırlısı olsun ama hala kızım olucakmış gibi bi his var içimde benim gibi olup cinsiyeti farklı çıkan varmı arkadaşlar

[/QUOTE]
Bugün ben de 3lü yaptırdım sonuçlar haftaya çıkacak canım.Ama 2li de sorun yoksa 3lüdede olmaz bence.ben de çok korkuyorum birşey çıkacak diye ama bu şekilde rahatlatıyorum kendimi.
Bi de canım folik asit magnezyum falan kullanmış mıydın.Bu ilaçlar bu riski düşürayor.

2li testte bi sıkıntı yokdemisti ama 3lu onermisti. Folik asite gec basladim 1 ,5 ay falan kullandim.
Ntd yüksek risk var gorunuyo dedi. Hamile kaldigini bilmedigin o ay icinde olusan eksiklik dedi dr. Esinle beraber gitmen lazim bu sivi alimina dedi. Anlam veremedim , insallah bisey yoktur. Bu sıvı aldirmayi yapmiycam . Detayli ultrasona gidecektim ozel 2 haftaya hastaneye orda gorunur mu acaba bilemiyorum .

Hmm anladım iyi yapmışsın 3 lüde sadece kan mı verıosun? Kaç günde sonucu çıkıo bende 18 ine randevu aldım ozamn yaptracagım

Ben hep erkek hissettim, rüyamda da görmüştüm zaten ilk oğlumu da ikinci oğlumu da. Bana kız deseydi şok olurdum:)))

Bende hurafe olduguna inaniyorum
Buna inanan arkadaslarim arastirsinlar bence
Ilk gebelikte bende kestirmistim
Bundada sacimi boyadim
Saci hangi renk boyarsan bebisin sacida o renk olur diyolar buda bi hurafe ben boyadim 2gun once

Bende erkek hissediyorum ruyalar olsun belirtiler olsun hep buna isaret ediyo ama kiz derse cok sasiririm acaba bende senin gibimi olurum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…