2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

mayoneze bende karşı koyamıyorum canım pastorize yumurta sadece Heinz markasında var ona güvenip yiyebilirsin pastorize olunca sıkıntı yok Y Yasamara

Anladim peki hamilelikte bi zarari olmuyo mu bende kullanmak istiyorum bu kremi hatta kardesim yuzu icin kullandi yuzu bembeyaz oldu ama hamile oldugum icin ertelemisdim

Anladim insallah bende yuzumdeki lekeler icin baslarim doktoruma danisayim da

Bende hurafe olduguna inaniyorum
Buna inanan arkadaslarim arastirsinlar bence
Ilk gebelikte bende kestirmistim
Bundada sacimi boyadim
Saci hangi renk boyarsan bebisin sacida o renk olur diyolar buda bi hurafe ben boyadim 2gun once
Mrb bende boyama istiyorum saçımı bi zararı olurmu acaba düz renk yaptrcam oriyal vurdurmak düşünmüyorum

Bende hurafe olduguna inaniyorum
Buna inanan arkadaslarim arastirsinlar bence
Ilk gebelikte bende kestirmistim
Bundada sacimi boyadim
Saci hangi renk boyarsan bebisin sacida o renk olur diyolar buda bi hurafe ben boyadim 2gun once
Bunu da yeni duyuyorum vardı maviler bende hali hazırda yenilesem mi diye düşünüyordum bunu görünce baya güldüm çok iyiymiş
Anladim peki hamilelikte bi zarari olmuyo mu bende kullanmak istiyorum bu kremi hatta kardesim yuzu icin kullandi yuzu bembeyaz oldu ama hamile oldugum icin ertelemisdim
Çatlak için krem sorduğumda doktorumun önerisi bu oldu bana o yuzden içim rahat açıkçası. Siz de bir danışın isterseniz :)

Hazır mayonezler pastörize olmalı zaten. Tabii yine de yenilmemeli bence.

Kızlar benim detaylı ultrason doktoru 22. Hafta da gormek istiyor. En son organlar o haftada oluşuyormuş. Doktorum cihat şen. Bence siz de kendi perinatologlarınızdan 22. Hafta için randevu alın.

2li testte bi sıkıntı yokdemisti ama 3lu onermisti. Folik asite gec basladim 1 ,5 ay falan kullandim.
Ntd yüksek risk var gorunuyo dedi. Hamile kaldigini bilmedigin o ay icinde olusan eksiklik dedi dr. Esinle beraber gitmen lazim bu sivi alimina dedi. Anlam veremedim , insallah bisey yoktur. Bu sıvı aldirmayi yapmiycam . Detayli ultrasona gidecektim ozel 2 haftaya hastaneye orda gorunur mu acaba bilemiyorum .
[/QUOTE]
Bana doktorum bebek büyükken normal ultrosnda bile görebiliyoruz demişti

Medecassol ben zamanında yüzüme kullanmıştım kortizonlu bi krem her yere surulmuyor zararlı diye biliyorum iyice araştır canım sen bi.

Organik boyayı kuaförde mi yoksa evde mi yaptınız bildiğiniz organik boya markası varsa issim alabilirmiyim
Evde esime yaptirdim canim ben yurtdisindayim yani ayni markalar orada bulunabilirmi bilmiyorum
Genelde organic urun satan magazalarda satiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…