Kızlar benim detaylı ultrason doktoru 22. Hafta da gormek istiyor. En son organlar o haftada oluşuyormuş. Doktorum cihat şen. Bence siz de kendi perinatologlarınızdan 22. Hafta için randevu alın.
Kizlar tetanoz aşısı oldunuz mu?Ben 17. Haftamdayım sağlık ocaği iki hafta önce arayip 17. Haftanda gel demişti ama kendi doktoruma sordum bir dönüş alamadim henüz.
valla ne desem ara ara bulantim oldu herseyden yedim eksi tatli hersey.agrilarim vardi biraz.yuzum gozum guzellesmis diyolar karnimda ne biliyim erkek karni deyip durdular ne belliyse su kucucuk bebegin.
bence bunun ekşiyle tatlıyla ya da karnın şekliyle hiç ama hiç alakası yok. mesela ben hamılelik belırtıleri bıle yaşamadım doğru duzgun. aşermedim. normal yaşıyorum eskisi gibi.
yanı acıkcası batıl ınanc cogu. benımkı erkek bu arada:)
ilk çocuğum erkek 2. Sini hep kiz hayal ediyordum ve hissediyordum bu hamileliğin çok farklı geçiyordu diğerine göre ama 15 haftada dr gittim 10 falan baktı son anda %95 erkek dedi kızımı elimden aldılar gibi hissettim herşeyin hayırlısı olsun ama hala kızım olucakmış gibi bi his var içimde benim gibi olup cinsiyeti farklı çıkan varmı arkadaşlar
valla ben de senın gıbıydım ıcımden oyle gecıyordu ama hıc kımsye demedım. bı baktım erkek cıktı:) her seyde bı hayır vardır rabbım verdıyse şükrederım. 11 inde tekrar gıdecegm doktor teyıt ıste dedi ama değişeceğini sanmıyorum
ben kendımı bildim bileli erkek cocuk isterdim, Hamileliğimden beri kız hissettim Gerçekten de kız bebeğim varmış :)
Allah öncelikli olarak çok sağlıklı bebekler nasip etsinde ..
bence bunun ekşiyle tatlıyla ya da karnın şekliyle hiç ama hiç alakası yok. mesela ben hamılelik belırtıleri bıle yaşamadım doğru duzgun. aşermedim. normal yaşıyorum eskisi gibi.
yanı acıkcası batıl ınanc cogu. benımkı erkek bu arada:)
bende inanmiyorum.konusmalara kulagimi tikiyorum ama bi yerden aklini bulandiriyolar.ablamin 16 haftalikken erkek 20ci haftada kiz dediler kiz dogdu.o yuzden benide etkiliyo bu durum.ayrintiliya girmeden hazirlik yapmayacam ama kizim diye sevmeye basladim
ablasina bebegimiz kiz deyince bi sevinc kahkahasi atti o bana yeter.o kadar sevindiki Rabbime cok sukur
Meraba kızlar benimde sağ tarafımda ağrı oluyo bide alt tarafa baskı yapıyo sanki ilk hamileliğimde böyle şeyler olmuyodu hiç bunda çok ağır geçyo sizin nasıl durumlar
benimde baskim oluyo megersem bebegim tersmis ayaklari ile hareket ettikce baski yapiyor. Bol bol uzan dedi dr. Bebegin yeri normal ama yine de baskidan vajinal varis olmusum. Dusun baskiyi artik sen
Benim de kesin erkekmiş cnm, kesin denebilir. Benim dr tecrübeli güveniyorum. Bazen içimden de geçmiyor değil ya yanıldıysa diye :) birkaç gün önce yine teyit etti erkek diye. Oğlum diye seviyorum artık kuzumu.
Ben çok pahalı kremler kullanmıyorum cnm. İçerik okumak çok faydalı nimetlerinden faydalanıyorum. İçeriği daha doğal olanları tercih ediyorum. Rossmandan aldım mesela. Kızımda da şimdi de aynı devam ediyorum. İçeriklerden haberdar olduktan sonra gidip de petrol türevi kullanmayı hiç düşünmedim açıkçası. Lierac a hiç bakmadım ama bio oili beğenmemiştim içerik olarak.
Peki hangileri temiz bende cok onem veririm. Catlmamak icin ne kullanacagiz? Ben hindistancevizi yagi kullaniyordum kasintim cok gecmeyince alerjin olabilir dedi dr. Biraktim arastirma asamasindayim.
ne alırsanız alın önce ağırlığına bakın. ilk bebeğimde stokke alıp büyük hata yaptım ewet çok rahat ve çok güzel ama çok hantal 2 parçalı hiç bi yere sığmıyo. bence en iisi yatabilen baston pusetler. ama ilk dönem de ana kucağı olan bişi lazım onu bilemedim
Kizlar 3lu testin sonuclarini dra gosterdim. Nöral tüp defekti yüksek çıkmış . Amniyosentez sıvı alma önerdi dr. Aranizda basına gelen var mi. Sivi aldirmak istemiyorum
eğer biraz daha yüksek fiyat öderim diyosan bi test war annenin kanından bakılıyo. daha öce de burda konuşmalar olmuştu. amerikaya gidiyo annenin kanı orda çıkıyo we %99 sonuç weren bi test. ben yaptırdım canım onu bi araştır fiyat da 2500-5000 arası değişiyo çnk.
ne alırsanız alın önce ağırlığına bakın. ilk bebeğimde stokke alıp büyük hata yaptım ewet çok rahat ve çok güzel ama çok hantal 2 parçalı hiç bi yere sığmıyo. bence en iisi yatabilen baston pusetler. ama ilk dönem de ana kucağı olan bişi lazım onu bilemedim
Selamün aleyküm kızlar bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı 17. Haftanın içindeyim kalp atışını dinledik bı sorun yok şükür ama benim ara ara karın ağrım oluyor böyle geriliyor gibi r aile hekimim bu haftalarda artık normal olmadığını hala riskli olabileceğini çok yorulmamami söyledi sizde de böyle ağrılar oluyor mu korkmalı mıyım
Selamün aleyküm kızlar bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı 17. Haftanın içindeyim kalp atışını dinledik bı sorun yok şükür ama benim ara ara karın ağrım oluyor böyle geriliyor gibi r aile hekimim bu haftalarda artık normal olmadığını hala riskli olabileceğini çok yorulmamami söyledi sizde de böyle ağrılar oluyor mu korkmalı mıyım