- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Ya iyi bari yalnız değilmisim benimde oluyor ama aile hekimi öyle deyince biraz endişe ettim insAllah yoktur bı sorun bende dealeyküm selam canım Benimde oluyor hala zaman zaman adet sancısı bile oluyor ama bi sıkıntı yok çok şükür
ya kizlar bisey daha soracam benim ense icin 2.7 mm dedi dr. cok az kalin gibi geldi bana dedi filan peritenolog onerdi ama sinir 3.5 dedi.sizce ense kalinligi fazlami? hicbi testi yaptirmadim yaptirmayacamda.
13+1 deHangi haftalarda yaptirdim haftasinda gore de degisiyo
Onu da araştırayım detaylı ama hamile kullanımına uygun olarak okudum ben. Teşekkür ederim.Medecassol ben zamanında yüzüme kullanmıştım kortizonlu bi krem her yere surulmuyor zararlı diye biliyorum iyice araştır canım sen bi.
Ohh o da çok güzelmiş :) özledim ben de mavi hallerimi tam formuyla döneyim diyorum hamileyken de oryalle uğraşmak istemiyorum çok. Doğumu bekler sonra tam mavili oğlan annesi olurum artıkBoya gitsin
Annem. Hangi renk aldin dediginde turuncuya yakin bakir demistim
valla ben bacak arasını gördum doktor gosterdı bıze zaten o yuzden degısecegını sanmıyorum:) siz görmediniz mi?bende inanmiyorum.konusmalara kulagimi tikiyorum ama bi yerden aklini bulandiriyolar.ablamin 16 haftalikken erkek 20ci haftada kiz dediler kiz dogdu.o yuzden benide etkiliyo bu durum.ayrintiliya girmeden hazirlik yapmayacam ama kizim diye sevmeye basladim
ablasina bebegimiz kiz deyince bi sevinc kahkahasi atti o bana yeter.o kadar sevindiki Rabbime cok sukur
Dr ne dediyse o bence de cnm. Takma başkalrını. Dr kesin dediyse öyledir. Benim iki gebeliğimde de yüzüm lekelendi mesela. Ama ilki kız şimdi oğlan :)bende inanmiyorum.konusmalara kulagimi tikiyorum ama bi yerden aklini bulandiriyolar.ablamin 16 haftalikken erkek 20ci haftada kiz dediler kiz dogdu.o yuzden benide etkiliyo bu durum.ayrintiliya girmeden hazirlik yapmayacam ama kizim diye sevmeye basladim
ablasina bebegimiz kiz deyince bi sevinc kahkahasi atti o bana yeter.o kadar sevindiki Rabbime cok sukur
Cnm açıkçası her ürünün arkasını okuyoruz biz, o yüzden net bir şey diyemem. Diş macunumu bile dikkatle seçiyorum, hepsinde sls var çünkü hani aşırı köpürüyorlar ya o yüzden. İçeriğinde olmaması gereken ürünlere dikkat edersen yine daha güzel bir şey bulabiliyorsun. Ben şuan rossmandan ısana krem kullanıyorum. Hem büyük hem içeriği temiz kontrol etmiştik. Mühendisin oğlu sayfasına da göz atabilirsin.benimde baskim oluyo megersem bebegim tersmis ayaklari ile hareket ettikce baski yapiyor. Bol bol uzan dedi dr. Bebegin yeri normal ama yine de baskidan vajinal varis olmusum. Dusun baskiyi artik sen
Peki hangileri temiz bende cok onem veririm. Catlmamak icin ne kullanacagiz? Ben hindistancevizi yagi kullaniyordum kasintim cok gecmeyince alerjin olabilir dedi dr. Biraktim arastirma asamasindayim.
Bende de oluyor ara ara. Ama normal diye biliyorum bendealeyküm selam canım Benimde oluyor hala zaman zaman adet sancısı bile oluyor ama bi sıkıntı yok çok şükür
yok gormedim hep yan duruyodu zatenvalla ben bacak arasını gördum doktor gosterdı bıze zaten o yuzden degısecegını sanmıyorum:) siz görmediniz mi?
Bende de oluyor iki gündür ama benim alt kısmıma da vuruyor doktor randevum ayın onunda normal değil sanırım bu durum gitsem mi bi doktoraSelamün aleyküm kızlar bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı 17. Haftanın içindeyim kalp atışını dinledik bı sorun yok şükür ama benim ara ara karın ağrım oluyor böyle geriliyor gibi r aile hekimim bu haftalarda artık normal olmadığını hala riskli olabileceğini çok yorulmamami söyledi sizde de böyle ağrılar oluyor mu korkmalı mıyım
Alt kısmıma derken rahim ağrısı dimi vajinal değil bende 20sine falan alicam randevu bklm doktora sorarımBende de oluyor iki gündür ama benim alt kısmıma da vuruyor doktor randevum ayın onunda normal değil sanırım bu durum gitsem mi bi doktora
Bencede saçma. Alalhım zaten bebeğimizi yarattıgı anda kaderini belirliyor saç kesmeyle bebeğin kaderi değişmez hurafe tamamen bencede herşeye kulak asmamak lazım bence kendimizi çok sakındıgımız zaman ters erki yapıyorBende hurafe olduguna inaniyorum
Buna inanan arkadaslarim arastirsinlar bence
Ilk gebelikte bende kestirmistim
Bundada sacimi boyadim
Saci hangi renk boyarsan bebisin sacida o renk olur diyolar buda bi hurafe ben boyadim 2gun once
Evet o haftalarda aşı olunuyor canım benimde var sşımKizlar tetanoz aşısı oldunuz mu?Ben 17. Haftamdayım sağlık ocaği iki hafta önce arayip 17. Haftanda gel demişti ama kendi doktoruma sordum bir dönüş alamadim henüz.
Benim kızımda aşılarim tamdı canım olmycam o yüzdenKizlar tetanoz aşısı oldunuz mu?Ben 17. Haftamdayım sağlık ocaği iki hafta önce arayip 17. Haftanda gel demişti ama kendi doktoruma sordum bir dönüş alamadim henüz.
Saç kestirme konusunda hurafe katılıyorum ama boya konusunda emin değilim sonuçta kimyasal kokusu normalde bile fena geliyor bana o yüzden cesaret edemiyorum boyamayaBencede saçma. Alalhım zaten bebeğimizi yarattıgı anda kaderini belirliyor saç kesmeyle bebeğin kaderi değişmez hurafe tamamen bencede herşeye kulak asmamak lazım bence kendimizi çok sakındıgımız zaman ters erki yapıyor
18-19-20 haftalar arasında yapılıyor ben 19 da gideceğimKizlar tetanoz aşısı oldunuz mu?Ben 17. Haftamdayım sağlık ocaği iki hafta önce arayip 17. Haftanda gel demişti ama kendi doktoruma sordum bir dönüş alamadim henüz.
Bencede saçma. Alalhım zaten bebeğimizi yarattıgı anda kaderini belirliyor saç kesmeyle bebeğin kaderi değişmez hurafe tamamen bencede herşeye kulak asmamak lazım bence kendimizi çok sakındıgımız zaman ters erki yapıyor
benim de kestirmeye gönlüm razı olmaz doğuma kadar kalsın ne yapayımSaç kestirmenin hurafe oldugunu cok iyi biliyorum fakat korkumdan saç kestiremiyorum yinedeBendeki bu çelişki Sanırım doğuma kadar saçlarım belime kadaruzar.
Boya bencede zararlı ama saç kesimi bence normal ben yaza doğru kestircem öecbur hep kırıldı uçları ve çok uzadı bu sekilde doğuma gitmek istememSaç kestirme konusunda hurafe katılıyorum ama boya konusunda emin değilim sonuçta kimyasal kokusu normalde bile fena geliyor bana o yüzden cesaret edemiyorum boyamaya
İşte o şekilde yazın rahat edemiceksin sonucta. Kendi bedenimizin rahatlıgıda önemli allahım onu korur zaten bunlara inanıldıgı için kötü şeyler oluyor zaten yada denk geliyor artık su eski hurafelerden vazgeçilebilse keşke yada artık tıpa inanın doktorunuza sorunSaç kestirmenin hurafe oldugunu cok iyi biliyorum fakat korkumdan saç kestiremiyorum yinedeBendeki bu çelişki Sanırım doğuma kadar saçlarım belime kadaruzar.
Bende uçlarından keserim srnm cnm kafama ağırlık oluyor bı de uçlarda hafif Sarı kaldı onlarda gitmiş olurBoya bencede zararlı ama saç kesimi bence normal ben yaza doğru kestircem öecbur hep kırıldı uçları ve çok uzadı bu sekilde doğuma gitmek istemem ☺
Aynen öyle canım bakımda önemli hamilelik hastalık değilki sonucta yaniBende uçlarından keserim srnm cnm kafama ağırlık oluyor bı de uçlarda hafif Sarı kaldı onlarda gitmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?