2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ya kizlar bisey daha soracam benim ense icin 2.7 mm dedi dr. cok az kalin gibi geldi bana dedi filan peritenolog onerdi ama sinir 3.5 dedi.sizce ense kalinligi fazlami? hicbi testi yaptirmadim yaptirmayacamda.

Hangi haftalarda yaptirdim haftasinda gore de degisiyo

Medecassol ben zamanında yüzüme kullanmıştım kortizonlu bi krem her yere surulmuyor zararlı diye biliyorum iyice araştır canım sen bi.
Onu da araştırayım detaylı ama hamile kullanımına uygun olarak okudum ben. Teşekkür ederim.
Boya gitsin
Annem. Hangi renk aldin dediginde turuncuya yakin bakir demistim
Ohh o da çok güzelmiş :) özledim ben de mavi hallerimi tam formuyla döneyim diyorum hamileyken de oryalle uğraşmak istemiyorum çok. Doğumu bekler sonra tam mavili oğlan annesi olurum artık

valla ben bacak arasını gördum doktor gosterdı bıze zaten o yuzden degısecegını sanmıyorum:) siz görmediniz mi?

Dr ne dediyse o bence de cnm. Takma başkalrını. Dr kesin dediyse öyledir. Benim iki gebeliğimde de yüzüm lekelendi mesela. Ama ilki kız şimdi oğlan :)
Cnm açıkçası her ürünün arkasını okuyoruz biz, o yüzden net bir şey diyemem. Diş macunumu bile dikkatle seçiyorum, hepsinde sls var çünkü hani aşırı köpürüyorlar ya o yüzden. İçeriğinde olmaması gereken ürünlere dikkat edersen yine daha güzel bir şey bulabiliyorsun. Ben şuan rossmandan ısana krem kullanıyorum. Hem büyük hem içeriği temiz kontrol etmiştik. Mühendisin oğlu sayfasına da göz atabilirsin.
aleyküm selam canım Benimde oluyor hala zaman zaman adet sancısı bile oluyor ama bi sıkıntı yok çok şükür
Bende de oluyor ara ara. Ama normal diye biliyorum bende

Bende de oluyor iki gündür ama benim alt kısmıma da vuruyor doktor randevum ayın onunda normal değil sanırım bu durum gitsem mi bi doktora

Bende de oluyor iki gündür ama benim alt kısmıma da vuruyor doktor randevum ayın onunda normal değil sanırım bu durum gitsem mi bi doktora
Alt kısmıma derken rahim ağrısı dimi vajinal değil bende 20sine falan alicam randevu bklm doktora sorarım

Bende hurafe olduguna inaniyorum
Buna inanan arkadaslarim arastirsinlar bence
Ilk gebelikte bende kestirmistim
Bundada sacimi boyadim
Saci hangi renk boyarsan bebisin sacida o renk olur diyolar buda bi hurafe ben boyadim 2gun once
Bencede saçma. Alalhım zaten bebeğimizi yarattıgı anda kaderini belirliyor saç kesmeyle bebeğin kaderi değişmez hurafe tamamen bencede herşeye kulak asmamak lazım bence kendimizi çok sakındıgımız zaman ters erki yapıyor

Kizlar tetanoz aşısı oldunuz mu?Ben 17. Haftamdayım sağlık ocaği iki hafta önce arayip 17. Haftanda gel demişti ama kendi doktoruma sordum bir dönüş alamadim henüz.
Benim kızımda aşılarim tamdı canım olmycam o yüzden

Saç kestirme konusunda hurafe katılıyorum ama boya konusunda emin değilim sonuçta kimyasal kokusu normalde bile fena geliyor bana o yüzden cesaret edemiyorum boyamaya

Saç kestirmenin hurafe oldugunu cok iyi biliyorum fakat korkumdan saç kestiremiyorum yinede Bendeki bu çelişki Sanırım doğuma kadar saçlarım belime kadaruzar.

Saç kestirme konusunda hurafe katılıyorum ama boya konusunda emin değilim sonuçta kimyasal kokusu normalde bile fena geliyor bana o yüzden cesaret edemiyorum boyamaya
Boya bencede zararlı ama saç kesimi bence normal ben yaza doğru kestircem öecbur hep kırıldı uçları ve çok uzadı bu sekilde doğuma gitmek istemem

Saç kestirmenin hurafe oldugunu cok iyi biliyorum fakat korkumdan saç kestiremiyorum yinede Bendeki bu çelişki Sanırım doğuma kadar saçlarım belime kadaruzar.
İşte o şekilde yazın rahat edemiceksin sonucta. Kendi bedenimizin rahatlıgıda önemli allahım onu korur zaten bunlara inanıldıgı için kötü şeyler oluyor zaten yada denk geliyor artık su eski hurafelerden vazgeçilebilse keşke yada artık tıpa inanın doktorunuza sorun sakınmak iyi değil bu kadar sakınan göze çöp batar her zaman

Boya bencede zararlı ama saç kesimi bence normal ben yaza doğru kestircem öecbur hep kırıldı uçları ve çok uzadı bu sekilde doğuma gitmek istemem ☺
Bende uçlarından keserim srnm cnm kafama ağırlık oluyor bı de uçlarda hafif Sarı kaldı onlarda gitmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…