2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimde oluyor aşağı baskı gerginlik kasık ağrısı hepsi var.Doktor rahim ağzını açmadıktan sonra normal dedi günde 2 tane magnezyum 3 tane progestan alıyorum yapilabilecekler şimdilik bu kadar tevekkül edip bekliyorum.

anladım canım hayırlısı Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsin insAllah ben progestan kullanmıyorum ama kontrole gidince ne diyecek bakalım
Valla iyi canım bulantım olmadı hiç benim ya şükür Cumartesi kontrol var inşallah cinsiyetini öğrenirim senin nasıl gidiyorr
MaşAllah cnm hadi bklm haber ver öğrenirsen cinsiyeti diyor mutlaka benim daha var randevuma

Yazarım canım mersk etme senin erkek demişti ama kesin değildi dimi

merhaba fetal dna testi sonucu geldi Allah'a Şükür hepsi için düşük risk geldi. Darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşların başına ...
Çok sevindim, doktorum ikili testi bu yüzden yaptirmiyor, yaşla ilgili yanıltıcı oluyor ve insanları boşa endiseye sürüklüyor. Zaten ngs yapılan embriyolarin sağlıksız olması çok zor. Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin.

ben Allahtan eylülde kestirdim boyattım ekimde hamile kaldım. hoş folik asit vitaminlerden hızlı uzuyor ama kestirmem sanırım

Yok bence kizdir ben erkek belirtileri vardi kizlarimda cok rahattim guzellestim doktur kiza benziyor dedimi tm diyodum emin oluyordu oylede oldu ama bu erkek kiz belirtileri oldu yani anneen anneye degisiyr bence

Öyle sen stres yapma etkileniyorlar gerçekten. Nasıl rahat edeceksen öyle davran

Bence erkek dediyse degismez cikintiyi goruyorki soyluyor 15 hafta buyuktur artik degismez

Darisida bana inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…