2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar, selam.

Kürtaj olalı iki ay olacak neredeyse kekelemelerim geçmediği için tekrar muayeneye gittim doktora baktı etti. Rahimde miyom gibi bir şey var dedi ama emin olmak adına laparoskopi yapacağım dedi. Kamerayla girerek ne olduğunu görecekler. Miyomsa da o an alırım dedi. Ya bilmiyorum acaba bu gebeliğimde mi oluştu miyom bende önceden var mıydı hiç bir fikrim yok. Belki vardı ondan geç hamile kaldım. Belki gebelikte oluştu bebeğim ondan gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım. Yada hiç miyom falan değil direk bende parça unutuldu ... Bu miyomun etrafına bebeğin plesentası yapışmış da olabilir dedi. Kürtaj sırasında oraya ellememiştirler dedi. Bunları net görebilmek adına laparoskopi dedi. Miyomu olan insanların yaşadığı belirtileri okuyorum bende hiç biri yok. Adet günlrimde ne ağrım olur ne aşırı kanamalarım hatta yaklaışık 1 yıldır adet kanamalarım azaldı benim 4/5 güne çekıldi 6/7 gün sürerdi. Bu tarz birşey yaşayan var mı içinizde.

Daha çok erken ama doğum işini hastane ile konuşan oldu mu hiç aranızda bazı yerler mesai saati dışında olursa doktorun gelmesi için ek ücret istiyorlarmış öyle az buz bir şey de olmuyor dediler.

Daha çok erken ama doğum işini hastane ile konuşan oldu mu hiç aranızda bazı yerler mesai saati dışında olursa doktorun gelmesi için ek ücret istiyorlarmış öyle az buz bir şey de olmuyor dediler.
Ben hastane ile doğum fiyatlarını konuştum, doktorumuz her halükarda doğumda olma garantisi veriyor bize bu durum bence doktor prensibi ile alakalı biraz

Kızlar ben sağlık ocagında idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon var gibi yüksek çıktı. Cumartesi doktoruma gidicem genelde böyle durumlarda ilaç mı verilir fitil mi yaşayan varmı

Kızlar ben sağlık ocagında idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon var gibi yüksek çıktı. Cumartesi doktoruma gidicem genelde böyle durumlarda ilaç mı verilir fitil mi yaşayan varmı
Suya katılan bir ilaç veriliyor ama bu enfeksiyon illeti bir türlü tamamen geçmiyor

Ben hastane ile doğum fiyatlarını konuştum, doktorumuz her halükarda doğumda olma garantisi veriyor bize bu durum bence doktor prensibi ile alakalı biraz
Ben de önümüzdeki hafta kontrolde konuşayım bari. Benim doktor da instagramdan bakıyorum gece 3-4-5 fark etmiyor gidiyor doğuma tabi ücret işini netleştirmekte yarar var.

Ben de önümüzdeki hafta kontrolde konuşayım bari. Benim doktor da instagramdan bakıyorum gece 3-4-5 fark etmiyor gidiyor doğuma tabi ücret işini netleştirmekte yarar var.
aynen doktor bu konuda prensipliyse sorun olmaz bizim doktor acil durumlarda yetişmek için hastaneye yürüme mesafesinde ev tutmuş baya ilgili bakalım

Evet aynen normal mi acaba ya sende de varmış belki normal bir durumdur
normaldr insAllah kızımda hiç hatrlamiorm ya nasıldı böyle miydi ters giden bişey yok gibi şimdilik çok şükür insAllah böyle devam eder
Yaa doktor mu istedi cnm idrar tahlili şikayetin var mıydı idrarda yanma vs ben hiç yaşamadım bilemiorum insAllah geçer bı an önce

Canım ben kendim hissettim kasıgım ağrıypdu isrsrımı yaparken yanma batma oluyordu akıntımda vardı enfeksiyon var sanırım cumartrsi doktoruma dicrm bakalım ne önercek

Canım ben kendim hissettim kasıgım ağrıypdu isrsrımı yaparken yanma batma oluyordu akıntımda vardı enfeksiyon var sanırım cumartrsi doktoruma dicrm bakalım ne önercek
Anladım cnm geçer insAllah hamilelikte daha hassas oluyor bu durum snrm bugün ebe de dedi idrarda yanma ağrı hissedersn gel diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…