2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İyiyim çok şükür Tayin neden?
Tayin hamile olduğum için pasif birime almak zorunda kaldılar ve doktor kontrolü bile gözlerine battı evime çok ters bi yere tayin çıkardılar zaten iki üç ay var sonra iki yıl ücretsiz izni kullanicam yaptıklarına bak karaktersiz müdür benim müdür 4. Evliliği 3 tane de çocuğu var bana diyo ki benimfr çocuklarım var bunu diyen erkek bir müdür sanki kendi doğurdu

Başka güvenilir şampuan veya bebek ürünlerini bizimle paylaşabilirmisiniz?
Tabi paylaşırım mümkün olduğunca. Geçen 1 tane ebebekten almıştım baby me kız bebekler için olan bir şampuan şeklinde geçiyor. Onun içeriği de güzeldi. Sormak istediğiniz bir şey olursa da içeriğinin resmini çeker yüklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Böyle ürünlerde indirim vs olduğunda birkaç tane alıyorum ben. Ya da piyasayı inceliyoruz eşimle, içeriği temiz ve kesemize uygunu alıyoruz.

Canım ben kendim hissettim kasıgım ağrıypdu isrsrımı yaparken yanma batma oluyordu akıntımda vardı enfeksiyon var sanırım cumartrsi doktoruma dicrm bakalım ne önercek
Sende de mi enfeksiyon çıktı. Bana iki ilaç verdi bununla ilgili ama daha alamadım. Nöbetçi eczaneye gidicem bugün. Eşim gelsin de

Ne insanlar var ya, mesleğin neydi canım

Ebebekte nuna bebek arabası indirimde kızlar. Araba çok hafif ve az yer kaplıyor. Çoğu bitmiş. Bakmak isteyen kaçırmasın.

Kızlar ben sağlık ocagında idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon var gibi yüksek çıktı. Cumartesi doktoruma gidicem genelde böyle durumlarda ilaç mı verilir fitil mi yaşayan varmı
Benimde çok yüksek çıktı ağrımda vardı antibiyotik verdi doktor 5 günlük 400 mg

Hiçbir belirti olmadan oluyor mu bu idrar yolu enfeksiyonu? Kızlar yardımcı olur musunuz?

Sende de mi enfeksiyon çıktı. Bana iki ilaç verdi bununla ilgili ama daha alamadım. Nöbetçi eczaneye gidicem bugün. Eşim gelsin de
Evet seninde mi var? Sinir oluyorum su enfeksiyona, cumartesi kontrolüm var doktoruma yazdırırım artık ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…