2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

B
Evet kıyafetlere bile siniyomuş gibi geliyo bana
Evet evet değişik kıyafetlerde de kötü bi koku oluyor. Gerçi düzenli de kullanamıyorum çok üşeniyorum hayırlısı artık

Kızlar geçenlerde biberon bakıyordum annem de boşuna bakma biberon vermeyeceğiz dedi neden dedim biberona alışırsa memeni tutmaz dedi kaşıkla verecekmiş sütü el kadar bebeğe İznim bitip de işe başlayınca. Bu bana hiç mantıklı gelmedi sonuçta biberonlar da ona göre yapılıyor yavaş akış anne memesini taklit eden şekilde. Siz ne düşünüyorsunuz?

B
Evet evet değişik kıyafetlerde de kötü bi koku oluyor. Gerçi düzenli de kullanamıyorum çok üşeniyorum hayırlısı artık
Bende sırf kokusundan başka arayışlara girdim elim gitmiyo acaba eşimde bu kokuyu aşıp rahatsız oluyo mu diye paranoya yapıyorum

Hiçbir belirti olmadan oluyor mu bu idrar yolu enfeksiyonu? Kızlar yardımcı olur musunuz?
Evet oluyor benim ne ağrım ne sızım vardı tatilde bir sağlık ocağına gideyim dedim çağrıp duruyorlardı. Gittim tahlil yaptırdım tek kullanımlık bir toz içtim işte.

Bu gün şubat annelerindeydi sanırım biri emzirme eğitiminde önce serçe parmağını veriyolarmış bebeğin ağzına emerken şırınga ile de süt damlatıyolarmış bunu yazmış biberondan sonra memeyi kabul etmeyen bebeği olduğundan bahsetmiş canım ama her bebek farklıdır deneye yanıla tanıyacağız diye düşünüyorum tek bir doğrunun olması imkansız

Benim görümcem doktor ve o da aynı annenizin söylediği gibi yaptı. Bir tane bile biberon almadı. Sağdığı sütleri bile o işteyken fincan gibi küçük bardakla içirdiler. Nolursa olsun emzirmen lazım dedi bana da.

Annen haklı canım benim yeğenimde biberona alışıp meme reddi yaşadı ablam emzırmeye calısınca mıdesı bulanıyordu

Ben ogluma hem emzik hem biberon verdim bi sorun olmadi ama cocuga gore değişir tabi
İc güdülerinle hareket edilmeli diye düşünüyorum kesin bi doğru yok bu olaylarda

Kesinlikle ikili teste gerek yoktu. Kendi doktorumun önerisi dışında bir perinatoloğa gitmek durumjnda kalmıştım o hekimin önerisiydi yaptırdığıma çok pişman oldum ama geç kalmıştım. Neyse ki uzun sürmedi fetal dna sonucunu almak. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizin de

Çok teşekkür ederim

İkinciye hamile bir anne olarak anneniz haklı diyorum kardeşimin bebeğine ilk doğduğu zamanlar avent in biberonu ile mama vermeşlerdi birkaç gün sonra memeye alışması çok zor olmuştu kaşık kullanmak daha doğru

Merhaba Sen de elbistandasın diye hatırlıyorum. Detaylı ultrasonu kim yapıyo bilgin var mı önceden randevu mu almak gerekiyo acaba?
Adı şuan aklımda degıl ama baya ilgili esprılı bi doktrdu randevuda şöyle muayene oldgun doktor elıne kagıt verıo alt kata ınıosun ve ordan deftere yazdrıosun adını genelde 1 gun sonraya gelıo sıra bu arada ben devlete gıdıyorum.Sendemı elbıstanlısın

Yok Ben izin için geliyorum arada elbistana da orda da gittiğim oluyo genelde kontrole. Ayrıntılı zamanı da orda olcak gibiyim devlette çok ileri tarihe veriyolar mı diye sormak istedim. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…