2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende sırf kokusundan başka arayışlara girdim elim gitmiyo acaba eşimde bu kokuyu aşıp rahatsız oluyo mu diye paranoya yapıyorum
ilk etapta koktuğu gibi koksa keşke. Ama ben alıştım sanırım artık. Eşime de kokarsa koksun yapçak bi şey yok. 3 lü almıştım biri bitmek üzere mecbur kullancam onları

ınternette rastladım Cocuga bardak gıbı seyde verıyorlar Dik pozisyonda.. Bebek dostu olan hastanelerın yogun bakımlarında bebek meme reddi yaşamasın dıye bu sekılde beslenıyormus.

ben hurafe olduguna mantıken zaten emınım ama bır yanım nasıl oluyorsa acaba dıyor yınede elım gıtmıyor..
Hal boyle olunca bende doğala dönüş yaptım ; Saçlarımı kimyasal şampuanlaradan kurtardım.Kaşlarıma işlem yapmıyorum.Yuzume surdugum bir sürü kimyasalı bırakıp doğal yağlarla temizliyorum Boylece kendimi cok organik hissediyorum

ilk etapta koktuğu gibi koksa keşke. Ama ben alıştım sanırım artık. Eşime de kokarsa koksun yapçak bi şey yok. 3 lü almıştım biri bitmek üzere mecbur kullancam onları
Neyden bahsediyorsunuz ne kokusu vakif olamadim bir turlu

Bu arada kizlar bende de enfeksiyon cikti saglik ocaginda yaptirdim. Acaba kasil agrilarim ondan mi cunku magnezyumda iciyorum ise yaramiyo gibi aksama tekrar agriyo. Bir de cinsiyeti artik ogrenmek istiyorum yaaaa

Annen haklı canım benimde kızım ilk günler memeyi alamadı doktor asla biberon kullandırmadı. Çay kaşığı ile ağzına damlattık sütü kaç kere tadını alsında göğsümü emsin diye. Hatta göğsüme yaslayıp ağzını yukarıdan kaşıkla sütü damlatıyorduk tadını alıp emebilsin diye. Biberonu emziremeyeceğin sütünü sağmak durumunda kalacağın anlarda kullanacaksın ama ilk ay mümkün oldukça emzireceksin canım

İlk zamanlar emziririm zaten canım işe başladıktan sonra sağdığım sütler nasıl verilecek diye düşünüyorum

Arkadaslar Merhaba. 14+5 haftalik hamileyim. 2li tarama testi sonucumun kan degerlerini sistemden gördüm grafik sistemde yok. Sanırım hastaneden alacagim. Ama kafama takılan birsey var. Papp-a 555.5 beta hcg 138760 çıkmış. Bana değerler çok yüksek geldi. Sizin değerler neydi. Anlayan arkadaşlar yardimci olabilir misiniz

Kizlar ya yine gostemedi yaa bacaklarini kapatiyor gostermiyor ama bi resim var tahmininizi alayim

Eklentiler

• IMG_20200205_105124.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 138
Freei oil çatlak karşıtı yağdan bahsediyoruz canım ben antibiyotiğin son günündeyim özellikle sol tarafımdaki ağrı acı geçti çok şükür.. bu arada göstermiyosa kız derler

Merhaba İstanbul da detaylı ultrason için devlet hastanesini tercih eden var mı acaba özel hastaneye gidiyorum detaylı ultrason için 550 TL gibi bi rakam soylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…