2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yapabildiğimiz kadarını yapabiliriz zaten çok sakınma taraftarı değilim ben ona bakarsanız tırnakta kesiypruz o zaman onuda kesmeyelim değişik işler

Enfeksiyondan bence benimde ağrıyor çünkü ilaç yazdımı doktor

hangi kurum bu ya böyle saçmalık olamaz olmamalı

Kızlar bende inşallah cumartesi öğrenicem hareketli olursa bebek daha mı çabuk görülür cinsiyet

benimkide öyle terbiyesiz bacakları açıyor her gittiğimizde
Bizim oglanlardan çekeceğimiz var bence bide benim ki geceleri çok hareketli babası alemci olacak galiba diyo dedim sana çekecek yandık eşim yurt dışında yaşıyordu bayaaa renkli hayatı bıraktı evlenmek için adam plan yapiyo kucukbikadin çocuğuna ilk ruscayi ogretcekmis

eyvah sizin durum vahimmiş 2 erkekten çekeceğin var

Bunca zaman kız denilen bebisimizin dün erkek olduğunu öğrendik, şaşkınız
Bu tarz şeyleri duydukça tedirgin oluyorum ben biraz ya. 13+5te acile gittiğimizde doktorum söyledi cinsiyeti gayet de net olarak erkek dedi. Ayni haftanın sonunda (14+3 olmuştum) kesin mi söylemiştim cinsiyeti dedi yine erkek dedi ama bu sefer çok emin olamadım vs yaptı. Biz de alıştık fikre artık baya baya oğlum diye seviyoruz. Sonraki randevuya daha 2.5 hafta var değişirse böyle diye korkuyorum biraz. Şok etkisi yaratır insanda ya

Tamam cok tesekkurler

En son ne zaman gittin, detaylı 12 sine benim
Ben randevu almadim daha zaten kendi evim gibi sürekli çat kapı hastanedeye gidiyom evle yürüme mesafesi adam randevu verme zahmetine bile girmiyo ondan zaten iki hafta bile bekleyemem biliyo bende 15 i gibi giderim

Ben randevu almadim daha zaten kendi evim gibi sürekli çat kapı hastanedeye gidiyom evle yürüme mesafesi adam randevu verme zahmetine bile girmiyo ondan zaten iki hafta bile bekleyemem biliyo bende 15 i gibi giderim
Sıra bulmakta zorlanma sonra bunun randevusu ayrı oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…