2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar ben hala bulanti cekiyorum ya herseyi yiyemiyorum sizde durum nasil Neden gecmiyo onzyd ilacla ayakta duruyorum

Cinsiyeti ogrenemeyen bi ben degilmisim demekki
Kac haftadasin?
Benim haftaya rdvum var belki ozamana insallah

kizlar merhaba . Aranizda kasik ağrilari için magnezyum tozu kullanıp ishal olan var mi ? Kullansam bir dert kullanmasam ayrı . Ne yapsam.

Kizlar ben hala bulanti cekiyorum ya herseyi yiyemiyorum sizde durum nasil Neden gecmiyo onzyd ilacla ayakta duruyorum
İki haftalık falan geçmişti tam kendime geldim demiştim yine başladı aldığım bulantı ilacına rağmen . Kaç gündür mahf oldum . Anlamıyorum ben de bu haftada ne bulantısı .

Meme emmeyen bebek zor kızlar o yüzden yazayım mı yazmayım mı tereddüt ettim biraz. Ben aventin anne memesine benzeyenini almıştım. Öyle az akıtıyor ki ucu. Bizim uyku problemimiz çoktu. Ben gündüz full emzirirdim. Doyduğunda da sağardım sürekli. Gece aventin biberonuna koyup eşim içirirdi ben birazcık dinlenebileyim diye. Ben ilk iki ay bu şekilde idare ettim. Biberon olmasa mahvolurdum. Sonrasında da kızım biberonu reddetti. Devam edemedim. Reddetmese bu şekilde devam ederdim.

Ben biberonda emzikte verdim. Meme reddi hiç yaşamadım. Yeterki süt olsun. Sütüm az olmasına rağmen hiç meme almamazlık yapmadılar. Olanı emzirdim olmadığı yerde mama takviyesi yaptım. Herzaman önce emzirdim sonra yeterli gelmediyse mama verdim. Bebekten bebeğe değişiyor olabilir. İşyerinde sağdığımı eve gider gitmez içiriyordum. Stok yapacak kadar sütüm hiç olmadı Malesef.

evet en mantıklısı bu bence de

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım ama çoktandır takip ediyorum temmuzda erkekler başını almış gidiyor bende daha çok korkuyorum 3 oğlum var nasip olursa bu 4. Ve süpriz bebek inş bi kızim olsa daha ne isterim erkek diyecek diye hastaneye gitmeye korkuyorum bana dua edin hamilelerin duası kabul olur

İnşallah sağlıkla hayırla gönlünüzden geçenler olur:)

Sağlıkla gelsin inşallah. Nasipte ne varsa o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…