2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ben hiç hissetmiyorum ya inşallah her şey yolundadır
Ben de o kadar yoğun hissetmiyorum canım iki üç güne bir pıt pıt yapıyor saniyelik o kadar. Çok güçlü değil o da.ama çok şükür herşiy yolunda sen de korkma o yüzden.

kizlar merhaba . Aranizda kasik ağrilari için magnezyum tozu kullanıp ishal olan var mi ? Kullansam bir dert kullanmasam ayrı . Ne yapsam.
Canım ishal olmadım cok şükür ama magnezyuma basladıgımdan berı kabızlık problemım bıttı bende cok sevınıyorum bu duruma belkıde benım normalde problemım oldugu ıcın normal sekılde etkıledı senın problemın yoksa dırek ishal yapmıstır

Aynen ne yapacağımı bilmiyorum. Randevuma da daha var sorardım doktora . Gün aşırı kullanırım artik

İki haftalık falan geçmişti tam kendime geldim demiştim yine başladı aldığım bulantı ilacına rağmen . Kaç gündür mahf oldum . Anlamıyorum ben de bu haftada ne bulantısı .
Bende bi kac gun iyi oldum yine nuksetti , bilmiyorum cok zor ama bise yiyemiyorum icemiyorum Ilac olarak ne kullaniyosun

Candysisters canım mustafa hoca antepte özel bir hastaneyle anlaşıp gitmiş haberin olsun.az önce nette gördüm.çok üzüldüm ya.

Bende stokke kullandım kızımda ama aşırı memnunduk hatta buyudğünde bastona geçtk ama hiö otırmadı uyumadı onda sürüşü flnda zor geldi bana şimd tekstil seti alıp inş oğlumdada kullanmak istyrum yani soran olursa ben tavsiye ederim

Bende bi kac gun iyi oldum yine nuksetti , bilmiyorum cok zor ama bise yiyemiyorum icemiyorum Ilac olarak ne kullaniyosun
Ben Prilam Dr . Kullanmadan öncesine göre sonrası çok iyi hafifletiyor ama malesef yine kokular rahatsız ediyor öğüruyorum sürekli . İstahim kapanıyor öyle . Yine nuksetti yoksa tamamen geçmişti

Dün bebek görmeye gittik arkadaşım doğum yaptı sezeryan oldu bide epidural yaptırmış çok pismandi çok ağrısı vardı keşke normal isteseydim dedi korktum onu görünce bizim doğumlar nasıl geçecek acaba bebisine de bir hafta hava verilecekmis yenidoğan bakimda

Aaa ben de epidural düşünüyordum çocuğumu o an göreyim kucağıma alayım diye.bunu daha öncede duymuştum belden uyuşturdukları için bel ağrısı çok oluyormuş.kimisi de hiç anlamıyormuş.mesela instagramda görüyorum hiç acı çekiyor gibi görünmüyor anneler.

Mide bulantısı olmuş çok ondan sonra bir kaç kişi de daha duydum belki de bunye meselesidir

Canım spinal neden düşünmüyorsun bırcok yakın arkadasım spinal oldu 2 gune ayaktaydılar dogumdan sonrada basları agrımasn dıye doktor kahve ıcın bol bol dedı hıcbıseycıklerıde yoktu valla masallah. Bende allah ızın verirse spinal yapacam epiduralden daha az yan etkısı varmıs arastır bır ıstersen

Mide bulantısı olmuş çok ondan sonra bir kaç kişi de daha duydum belki de bunye meselesidir
O narkozun etkisi.normal sezaryende de olur.hiç narkoz almış mıydın?ben bir kaç defa aldım hepsinde de lide bulantısı oldu.demek ki bana göre değil o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…