Ben de o kadar yoğun hissetmiyorum canım iki üç güne bir pıt pıt yapıyor saniyelik o kadar. Çok güçlü değil o da.ama çok şükür herşiy yolunda sen de korkma o yüzden.
Canım ishal olmadım cok şükür ama magnezyuma basladıgımdan berı kabızlık problemım bıttı bende cok sevınıyorum bu duruma belkıde benım normalde problemım oldugu ıcın normal sekılde etkıledı senın problemın yoksa dırek ishal yapmıstır
Canım ishal olmadım cok şükür ama magnezyuma basladıgımdan berı kabızlık problemım bıttı bende cok sevınıyorum bu duruma belkıde benım normalde problemım oldugu ıcın normal sekılde etkıledı senın problemın yoksa dırek ishal yapmıstır
Benim pit pitlar bitti simdi dedigin gibi bi yaptimi baya hissettiriyo:) gun icinde sakin genelde AMA artk elimi koyunca elimde hissediyorum o vuruslari
İki haftalık falan geçmişti tam kendime geldim demiştim yine başladı aldığım bulantı ilacına rağmen . Kaç gündür mahf oldum . Anlamıyorum ben de bu haftada ne bulantısı .
ne alırsanız alın önce ağırlığına bakın. ilk bebeğimde stokke alıp büyük hata yaptım ewet çok rahat ve çok güzel ama çok hantal 2 parçalı hiç bi yere sığmıyo. bence en iisi yatabilen baston pusetler. ama ilk dönem de ana kucağı olan bişi lazım onu bilemedim
Bende stokke kullandım kızımda ama aşırı memnunduk hatta buyudğünde bastona geçtk ama hiö otırmadı uyumadı onda sürüşü flnda zor geldi bana şimd tekstil seti alıp inş oğlumdada kullanmak istyrum yani soran olursa ben tavsiye ederim
Ben Prilam Dr . Kullanmadan öncesine göre sonrası çok iyi hafifletiyor ama malesef yine kokular rahatsız ediyor öğüruyorum sürekli . İstahim kapanıyor öyle . Yine nuksetti yoksa tamamen geçmişti
Dün bebek görmeye gittik arkadaşım doğum yaptı sezeryan oldu bide epidural yaptırmış çok pismandi çok ağrısı vardı keşke normal isteseydim dedi korktum onu görünce bizim doğumlar nasıl geçecek acaba bebisine de bir hafta hava verilecekmis yenidoğan bakimda
Dün bebek görmeye gittik arkadaşım doğum yaptı sezeryan oldu bide epidural yaptırmış çok pismandi çok ağrısı vardı keşke normal isteseydim dedi korktum onu görünce bizim doğumlar nasıl geçecek acaba bebisine de bir hafta hava verilecekmis yenidoğan bakimda
Aaa ben de epidural düşünüyordum çocuğumu o an göreyim kucağıma alayım diye.bunu daha öncede duymuştum belden uyuşturdukları için bel ağrısı çok oluyormuş.kimisi de hiç anlamıyormuş.mesela instagramda görüyorum hiç acı çekiyor gibi görünmüyor anneler.
Aaa ben de epidural düşünüyordum çocuğumu o an göreyim kucağıma alayım diye.bunu daha öncede duymuştum belden uyuşturdukları için bel ağrısı çok oluyormuş.kimisi de hiç anlamıyormuş.mesela instagramda görüyorum hiç acı çekiyor gibi görünmüyor anneler.
Canım spinal neden düşünmüyorsun bırcok yakın arkadasım spinal oldu 2 gune ayaktaydılar dogumdan sonrada basları agrımasn dıye doktor kahve ıcın bol bol dedı hıcbıseycıklerıde yoktu valla masallah. Bende allah ızın verirse spinal yapacam epiduralden daha az yan etkısı varmıs arastır bır ıstersen