Canım spinal neden düşünmüyorsun bırcok yakın arkadasım spinal oldu 2 gune ayaktaydılar dogumdan sonrada basları agrımasn dıye doktor kahve ıcın bol bol dedı hıcbıseycıklerıde yoktu valla masallah. Bende allah ızın verirse spinal yapacam epiduralden daha az yan etkısı varmıs arastır bır ıstersen
Canım spinal neden düşünmüyorsun bırcok yakın arkadasım spinal oldu 2 gune ayaktaydılar dogumdan sonrada basları agrımasn dıye doktor kahve ıcın bol bol dedı hıcbıseycıklerıde yoktu valla masallah. Bende allah ızın verirse spinal yapacam epiduralden daha az yan etkısı varmıs arastır bır ıstersen
Tüh sakıncası olmasa gercekten cok rahat gecıyor spınal olanların dogumları doktoruna sen yınede bır sor gıttıgınde canım doktordanda bır duy. Epıduralde bel agrısı falan kalıyor dıyorlar spınalde kalmıyor. Hayırlısı artık kuzum saglıklı sekılde dogsunda bebısın ne sekılde olursa olsun
Aaa ben de epidural düşünüyordum çocuğumu o an göreyim kucağıma alayım diye.bunu daha öncede duymuştum belden uyuşturdukları için bel ağrısı çok oluyormuş.kimisi de hiç anlamıyormuş.mesela instagramda görüyorum hiç acı çekiyor gibi görünmüyor anneler.
Ben de spinal oldum, kahve ve bolca sivi tukettim bas agrisi ya da bel agrisi yasamadim. Ama tabiki sezeryan yerinin agrisi oluyo o ayri ama sonucta bi hafta gecmeden hepsi geride kaliyor, simdi dogumlari düşünmeyelim saglikla gelsin bebislerimiz yeterki
Yok Ben izin için geliyorum arada elbistana da orda da gittiğim oluyo genelde kontrole. Ayrıntılı zamanı da orda olcak gibiyim devlette çok ileri tarihe veriyolar mı diye sormak istedim. Teşekkürler
Hmm anladım hayırlısı olsun yapacak bişey yok artık .Sen özeldeki doktordan memnunsun ona gıdersın bende artık bu muayenedede cınsıyetnı soyleyemzse başka doktra gderım dıe dsnuorum bakalım
13. Ve 15. Haftada kız dendi 19. Haftada erkek olduğu kesinleşti.
Bizde kendimizi kıza hazirlamistik baya afalladik ama sonuç olarak cinsiyetin hiç bir önemi yok tabiki sağlıklı olsun yeter
Hmm anladım hayırlısı olsun yapacak bişey yok artık .Sen özeldeki doktordan memnunsun ona gıdersın bende artık bu muayenedede cınsıyetnı soyleyemzse başka doktra gderım dıe dsnuorum bakalım
Alıntılayamadım
Özellikle birşeyler atıştırdıktan sonra hissediyorum ben hareketileri birde yatarken. Ama baya güçlenmiş olmalıki bariz hissettiriyor. Hafif hafif hissediyordum ama bu ara daha güçlü hissediyorum. Öyle pıt pıt değil bir vuruyor sağlam vuruyor. Sürekli değil tabiki. Pozisyonlada alakalıdır. Birde 3. Olunca ayırt edebiliyorsun. Hissetmeyenlerde de Vardır hareket illaki ama ayırt edilmiyordur. Merak etmeyin az kaldı hepiniz hissedeceksiniz akşam sabah
Alıntılayamadım
Özellikle birşeyler atıştırdıktan sonra hissediyorum ben hareketileri birde yatarken. Ama baya güçlenmiş olmalıki bariz hissettiriyor. Hafif hafif hissediyordum ama bu ara daha güçlü hissediyorum. Öyle pıt pıt değil bir vuruyor sağlam vuruyor. Sürekli değil tabiki. Pozisyonlada alakalıdır. Birde 3. Olunca ayırt edebiliyorsun. Hissetmeyenlerde de Vardır hareket illaki ama ayırt edilmiyordur. Merak etmeyin az kaldı hepiniz hissedeceksiniz akşam sabah
Size masallah benim de 3cu ama diger iki çocukta olduğu gibi 17haftaya girdim tık yok daha . 20de başlıyor benimkiler üstelik zayıf insanlar daha çabuk hisseder diyorlar ama ben hariç galiba