2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Onu duymadım canım hemen araştırayım.

Şimdi baktım da kan sulandırıcı kullananlara uygulanmıyormuş bu uygulama.aslında güzelmiş.

O narkozun etkisi.normal sezaryende de olur.hiç narkoz almış mıydın?ben bir kaç defa aldım hepsinde de lide bulantısı oldu.demek ki bana göre değil o.
Aldım canim bende mide bulantısı olmamıştı ama arkadaşımin karnina falan çok bastirmislar canı çok acimis

Şimdi baktım da kan sulandırıcı kullananlara uygulanmıyormuş bu uygulama.aslında güzelmiş.
Tüh sakıncası olmasa gercekten cok rahat gecıyor spınal olanların dogumları doktoruna sen yınede bır sor gıttıgınde canım doktordanda bır duy. Epıduralde bel agrısı falan kalıyor dıyorlar spınalde kalmıyor. Hayırlısı artık kuzum saglıklı sekılde dogsunda bebısın ne sekılde olursa olsun

Ben de spinal oldum, kahve ve bolca sivi tukettim bas agrisi ya da bel agrisi yasamadim. Ama tabiki sezeryan yerinin agrisi oluyo o ayri ama sonucta bi hafta gecmeden hepsi geride kaliyor, simdi dogumlari düşünmeyelim saglikla gelsin bebislerimiz yeterki

Candysisters canım mustafa hoca antepte özel bir hastaneyle anlaşıp gitmiş haberin olsun.az önce nette gördüm.çok üzüldüm ya.
Hmm anladım hayırlısı olsun yapacak bişey yok artık .Sen özeldeki doktordan memnunsun ona gıdersın bende artık bu muayenedede cınsıyetnı soyleyemzse başka doktra gderım dıe dsnuorum bakalım

Doktor mu once kiz demisti ☺☺
Evet 2 ayrı doktor çıkıntı gorememislerdi ve kız olabilir demişlerdi.

kacıncı haftadan itibaren kız denilmişti, bir de kaç hafta arayla doktor gözlemledi..
13. Ve 15. Haftada kız dendi 19. Haftada erkek olduğu kesinleşti.
Bizde kendimizi kıza hazirlamistik baya afalladik ama sonuç olarak cinsiyetin hiç bir önemi yok tabiki sağlıklı olsun yeter

Hmm anladım hayırlısı olsun yapacak bişey yok artık .Sen özeldeki doktordan memnunsun ona gıdersın bende artık bu muayenedede cınsıyetnı soyleyemzse başka doktra gderım dıe dsnuorum bakalım
Zaten adama randevu bulamıyorduk.kaç haftalık oldun muayene ne zaman

Alıntılayamadım
Özellikle birşeyler atıştırdıktan sonra hissediyorum ben hareketileri birde yatarken. Ama baya güçlenmiş olmalıki bariz hissettiriyor. Hafif hafif hissediyordum ama bu ara daha güçlü hissediyorum. Öyle pıt pıt değil bir vuruyor sağlam vuruyor. Sürekli değil tabiki. Pozisyonlada alakalıdır. Birde 3. Olunca ayırt edebiliyorsun. Hissetmeyenlerde de Vardır hareket illaki ama ayırt edilmiyordur. Merak etmeyin az kaldı hepiniz hissedeceksiniz akşam sabah

Kızlar benim oğlan sağlam iki tekme salladı kiiiii :))))
Darısı başınıza olsun, tekrar bu güçlü hissi yaşamak çok güzel :))
Maşşallah canım artık bende hissetmek istıorum 1 haftadır hiç tık yok en son sagda hissettım sonra ses soluk yok

Size masallah benim de 3cu ama diger iki çocukta olduğu gibi 17haftaya girdim tık yok daha . 20de başlıyor benimkiler üstelik zayıf insanlar daha çabuk hisseder diyorlar ama ben hariç galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…