Normal doğum çok istedim ama doktorum kan sulandırıcı iğne kullandığım için riske atmayalım dedi ama int araştırdım iğne kullanıp normal doğum yapan var
Normal doğum çok istedim ama doktorum kan sulandırıcı iğne kullandığım için riske atmayalım dedi ama int araştırdım iğne kullanıp normal doğum yapan var
Çok sıkıntılı durmuyor canım.benim ablamda da bende de pıhtılaşma var.ablam iki çocuğunu da erken sezaryen olmak zorunda kaldı çünkü iğne dozu yetersiz kaldı çocuğun gelişimi yavaşlayınca doktor hemen aldı.şimdi benim de öyle olma ihtimalim var o yüzden sezaryen olacağım dedim.
İlk normalse 2. Normal olur bence değiştirmez ama benim iğne şimdiden psikolojimi bozmaya başladı karnım da beze oluşmaya başladı bacağa geçmedim morluklar var
Çok sıkıntılı durmuyor canım.benim ablamda da bende de pıhtılaşma var.ablam iki çocuğunu da erken sezaryen olmak zorunda kaldı çünkü iğne dozu yetersiz kaldı çocuğun gelişimi yavaşlayınca doktor hemen aldı.şimdi benim de öyle olma ihtimalim var o yüzden sezaryen olacağım dedim.
Ben 13. Haftada gitmistim
Tahminde bile bulunmadi bende sormadim bile
17.haftamda gitmis olucam
Senle aramizda 2gun var zaten asagi yukari ayni zamanda ogreniriz
Turkiyede olupda bu zamana kalmis olmana sasirdim
İlk normalse 2. Normal olur bence değiştirmez ama benim iğne şimdiden psikolojimi bozmaya başladı karnım da beze oluşmaya başladı bacağa geçmedim morluklar var
İlkinde pıhtılaşmadan falan habermz yoktu ki ozaman iğne falan kullnmıodum doktoruma bı sorayım bakım ne dıcek.Benımde göbegım acımaya başladı ve korkuyorum saçma ama keseye faln denk getrırım die.Ama bacaga gecmeyede cesaretm yok bakalım saglık ocagına gdıp bı kere bacaga yaptrrsam bende yaparım die dsnuorum
Ben 13. Haftada gitmistim
Tahminde bile bulunmadi bende sormadim bile
17.haftamda gitmis olucam
Senle aramizda 2gun var zaten asagi yukari ayni zamanda ogreniriz
Turkiyede olupda bu zamana kalmis olmana sasirdim
İlkinde pıhtılaşmadan falan habermz yoktu ki ozaman iğne falan kullnmıodum doktoruma bı sorayım bakım ne dıcek.Benımde göbegım acımaya başladı ve korkuyorum saçma ama keseye faln denk getrırım die.Ama bacaga gecmeyede cesaretm yok bakalım saglık ocagına gdıp bı kere bacaga yaptrrsam bende yaparım die dsnuorum
Benim 3 gende sıkıntı var.Zaten önemli olan en sondaki faktör 5leiden geni.benim o bozuk.seninkine bence iğne bile gerekmeyebilirmiş çünkü ilkinde sıkıntı olmamış.ben günde iki iğne bir coraspin kullandığım halde anca yetiyor canım.o yüzden sen hiç korkma sen normal doğum yaparsın
Başta kendım yapıordum ama şimdi iğnenın ucunu batırıorum bakıorum acıo gerı cekıorum deneye deneye acımayan bi yer bulup yapıorum bazende kocama yaptrıorum
İnşallah canım ama doktor şimdiden 8.ayda alırız dedi.çünkü şu an en yüksek dozu kullanıyorum ve gebelik ilerledikçe yetmeme durumu var.sağlıklı olsunlar da önemli değil.