2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Biz kan sulandrıcı kullandgmz için normal doğum yapamıyormuyuz Ben mi yanlış anladım yoksa öle bişey varmı ??
Normal doğum çok istedim ama doktorum kan sulandırıcı iğne kullandığım için riske atmayalım dedi ama int araştırdım iğne kullanıp normal doğum yapan var

Normal doğum çok istedim ama doktorum kan sulandırıcı iğne kullandığım için riske atmayalım dedi ama int araştırdım iğne kullanıp normal doğum yapan var
Allah Allah ben ilkinde normal yaptım ve nedense sezeryan hiç istemıorum bakalım bana ne dıyecek doktor puff

Çok sıkıntılı durmuyor canım.benim ablamda da bende de pıhtılaşma var.ablam iki çocuğunu da erken sezaryen olmak zorunda kaldı çünkü iğne dozu yetersiz kaldı çocuğun gelişimi yavaşlayınca doktor hemen aldı.şimdi benim de öyle olma ihtimalim var o yüzden sezaryen olacağım dedim.

Allah Allah ben ilkinde normal yaptım ve nedense sezeryan hiç istemıorum bakalım bana ne dıyecek doktor puff
İlk normalse 2. Normal olur bence değiştirmez ama benim iğne şimdiden psikolojimi bozmaya başladı karnım da beze oluşmaya başladı bacağa geçmedim morluklar var

Senın hangı gen benımkı senınkinden daha mı az .Rabbim hayrlı zamanda hayrlı dogum nasip etsin

Bende öğrenemedm henüz 18 ine gdecem bakalım sdece erkege benzıo ama kesın degıl dedı okadar .
Ben 13. Haftada gitmistim
Tahminde bile bulunmadi bende sormadim bile
17.haftamda gitmis olucam
Senle aramizda 2gun var zaten asagi yukari ayni zamanda ogreniriz
Turkiyede olupda bu zamana kalmis olmana sasirdim

İlk normalse 2. Normal olur bence değiştirmez ama benim iğne şimdiden psikolojimi bozmaya başladı karnım da beze oluşmaya başladı bacağa geçmedim morluklar var
İlkinde pıhtılaşmadan falan habermz yoktu ki ozaman iğne falan kullnmıodum doktoruma bı sorayım bakım ne dıcek.Benımde göbegım acımaya başladı ve korkuyorum saçma ama keseye faln denk getrırım die.Ama bacaga gecmeyede cesaretm yok bakalım saglık ocagına gdıp bı kere bacaga yaptrrsam bende yaparım die dsnuorum

Olmaz inş vaktini bekler

Ben 13. Haftada gitmistim
Tahminde bile bulunmadi bende sormadim bile
17.haftamda gitmis olucam
Senle aramizda 2gun var zaten asagi yukari ayni zamanda ogreniriz
Turkiyede olupda bu zamana kalmis olmana sasirdim
Benım doktrda hiç bişey demıodu ben sordum cınsıyetı belli olmuomu dıe pozsyonu tam uygun degıl ama erkek gbı demıstı bakalım

Baban eşim yapıyor kendime kıyamıyorum

Kaç haftalıkken alındı ablanınkıler

Senın hangı gen benımkı senınkinden daha mı az .Rabbim hayrlı zamanda hayrlı dogum nasip etsin
Benim 3 gende sıkıntı var.Zaten önemli olan en sondaki faktör 5leiden geni.benim o bozuk.seninkine bence iğne bile gerekmeyebilirmiş çünkü ilkinde sıkıntı olmamış.ben günde iki iğne bir coraspin kullandığım halde anca yetiyor canım.o yüzden sen hiç korkma sen normal doğum yaparsın

Olmaz inş vaktini bekler
İnşallah canım ama doktor şimdiden 8.ayda alırız dedi.çünkü şu an en yüksek dozu kullanıyorum ve gebelik ilerledikçe yetmeme durumu var.sağlıklı olsunlar da önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…