2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Doktr vermeseydı bıle ben zorlardım herlde iğne için çunkı 2 düşükten sonra tekrar göze alamazdım.kızımda erken dgdu zaten pıhtılasmanın etkısımı bılemem ama 32 haftalıkken 2 cm açığım vardı ilaçlarla durdurdular 36 haftalıkken dogurdum.Aslında sezeryana alacaklardı ama kızım bekleyemeden fırtladı bide ben mustafa beye sonucu gösterdgmde baya önemli gbı konustu hamıle kalırkalmaz iğneye başlamalıyız ve dgum yapana kadar kullnmalısın demışti.

Yok canım pıhtılaşmanın etkisi olsa allah korusun karnında ölürdü.erken doğum gibi bir durumu yok bu illetin.mustafa bey sağolsun riske atmıyor bence çok da iyi yapıyor.şimdi geninde sıkıntı olmayanlara bile iğne veriyor doktorlar eğer düşüğü falan varse.

Bi zararı yoksa verilsin tabı kayıp çok zor bi durum Rabbim hiç evladı olmayanlarada nasıp etsın

Çok güzelmiş galiba bizimkilerde doğunca gosterecek
Cok tatli demi
Ben hamile kaldigimdan beri her hafta izliyorum
Bu hafta 16 oldum bunu izledim ne guldum
Sanki benim bebegim konusuyomus gibi seviniyorum bide ya
Ah yok canim ta ozamanimi beklicez goruruz elbet bigun

Cok tatli demi
Ben hamile kaldigimdan beri her hafta izliyorum
Bu hafta 16 oldum bunu izledim ne guldum
Sanki benim bebegim konusuyomus gibi seviniyorum bide ya
Ah yok canim ta ozamanimi beklicez goruruz elbet bigun
Bundan sonra bende bakim zaten bundada gormezse doktor hergun bi doktra gıdecem İşin şakası kalbı atıo olsunda evladımın oğlan bizim kız bizim

Bundan sonra bende bakim zaten bundada gormezse doktor hergun bi doktra gıdecem İşin şakası kalbı atıo olsunda evladımın oğlan bizim kız bizim
Ben gorur diye tahmin ediyorum
En azindan pozitif gitmek istiyorum
Olmadi baska birine gitmeyi goze aldim bende
Benim icinde fark etmiyo kiz oglan Ikiside bizim

Ben gorur diye tahmin ediyorum
En azindan pozitif gitmek istiyorum
Olmadi baska birine gitmeyi goze aldim bende
Benim icinde fark etmiyo kiz oglan Ikiside bizim
Tatlılara gmülüp gideriz .öğlnden sonrya aldm randvu sabah olnca dgru dzgun khvltı bıle yapamıordum

İlk normalse 2. Normal olur bence değiştirmez ama benim iğne şimdiden psikolojimi bozmaya başladı karnım da beze oluşmaya başladı bacağa geçmedim morluklar var
Cnm koldan vurul, eşin vursun daha iyi oluyor. Beze vs olmuyor. Tam dik açılı olacak şekilde.

Günaydın kızlar. :))
Doğumdan bahsetmişsiniz. İnşallah hakkımızda hangisi hayırlı ise o şekilde doğum yaparız :)
Ben sezeryanda uyumaktan tırsıyorum biraz. Yine normal doğum beklentisi içindeyim. Bakayım bebeğim ne şekilde gelir:)))

Ben Prilam Dr . Kullanmadan öncesine göre sonrası çok iyi hafifletiyor ama malesef yine kokular rahatsız ediyor öğüruyorum sürekli . İstahim kapanıyor öyle . Yine nuksetti yoksa tamamen geçmişti
Anladim prilam dr bende hic ise yaramamisdi , insallah bi an once iyi oluruz , hamileligin tadina hic varamadim henuz 4 aydir bulantii

Bana da ilk gittigimde kiz dedi sonra erkek olabilir kordon da emin degilim dedi:) tabi %60 demisti ama son gittigimde %99 erkek dedi artk bende oglum diye sevmeye basladim insallah bi degisiklik olmaz

Günaydın anneler 18+0 bugünDün gece rüyamda bebeğimi emziriyordum iki göğsümdende süt geliyordu ağzının etrafına süt bulaşıyordu. Dünkü emzirme muhabbetinin etkisinde kalmışım bellikiama çok güzel bir his emzirmek rüyada da olsa yeniden hissetmek çok güzeldi. Şimdi yazarken bile gözlerim dolu doluİnşallah o günleri göstersin Rabbim hepimize

selamm kızlar sağlık ocağı doktoru ille şeker yüklemesi yaptır diyor ben yaptırmam dedim kızımda yaptırdım bundada farzedelimki var diye devam edicem . yok belki neden kısıtlayasın dedi. bu arada 105 kiloyum niye kısıtlamayım kendimi zorla yaptır diyor para felan mı veriyorlar bunlara bu kadar teste takmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…