2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Anladim prilam dr bende hic ise yaramamisdi , insallah bi an once iyi oluruz , hamileligin tadina hic varamadim henuz 4 aydir bulantii

Ben de çok kötüydüm prilamın etki süresi çok az.Gece yatmadan 2 adet alıyordum sabah iyi oluyordum.Doktorum bulantı geçmeyince Zofer diye bir ilaç verdi pahalı ama çok etkili.Doktorunuza bir danışın isterseniz.

yabancılar omuğğğ diyor :=

kızlar günlük düzenli olarak 2 lt su içiyor musunuz? Ben çok fazla içemiyorum 1 lt ancadır bebeğin suyuna etki ediyor mu bu durum?

Çıplak tende vurduğu an şişlik olup iniyo yakalayıp bi gözlemle

kızlar günlük düzenli olarak 2 lt su içiyor musunuz? Ben çok fazla içemiyorum 1 lt ancadır bebeğin suyuna etki ediyor mu bu durum?
Ben icerim fazla bile iciyor olabilirim.bebegin suyundan siyade senin organlarin ve sisteminin iti calismasi ile alakali gerekli buda tabi bege giden besinide etkileyebilir.

Canım ben 3 litre su içiyorum ama geçen hafta doktor hala yetersiz dedi.hatta greyfurt suyu önerdi bana.vücutta su ihtiyacını karşılıyormuş.

Ben de senin gibiyim canim. En en fazla 6 bardak icebiliyorum. Gunde bi tane maden suyu içiyorum bazen ayran o gunlerde hele daha az su içiyorum. Dr bu konuda bisey demedi bana. Ins. yaza dogru daha cok su tüketiriz umudum o

Ben de senin gibiyim canim. En en fazla 6 bardak icebiliyorum. Gunde bi tane maden suyu içiyorum bazen ayran o gunlerde hele daha az su içiyorum. Dr bu konuda bisey demedi bana. Ins. yaza dogru daha cok su tüketiriz umudum o
aynen bana da doktor özellikle birşey demedi suyunda sorun olsa söylerdi. benim su midemi bulandırıyor ya kendimi zorlaya zorlaya en fazla 8 bardak filan içiyorumdur dediğin gibi yaz gelse terleyip içeriz

23 yaşındayım. sonadet tarihim : 20 ekim. 60 kg ve cinsiyet kesin değil kahramanmaraş dan yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…