2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Slm kızlar daha önce konuşuldumu bilmiyorum cok giremiyorum erkek anneleri isim düşündünüzmü öneri sunabilirsiniz acaaba

Kizlar size utanarak bise sorucam
Bikini bolgesine agda yapanlar nasil yapiyosunuz ben zorlaniyorum yapamiyorum caresi ne ?

Bikini bolgesine agda yapanlar nasil yapiyosunuz ben zorlaniyorum yapamiyorum caresi ne ?
Ben yapamıyorum valla o yüzden haftasonu kuaför sezonunu açıyorum. Hatta 2 hafta önce kendim yapmaya çalışırken baya örselemişim zavallıyı

kızlar günlük düzenli olarak 2 lt su içiyor musunuz? Ben çok fazla içemiyorum 1 lt ancadır bebeğin suyuna etki ediyor mu bu durum?
Ben 3 lt içiyorumdur herhalde cnm. Çocuk için de önemli diye biliyorum. Büyük bir bardak edin, ve içeceğin zaman onu bitir. Ben öyle yapıyorum. Su içmeyi severim normalde ama bunda su bile bulandırıyor biraz midemi.
Ben de senin gibiyim canim. En en fazla 6 bardak icebiliyorum. Gunde bi tane maden suyu içiyorum bazen ayran o gunlerde hele daha az su içiyorum. Dr bu konuda bisey demedi bana. Ins. yaza dogru daha cok su tüketiriz umudum o
İçine limon falan dene cnm. Büyük bir bardak yada şişe edinmeni öneririm.
Slm kızlar daha önce konuşuldumu bilmiyorum cok giremiyorum erkek anneleri isim düşündünüzmü öneri sunabilirsiniz acaaba
Asaf, Mert, Aslan, Yusuf, Barış, Umut

Ben ağdayı geç jilet yapayım mecburen dedim nefesim kesildi bir kere göremedim zaten zorla yaptım. Böylelikle göbüşün büyüdüğünü fark ettim. Sanırım kuaför e gitmek zorunda kalacağım önce aynayla deneyeceğim.

Türkçe karakter olmasa iyi olur diye düşünüyorum cnm bende.

Erkek bebeğe isim bulmak çook zormuş. :)
Eşimle ortak beğenip koyuyoruz biz, kızımda da öyle yapmıştık. Ama oğlumda iism konusu pek içime sinmiyor.

Eşimle ortak beğenip koyuyoruz biz, kızımda da öyle yapmıştık. Ama oğlumda iism konusu pek içime sinmiyor.
Ya ben napayım iki isim bir kız ismi bir erkek ismi. Üstelik ben gidiyorum Mersin e eşim gidiyor tersine yazarım burdan biz ancak kura ile koyarız isimleri

Ya ben napayım iki isim bir kız ismi bir erkek ismi. Üstelik ben gidiyorum Mersin e eşim gidiyor tersine yazarım burdan biz ancak kura ile koyarız isimleri
Kız sizinki en iyisi biriniz birine koyun öbürünüz diğerine.
Bizde de durum fena ya hatta hamilelik dönemindeki tek kavgamız bu isim meselesi yüzünden oldu

kızlar günlük düzenli olarak 2 lt su içiyor musunuz? Ben çok fazla içemiyorum 1 lt ancadır bebeğin suyuna etki ediyor mu bu durum?
Ben daha bıle fazla ıcıyorum canım normalde bile hep suyu cok sever ıcerdım ama ben. Doktorlar suyu azalan annelere suyu sakın ıhmal etme dıyorlarmıs cnm oyle duydum bırkac kısıden su hayattır hem senın ıcın hem bebıs ıcın zorla bıraz kendını bebegın dısındada senın bobreklerının vs suya ıhtıyacı var

haklısın canım daha dikkat edeceğim bu konuya

Ben ilk hamileliğimde 9. Aya kadar ayna karsında aldım cok rahat oluyo tabi son ay az zorlanıyosun ama yine kendim yaptım

Ay evet cok zormuş birde isimleri kişilerle bagdaştırıyorum O onun ismi onun huyu söyle yok vazgeçtim diyorum kızımda hiç böyle olmamıştı 3 isim vardı Işıl oylum doğa en son ışılda karar verdik eşimle ama oglan cocuğu zormuş bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…