2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

En son kontrolumda mecburen jilete sarildim ama beni kasindiriyo heryerim kipkirmizi oluyo jilete alisik degilim ve cildim cok hassas

Ya ben bugune kadar hic baskasina yaptirmadim oyuzden cok utanıyorum
Ben uzun süredir lazere gidiyordum zaten gide gele alıştım utanma duygusuna bir nebze. Yani doktor gibi düşün onları da. Kuaförde utanmadan ziyade hijyenden endişe ediyorum küçük bir yerdeyim pek seçenek yok inşallah başkalarının ağdasını falan kullanmıyorlardır.

Ben normal halimde ayna karsisinda yapiyodum ama suan gobusum cikti ve bebegi rahatsiz ediyomusum gibi hissediyorum
Iki buklum olmuyomusun yaparken
Bendemi bisorun var acaba
Göbüşüm benimde cıktı ama kilo almadım cok belki ondanda rahatım birazda son ay biraz zor yapıyorum belki bu hamileliğimde yapamam bilmiyorum hiç ama suan cok rahatım

En son kontrolumda mecburen jilete sarildim ama beni kasindiriyo heryerim kipkirmizi oluyo jilete alisik degilim ve cildim cok hassas
En iyisi ağda bir ayda bir. Haftaya ayrıntılı ultrason var onu atlayıp ağda ya döneceğim yoksa jiletle altından kalkılacak gibi değil

Kız sizinki en iyisi biriniz birine koyun öbürünüz diğerine.
Bizde de durum fena ya hatta hamilelik dönemindeki tek kavgamız bu isim meselesi yüzünden oldu
Birinden birini feda edeceğim gibi en son çare aklımda dediğin var oğlanı sen koy kızı ben yoksa hormonların etkisiyle iş iyi yere gitmeyecek Defne Demir ne kadar güzel Defne hoşuna gitti demir i beğenmedi. Soyadımızda demirli o ne öyle okulda çocuğumla dalga geçecekler diyo bakalım sonucu ne olacak

Aynısını eşim yapıyor yok öğrencimin adı olmaz yok çocukken beni döven kız vardı mahallede onun ismi olmaz nasıl koyacağız bu gidişle çok zor

23 yaşındayım
Sat=20 ekim
2.çocuk
26.07.2020 tahmini doğum
Kahr
23 yaş
Sat=20 ekim
Tahmini doğum 26 temmuz
2. Çocuk
Kahramanmaraş
60 kg

Anaaa pişti olduk desene eşim taa baştan beri kız da olsa erkek de deniz diyor. Ben de severim normalde ama başka isim bulalım dedikçe inat etti iyice soğudum isimden ben de defne diye düşünüyorum ikisini de koyalım o zaman diyor soyadımız da demir. defne deniz demir gibi saçma bir şey olacak çocuğun ismi. İlerde 'de' parantezine alırlar çocuğumu

Bende lazer yaptirmistim ama arkadasim yapiyodu biraz rahattim
Yasadigim yerde kuafor salonunda olmuyo guzellik salonunda yapiliyo temiz oluyo genelde o konuda pek endiselenmiyorum

Aynısını eşim yapıyor yok öğrencimin adı olmaz yok çocukken beni döven kız vardı mahallede onun ismi olmaz nasıl koyacağız bu gidişle çok zor
Bizde de durum bu
Kuzular aranızda gebeliğini kanamalı geçirenler var mı?
Ben ilk haftalar lekelenme şeklinde oluyordu, tam bitti derken geçen hafta yine oldu. Bol istirahat verdi dr'um. Aşırı değildi ve geçti şükür. İlk gebeliğimde nerdeyse sürekli oluyordu. Kızımı sapasağlam doğurdum şükür. Senin de mi oluyor cnm?

Benim de 4 aydır sürekli ara ara kanama geliyor malesef
Progestan ilaç ve proluton iğne bağımlısı oldum resmen Ultrasonda herşey normal gözüküyor ama ilacı bırakınca 1 2 haftaya yeniden geliyor. İçtiğim sürece gelmiyor..
Çok can sıkıcı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…