2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kızlar günlük düzenli olarak 2 lt su içiyor musunuz? Ben çok fazla içemiyorum 1 lt ancadır bebeğin suyuna etki ediyor mu bu durum?
Ben normalde de severek içtiğim için zorlanmıyorum. 3 litre yi rahat içiyorum fazlası da oluyor. Ama Açaz içmenin bebeğin suyunu etkileyip etkilemediğini bilmiyorum canım. Zorla da nasıl içilir bilemedim eziyet olur insana. Belki tatlandırabilirsin elma ya da limonla falan.

Canım ben erkek oldugunu düşünüyorum
Bence kız Ben de kendimi bir türlü göstermemişim kız oldum
Erkek olabilir. Kizlar kendini gostermiyo derler ama benim oglusum da kendini gostermedi dun zorla gorduk utangac bi bebek diyo doktorumuz
kiz ve erkek tahmini esit oldu kaderim bu ayrintili ultrason zamanina kadar ogrenemiycem galiba
Enfeksiyondan bence benimde ağrıyor çünkü ilaç yazdımı doktor
mantar cikti canim fitil ile krem verdi.
Cinsiyeti ogrenemeyen bi ben degilmisim demekki
Kac haftadasin?
Benim haftaya rdvum var belki ozamana insallah
18 haftalik olacak tam yarin ya dr pimpirikli cikti gostersede tahmin etmek istemedi
kizlar merhaba . Aranizda kasik ağrilari için magnezyum tozu kullanıp ishal olan var mi ? Kullansam bir dert kullanmasam ayrı . Ne yapsam.
toz degilde suda eriyen magnezyum kullaniyorum. Eger ishal olursan bir kac gun ara ver demisti dr. Demek ki ishal yapabiliyor. Bende olmadi henuz ama

Kizlar bu arada benim baskim oluyo diye bol bol dinlenmemi soyledi dr bende elimden geldigince yapmaya calisiyorum dedim onada o zaman yeteri kadar dinlenmiyorsun demektir boyle dedigine gore gec dusuk riski yasarsin diye bana proluton igne verdi 3 adet 3 gun ara ile vurun diye. Bakiyorum bunu herkes haftada 1 kere vurunuyo neden 3 gun kafama takildi? Daha vurunmadim igneyi ama dinleniyorum simdi agri baski hissedince direk yatiyorum artik.

Her şey iyi görünüyorsa sıkma canını bence. Demek ki bu şekilde senin bünyen. Ben progestan kullandığım dönemde bile lekelenme yaşayabiliyordum kimi zaman.
Bende de sıkıntı yok, ama ara ara oluyor. İlk gebeliğime nazaran çok daha iyi haldeyim tabi.

Beklemekseni ben çantamda bonibon bulmuştum kızımdan kalmış ondan yemiştim, aç karna çok iyi olmadı ama çook hareketliydi. Sonraki gittiğimde yemedim uyuyordu

Benim cinsiyet henuz belli degil
Yurtdisi derken hangi ülke? Hangi dil icin soruyosun? Fransizca konusulan bir ulke ise tavsiye etmem o mür (duvarda) anlamina gelmis olacak
Fransa'da mert ismi de kullanılamaz Avusturya ya da çek canim

Ayy ben haftaya gidicem doktora 17+3 olmus olacak
Insallah cinsiyeti ogrenirim yaaa pfff

Doktorun tecrübeli değil mi canım ya anlaması lazımdı. 12. Haftada erkek dedi benimki. Kemik yapısından bile anlıyor doktorlar.
cok tecrubeli avrupayada gidiyor arada cok iyi ama cinsiyet hususunda tahminleri mi tutmuyor anlamadim ki riske atmak istemiyor kendini ve 28. Haftada net ogrenirsin diyo
Kadın 18. Haftasına gelmiş, doktor hala söylemiyor. Ben olsam çatlarım yahu :))))
catlamak ne kelime kizimda ikili testte ogrenmistim bunda hayretim sasiyor bu nasil olabilir diye sansima cikan drlar soylemeyemiyo
Ayy ben haftaya gidicem doktora 17+3 olmus olacak
Insallah cinsiyeti ogrenirim yaaa pfff
Ogrenilmeyecek gibi degil ki canim ogrenirsin benim karsima cikan drlar boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…