2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar alttan muayenede doktorun asistanıda dikilip bakıyor bu normal mi ? Karından bakınca ortalıkta olmuyolar . Ama diğer türlü hep bakıyolar sebebi var mı ?

Defne Demir çok uyumlu olmuş ama

Kızlar alttan muayenede doktorun asistanıda dikilip bakıyor bu normal mi ? Karından bakınca ortalıkta olmuyolar . Ama diğer türlü hep bakıyolar sebebi var mı ?
Ben hamileyken hiç alttan muayene olmadım hatta sakıncalı diye biliyorum sadece son ayda Çatı muayenesi var

Yo ben kararliyim gebelik takibi yaptigim doktorum soylemezse ogrenene kadar baskalarina gidicem

Doktorunuz erkekse size güven vermek için durduruyor olabilir
Hayır kadın doktorum . Sekreteride kadın. Söyleyecem de durması gerekiyor heralde diye düşünüyorum . Doktorum mu dur diyor acaba ya da bilemedim işte . Doktorum olduğu için ondan çekinmiyorum ama sekreteri bana yabancı gibi geliyor hiç bir iletişim olmuyor nede olsa

Ben hamileyken hiç alttan muayene olmadım hatta sakıncalı diye biliyorum sadece son ayda Çatı muayenesi var
Hada ya bende de genel olarak oldu . Hamile kaldîgımdan bu yana sadece bakmadı bugün baktı. . Fitil kullanma sonucu pembeli akintım olmuştu mecburen emin olmak için baktı .. o kızın bakması rahatsız etti beni doktor mu istiyordur , başka bir sebebi var mı bilmiyorum

Benim doktorum da hem alttan bakıyor hem üstten.çocuğun pozisyonu nasıl uygunsa ona göre davranıyor.

Neden alttan yapıyor gerekmedikçe yapılmamalı bence
Yani bi kere kalp atisini karindan duyamadi alttan dinledik
En son gittigimde hem rahimi olcmek icik hemde bakteri oldugu icin alttan bakti
Diger 1 2sinde alttan kontrol yaptimi diye dusunuyodum simdi yazarken aklima geldi buyuk ultrasonda yine alttan bakti

Belim ağrıyo dün akşamdan beri ara ara ya . Bebeği hissettiğim taraf. Tam orası değil ama. Yan tarafı. Bel kemiğine yakın yer. Bi ara çift taraflı ağrıdı. Uzun sürdü sanki bu sefer cumartesi günü randevum var inşallah iyidir:/
Bugün sadece bi kere çok kısa hissettim bebeği.

Yok canım zaten üzerime çarşaf gibi birşey örtüyorlar doktor bile bakmıyor o kadar çok yapmış ki bu işi hemen şıp diye bumuyor yeri ama yardımcısı hep benim gerimde oluyor.
Önceden baktığında benim de öyleydi . Şimdi durum farklıydı açtıkça açtım bacağımı kız dikilmiş doktorun yanına bakmaya çalışınca sinirim bozuldu gerildim onun yüzünden

Benimde ilk gebeligimde seker çikmisti once diyetisyene yonlendirdiler diyete rağmen dusmeyince insilune basladik. Bu hamileligimde seker yuklemesi istemediler endokrine gidiyorum surekli seker takibi yapip insulun kullaniyorum ve sürekli endokrine kontrole gidiyorum genelde ilk gebelikte seker cikmissa ikincide yukleme istemiyorlar umarim sizin hakkinizdada hayirlisi olur

Anladım canım bende bir kere baktı kalp atıs duyamadık diye her doktor farklı sanırım ama hamileyken alttan bakılması beni rahatsız eder kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…