2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Önceden baktığında benim de öyleydi . Şimdi durum farklıydı açtıkça açtım bacağımı kız dikilmiş doktorun yanına bakmaya çalışınca sinirim bozuldu gerildim onun yüzünden
Bence o kızda bir sorun var.kesin bende çok rahatsız olurdum.

İlk aylarda benim de kanamam oldu yine ultrasonla baktı rahmin dışında kanaman dedi bilmiyorum doktorla mı alakalı baktıkları cihazla bilemedim

Başka bi doktordan randevu alsan için rahat eder bence özel bi durum yoksa ultrasonla bakılıyor
Canim ultrason burada cok kullanilmiyo yani genelde ultrasonlada bakiyo ama en fazla 10 saniye tutup cekiyo
3buyuk ultrason oluyo
o randevuda sadece ultrason oluyo olcuyo biciyo ama onun haricinde ultrasona karsilar

Canim ultrason burada cok kullanilmiyo yani genelde ultrasonlada bakiyo ama en fazla 10 saniye tutup cekiyo
3buyuk ultrason oluyo
o randevuda sadece ultrason oluyo olcuyo biciyo ama onun haricinde ultrasona karsilar
Yaa sen yurtdışındaydın dımı evet duymuştum İtalya’da arkadaşım var hamilelik boyunca 3 -4 kez bakılmıştır ultrasonla demişti ama iiki burda öle değil ya ben 8 tıklım evli olmama rağmen muayene olamıyorum

Slm kızlar daha önce konuşuldumu bilmiyorum cok giremiyorum erkek anneleri isim düşündünüzmü öneri sunabilirsiniz acaaba
Bana erkeğe benzıyor dedı kesın degil yani ama benım isim çok önceden hazırdı BUĞRA düşünüyoruz.kızımBuğlem ona uygun die dsndüm

Baskı dedığın nasıl oluyor canım aman dıkkat et kendıne geçmiş olsun

Yo ben kararliyim gebelik takibi yaptigim doktorum soylemezse ogrenene kadar baskalarina gidicem
bende oyle yaptim zaten bu memleketteki ablamin doktoru ozele geldim sirf cinsiyet icin 2 kere yok sansima bu tarz doktorlar cikti
Baskı dedığın nasıl oluyor canım aman dıkkat et kendıne geçmiş olsun
bebek cikacakmis gibi kasik bolgesine baski yapiyor. Mesela ben hapsururken bile o bolgemi tutuyorum sanki bisey cikacakmis gibi oluyo. Baska soyle tarif edeyim hamileligin son demlerim de olur bu bebek o bolgeye agirlik yapar baski hissedersin. Bu da tipki onun gibi. Tesekkur ederim. Rabbim hepimizi yavrularimiza kavustursun

Bende de var bu bel ağrısı ya temizlik yaparken ya da çok yürüdüysem başlıyor, bizle alakalı bu bebeğin iyidir merak etme

Ilgın

bana bir kere alttan baktı doktor 11. haftada lekelenmem oldu diye o da başka bir doktordu. sonra akıntıdan süphelendi ornek aldı, cubuk gibi bir şey soktu ama canım cok yandı. normalde yanmazdı. anlamadım. daaha da bakmadılar.

detaylı ultrasonda alttan muayne yok di mi? sacma bir soru ama sormak istedim.

benim hiçç alttan bakılmadı hamile kalmadan önce baktırmıştım sadece bir sıkıntı var mı diye, kanama alanı vs ultrasonda görülüyor zaten

teşekkür ederim canımm bakalım bu gebelikte nasıl bir yol izlenecek kendi doktorum hastaneden ayrıldı üniversite hastanesine gidicem ayrıntılı için orasıda dünden beni delip deşmeye meraklıdır kesin

Günaydınlar herkese :) nasıl gidiyor kilo durumları? Benim hızlanmaya başladı şu sıralar göbek de büyüyor gitgide bakalım kac kiloyla biter bu hamilelik :) ama iyi sayılara oynuyoruz biz galiba bebişimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…