2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gunaydin doktor %99 erkek AMA alisveris yapmayin dedi. Garip ama icimde bi his var sanki baska doktora gitsem kiz dicek gibi ilk basta kiz dedi sonra erkek acaba ondan mi
bu şekilde söylemesi daha kötü insan ikilemde kalır zaten ya kız ya erkek

bu şekilde söylemesi daha kötü insan ikilemde kalır zaten ya kız ya erkek

Once %60 demisti gerci ama ne bilelim %99 dediyse vardir bsey. %100 demiyorum hic kimseye dedi ama bizde fotosunu verdi esim erkek bende gordm diyo Ben bseye benzetemedim bi de bana herkes kiz olcak kiz olcak dedi cevrende Kimi gorsem sanirim psikolojim etkilendi.. oglum diye seviyorum AMA doktor ayrintili ultrasondan sonra basla alisverise dedi acaba yanildigi mi oluyo

ilginç ya bacakları açıksa net olarak görünmesi lazım artık nerdeyse 5 aylık. sen yine de bekle canım detaylıyı bu doktora güvenilmez

Günaydın tatlı annişler bu sabah tartıya çıkmamla 3. kilomu da aldığımı gördüm ufak bir yıkıklık oldu tabi
Ya ne mutlu az almıssın sen, benım hıc bulantım olmadı yedimde yedim açlık krızlerıne dayanamadım 6 kılo almıstım dıkkat etmeye basladım bu hafta yarım kılosunu vermısım

Canım nasıl oluyor görmüyorlar cıdden hayret yaa bak bu bizim 15+8 deki bacak arası pozumuz gayet pipimiz belli

Eklentiler

• IMG_20200124_145605.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 106
Ya ne mutlu az almıssın sen, benım hıc bulantım olmadı yedimde yedim açlık krızlerıne dayanamadım 6 kılo almıstım dıkkat etmeye basladım bu hafta yarım kılosunu vermısım
Kendimi kötü hissetmeye başlamıştım yalnız değilmişim rahatladım :) benim de öyle çok bulantım olmadı iştah açık canım ne çektiyse yedim valla :) doktor da kendini çok kısıtlama canın istediği sürece beslen sağlıklı istediğini ye diyince aldım yürüdüm ben

Bana ye dıyen olmadı ama yedim çok açlık krizleri gelıyordu sureklı bırseyler yeme ıstegı vardı cok sukur suan gectı bıraz kendıme engel olabılıyorum bırazcık tutmak lazım bundan sonra malum basta fazla saldık

Ben keyfine yiyordum canımın çektiğini o açlık krizleri yeni yeni olmaya başladı kontrol edemiyorum şu an. Sonumuz hayırlısı yani. Gerçi benim annem de 27 28 kiloyla tamamlamış hamileliklerini o yüzden elden de çok birşey gelmez diyorum bazen :) sonrasında veririz diyip genlerime güveniyorum :))

çok iyi inşallah annene çekmişsindir, birde kilolu hamıle kalmadıysan cokta takma o zaman canım ben bıraz kıloluda hamıle kaldım o yuzden bundan sonra kemer sıkmam lazım bıraz

çok iyi inşallah annene çekmişsindir, birde kilolu hamıle kalmadıysan cokta takma o zaman canım ben bıraz kıloluda hamıle kaldım o yuzden bundan sonra kemer sıkmam lazım bıraz
Aslında tam da balayı dönüşü vs derken normal kilomun baya üstüne çıkmıştım öyle hamile kaldım. Ama bir aksilik olmazsa emzirme vs biraz dikkat derken doğum sonrası veririm diyorum öyle şeylerde inatçıyım. Ama şimdi boğazımı tutamıyorken de keyfini çıkartasım var :))

Benim ilk gebelikte seker sinirda cikmisti, diyetle kontrollu gittik. Ben 16 kilo aldim kizim 3.180gr cikti ikimizde de sorun cikmadi. Bu defa da doktorumla konusup ayni diyetle ve evde seker olcum cihazimla devam etmeyi dusunuyorum. Arada da hastanede kan tahlili yaptirir sekerime baktiririm. O yukleme cok fena etmisti beni bidaha istemiyorum.
çoğu anne alışveriş moduna geçmiş çok heyecan verici fikri bile :) lakin bulantı-kusma olayı devam eden var mı benim gibi
Ben de bulanti ve kusma devam....
Kizlar size utanarak bise sorucam
Bikini bolgesine agda yapanlar nasil yapiyosunuz ben zorlaniyorum yapamiyorum caresi ne ?
Ben lazer yaptirmistim seneler once ama hormonlarla tabi artti genitaldeki killanma. 2-3 haftada bir jilet yapiyorum. İlk gebeligimde de boyle gecistirdim son aylarda ayna karsisinda halletmistim.
Ben ilk hamileliğimde 9. Aya kadar ayna karsında aldım cok rahat oluyo tabi son ay az zorlanıyosun ama yine kendim yaptım
Aynen ben de
Ben de senin gibiyim zorlayim kendimi diyorum yok icemiyorum.. fazlasini icince midem bulaniyo
Of ben de sunicemiyorum pek, kizimda ne yasadiysam aynisini yasiyorum. Bulantilar gecince belki icetiz yaza dogru
Ben de bulanti kusmalara ragmen 5kilo aldim midem bulandikca karbonhidrata yoneldim ve surekli midem
Kazindi. Kâh yedim kâh kustum ama iyi yedim simdi biraz dikkat etmeye çalışıyorum cunku gidisat iyi degil

Kizlar bende de hic alttan muayene yapmadi doktorlarim. İlk gebeligimde 30. Haftada erken dogum teshisi sebebiyle bir defa alttan muayene yapmisti ve bir de son haftalarda cati muayenesi olmustum. Suan 16. Haftadayim doktorum sadece karindan ultrason ile bakiyor. Attan muayene benim kabusum Alllah yardimciniz olsun vallla altyan muayene olanlar

O zaman keyfini çıkart canım ınsallah dogumdan sonrada burdan herkes yazar butun dogum kılolarım gitti diye çook amin

Acaba bi tehlikesimi var diye cok soruyorum kendi kendime

dogrusu bende ayrintiliya girecem sonra alisveris yapacam.hala icimden kiz degilde erkekmis gibi geliyo.2gun once perinetolojiye gittim o da bebegin gobeginden net goremiyorum cinsiyetini dedi.4boyutlu olmasina ragmen bisey diyemedi.5aylikken ayrintilida kesin soylerim dedi.gercektende acele etmemek lazim.5 aydan sonra kesinlesiyo.daha dr a gitmeden once icimden drun kiz diyecegi ama sonra erkek olarak ogrenecegimiz gecmisti.esime dedim
dr da kiz deyince aman dedim hislerim dogrumu diyo acaba dedim.bakalim 21 haftalik olsun ayrontilida ne derse ona gore artik ama kizim diyede seviyorum karnimi.cinsiyet ayrimindan degilde hislerim cok kuvvetlidir ondan suphede kaliuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…