2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım nasıl oluyor görmüyorlar cıdden hayret yaa bak bu bizim 15+8 deki bacak arası pozumuz gayet pipimiz belli

Ya gordu %99dedi cunku ve hatta fotosunu verdi bana da ama alisveris yapma hemen ayrintiliya da fir deyince benim kagam
Canım nasıl oluyor görmüyorlar cıdden hayret yaa bak bu bizim 15+8 deki bacak arası pozumuz gayet pipimiz belli

Yaa aslnda %99 dedi ki bacak arasini gosterdo bu sefer ama ayrintiliya girmeden alisveris yapma deyince kafam ondan karisti yanilir mi ki diye bize se cinsiyeti gosteren poz olarak bunu verdi. Esim gorunyo diyo Ben bseye benzetemiyorum

Eklentiler

• 20200207_120511.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 78
erkek canım bence niye emin olmadı doktor hayret

Ben de oglum diye sevmeye basladm hatta babasiyla bi iki parca bisey de aldik heveslenip hem almak istiyorum bi yandan hem ayrintili bekle dedigi icin durduruyorum kendimi. Garip bi his oldu acaba herkes kiz deyince bi de ruyalarmda hep kiz gorunce kendimi farknda olmadan kiza mi alistirdim AMA degismesin oglum demeye de cok alistim

Yenimi gittin kacinci haftada soyledi bana14 hafta da benziyor dedi 17 haftada baska doktura gittim erkek dedi ben bile gordum erkek oldugunu neden emin olamamiski

Ben bulantıyı çok şiddetli yaşamadım ama sürekli midem sallanıyor gibi hissediyordum hala da geliyor ara ara aynı şekilde karbonhidrata dayandım rahatlatır diye. 6 kilo almışım geçen gün tartıldım amaaan kaç kere yaşarız bunu koyver gitsin evresine geldim inceden tabi sağlığa dokunmadan kısmı önemli
O zaman keyfini çıkart canım ınsallah dogumdan sonrada burdan herkes yazar butun dogum kılolarım gitti diye çook amin
Aynen aynen zaten uykusuzluk, koşturmaca vs derken veririz illa ki :)

Yenimi gittin kacinci haftada soyledi bana14 hafta da benziyor dedi 17 haftada baska doktura gittim erkek dedi ben bile gordum erkek oldugunu neden emin olamamiski

14 cu haftada gittigimde %60 kiz dedi. 16ci haftada gittigimde %60erkek cikinti gordm AMA gostermyo kendini kordonda olabilir dedi 4lu sonucu icin haftaya gel bi daha bakalm dedi. En son 2 subatta gittim %99 erkek dedi. Bu sefer gosteriyo gibi dedi hatta iste o attigim fotosunu verdi. Alisverise cikmayin ayrintili ultrasondan sonra dedi. AMA %99 az bsey degil o yuzden oglum diyorum Ben

Bunun neyinden emin olamadı. Bariz ortada

Erkek
Hayirli olsun

Kızlar servise binerken iki büklüm oldum montum dizime geliyor adımımı büyük atmama engel oluyor, adımımı arabaya doğru atayım derken kasıklarıma ağrı saplanması bir oldu. Basamak yoktu direk arabanın içine adım atınca, transit arabalar bu arada sıkıştırdım sanırım çok fena canım yandı gelene kadar da karnım ağrıdı. Benim canım yandı ama bebek bunu hissetmez değil mi sıkışsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…