2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Cok gecmis olsun , bende bulantım artınca doktora geldim ve vucudum sıvısız kalmış cok kusmussun dedi hastaneye yatıs yapdım o kadar moralim bozukki

Kızlar adetime 8-9 gün var. Dün akşam kremsi beyaz bi akıntıyla kan geldi. Bugün de ara ara sildikçe peçetede pembe gibi kan geliyor. Neden olabilir acaba ? Lekelenme şeklinde.

Bende onu kullanıyorum ama yine de iyi olamadım , suan yatış verdi yatıyorum

Yok canim bebeğin hissetmez.

Kızlar kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı?benim bu hafta her gün oldu.uzandığımda bile üstüne yatmakta zorlanıyorum sanki bacaklarım ayrılıyor gibi.

Kızlar kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı?benim bu hafta her gün oldu.uzandığımda bile üstüne yatmakta zorlanıyorum sanki bacaklarım ayrılıyor gibi.
Bendede var canım özellikle çok yürüyüp fazla ayakta durdugumda oluyor. bel agrısıyla bırlıkte ama tam kuyruk sokumundan baslıyor agrı dedıgın gıbı uzanıp dogrulurken sakat gıbı kalkıyorum dogrulamıyorum

Benim 3 haftadır var cnm dr rahim genişliyor demişti 3 hafta önce çok ayakta kalmamaya çalış zamanla azalıyor

Evet bende de oldu ama 2 3 gundur daha rahatim Ben ozellikle misafirlerim falan vardi o zaman ayakta cok kaldigimdan mi bilmem bi kac gun surdu. Sol kasik da cok agriyor ayakkabi giyerken falan ayagini kaldirdimda pantolon giyerken falanda.. doktor Magosit diye bi ilac Verdi magnezyum yaziyo ictim iceli hafifledi

Aynen aynen.tüm gün ayaktayım çok zor ama yapacak birşey yok.

Evet bende aynı ilacı kullanıyorum 1 haftadır ama ne hikmetse benimde bir haftadır ağrım var inşallah çabucak geçer.

Evet bende aynı ilacı kullanıyorum 1 haftadır ama ne hikmetse benimde bir haftadır ağrım var inşallah çabucak geçer.

Gecer canim ya bu hafta hafta bile benzer seyler yasiyoru demekki bizle:) mesela bende 17 haftamda yogun yasadim simdi azaldi sende 1 hafta sonra kendini rahat hissedeceksin belkide

Gecer canim ya bu hafta hafta bile benzer seyler yasiyoru demekki bizle:) mesela bende 17 haftamda yogun yasadim simdi azaldi sende 1 hafta sonra kendini rahat hissedeceksin belkide
Amin inşallah canım bebişi hissediyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…