bende oyle yaptim zaten bu memleketteki ablamin doktoru ozele geldim sirf cinsiyet icin 2 kere yok sansima bu tarz doktorlar cikti
bebek cikacakmis gibi kasik bolgesine baski yapiyor. Mesela ben hapsururken bile o bolgemi tutuyorum sanki bisey cikacakmis gibi oluyo. Baska soyle tarif edeyim hamileligin son demlerim de olur bu bebek o bolgeye agirlik yapar baski hissedersin. Bu da tipki onun gibi. Tesekkur ederim. Rabbim hepimizi yavrularimiza kavustursun
Nasılsınız hanımlar? ben isal oldum ya zorlamayada korkuyorum akşam oldum daha ama oturmama fırsat vermıo kaç kere lavaboya cıktım bakalım gececekmı sizdede olan varmı?
Ayy yaparsın aşkımı izlıorum yeşil biber yiyesım geldi ya acı bıber yıyolarya
Kızlar merhaba. Bizde 16.hafta içindeyiz. Ben de çok yazamıyorum. Cinsiyet henüz net değil. Ama erkeğe benzetti doktorumuz 12.haftada.bu hafta tekrar gidicem netleşir diye düşünüyorum. Size bir şey sormak istiyorum. İlk 3 ay folik asit kullandım ve ondan sonra doktorum hiçbir şey vermedi vitamin ya da kan ilacı. Sağlık ocağı decavit verdi doktora sordum onu kullanıyorum şu an sadece. Sizce yeterli midir ya da tekrar sorsam mı bu kez gittiğimde
Kızlar merhaba. Bizde 16.hafta içindeyiz. Ben de çok yazamıyorum. Cinsiyet henüz net değil. Ama erkeğe benzetti doktorumuz 12.haftada.bu hafta tekrar gidicem netleşir diye düşünüyorum. Size bir şey sormak istiyorum. İlk 3 ay folik asit kullandım ve ondan sonra doktorum hiçbir şey vermedi vitamin ya da kan ilacı. Sağlık ocağı decavit verdi doktora sordum onu kullanıyorum şu an sadece. Sizce yeterli midir ya da tekrar sorsam mı bu kez gittiğimde
Ben de sadece decavit kullaniyorum haftada bir iki kez. Doktorum her gun kullanmana gerek yok dedi. 16. Haftadan sonra da demir ilacina baslariz dedi. Bulantilarim gecmeden demire baslamayi dusunmuyorum, doktorumada soyleyecegim bulantilar tam gecsin sonra baslarim.
Kızlar alttan muayenede doktorun asistanıda dikilip bakıyor bu normal mi ? Karından bakınca ortalıkta olmuyolar . Ama diğer türlü hep bakıyolar sebebi var mı ?
Ben de sadece decavit kullaniyorum haftada bir iki kez. Doktorum her gun kullanmana gerek yok dedi. 16. Haftadan sonra da demir ilacina baslariz dedi. Bulantilarim gecmeden demire baslamayi dusunmuyorum, doktorumada soyleyecegim bulantilar tam gecsin sonra baslarim.
teşekkür ederim canımm bakalım bu gebelikte nasıl bir yol izlenecek kendi doktorum hastaneden ayrıldı üniversite hastanesine gidicem ayrıntılı için orasıda dünden beni delip deşmeye meraklıdır kesin
Zaten hep deliyorlar bizi bide ben insulin icin gunde 4 kere aclik ve tokluk sekerleri icin gunde 10 kere deliniyorum ama hersey onlar icin canim insallah iyi olsunlarda delinelim insallahta gonlune gore bir doktor bulursun