2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Günaydın. Bana da 15. Haftaya kadar vermedi. Kan tahlil sonucuna göre veriyorlar ya da vermiyorlar. Kan oranım yüksek, vitamin değerlerim olması gereken aralıkta ve gebelikte düşüş olmadı. Bende başta sordum tedirgin oldum. Vereceğim bir neden yok dedi. Bende tiksinme, kusma olmadı çok şükür. Balık yiyor musun dedi evet dedim tamam o zaman gerek yok besinden alman benim için daha önemli dedi. 15. Haftadan sonra kan oranınım düşmesin diye sadece haftada bir defa demir ilacı verdi şu ana kadar 4 tablet onu içtim. Gerek duysa verir dokturun.

Bol bol su iç sakın susuz kalma devam ederse muhakkak doktora git.

Doktorun bu konu hakkinda bilgi vermedimi?
Boyle biseyi soyleyipde gerisini getirmeyen doktorlara yapmak istedigim
Bu ne demek kötü bişey mi dedim bebek kilolu yani dedi 360 gram dedi ailende seker var mı dedi bende var dedim , detaylı ultrason önerdi , böyle durumlarda bebek kaybı yasanabilir dedi Bagırsaklarında tıkanıklık olabilir dedi , suan bende hastanede yatıyorum bulantı ve kusmadan sürekli şekerime bakıyolar

Allah korusun kötüsünü aklına getirme şeker varsa diyetle devam edersin bir şey olmaz Allah'ın izniyle

Ben demir başlatıyolar bu aydan sonra diye biliyorum. Bi de içinde balık yağı olan bi multivitamin kullanıyorum ben. Belki bu gittiğinde verir. Olmadı sor bence.

19. Haftanın içindeyim 9 kilo almışım
Hep karbonhidrat yemekten bu hale geldim napicam ben yaaa yakında patlarim heralde

Cok gecmis olsun canim insallah Hersey yoluna girer guzel dusun son durumlardan bizede haber et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…