2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ay lütfen bana kızma arkadaşım ama senin bu kocanı her okuduğumda sinirim zıplıyor nasıl dayanıyorsun Allah dağına göre kar verirmiş seninkine de anca sen katlanırsın herhalde
İyi yönleride var illaki onların hatrına idare edıoruz.Az önce mesela gayet iyiydik çok şükür aman işte kaderimizdekılerı yasıorux bide zamanında aıleme yaşattıklarımı illakı bi şekılde çekecektim günahlarıma kefaret olarak görüyorum bazen

Yenı beşik alma gbı maddı durumum yok canım bide evde yerde yok ımkanı yok yani bide kendsı besıkte yatmıyorkı yatıramıoyoruz hiç istemıo.bazen kndısı bıle dıo kardesm dgsunda o yatsın die.Bide mecburen paylaşacak bişeylerını yoksa oyle bagda kuramazlar dıe dsnuorum.
Benim sakndgım ve kızdgm nokta kızımın yanında sureklı yok kıskanırmı yok hangsnı daha çok severz acaba die konuşulması çocuk kıskanmayacaksada aklına sokuluo.buna gıcık oluorum kimin yaptgnda tahmn edersınıx baş harfi kv

Aynen iş bulmkda iyi fıkırde işte bulnmuyor ki

Senın doktr muayenen nasıl gectı sonuçlar nasıl cinsiyette degısıklık yok demı

Hergün ıcıyormusun mutlaka canım, ya bende abartmazsak bıse olmaz dye dusunyrm ama yınede bıyerde ınsan acabamı dıyor
Her sabah duble içiyorum mutlaka. Yoksa açılamıyorum. Bir arkadaşım kahve hastası. Elinden bir sn düşmez. Bildiğin bağımlı. Kesemedi de. Birde nasıl acı içer görsen ama şükür onun çocuklarında birşey olmadı. Bir fincan Türk kahvesinden birşey olacağını hiç sanmıyorum. Yediklerimi okadar katkılıki kahve masum kalıyor.

Senın doktr muayenen nasıl gectı sonuçlar nasıl cinsiyette degısıklık yok demı
Canım sen de endişelenme.hissetmemek normal 20.haftaya kadar dedi.arada ufak tefek hissedersin ama bu hergün olacak diye birşey yok dedi.benimki baya hareketliydi çok şükür iyi dedi.cinsiyet %90 kız dedi değişmez artık.3lü testimde çok şükür normal çıktı.bu hafta kayserideki doktorumla randevum vardı ama gidemeyeceğim haftaya erteledim.yollar buz.

benim gibi kilolu olanlarda da 22. haftaya kadar normalmiş hissetmemek. Hepimiz güzel haberlerle geliriz inş.

Doğru soyluyorsun aslında en masumu kahvedır bencede. Sağol canım ıcım rahatladıı :)

Bu ayrıntılı ultrason dediginiz renkli degil mi ? Benim 14. Haftada bakyilar ona her uzvuna bakti gosterdi tek tek 20 dk kadar surmustu ama

Bu ayrıntılı ultrason dediginiz renkli degil mi ? Benim 14. Haftada bakyilar ona her uzvuna bakti gosterdi tek tek 20 dk kadar surmustu ama

Canım genelde 22-24 .haftalar arasi bakiyor 24.haftasindan sonra bebegin cildi saydamligini kaybediyor o yuzden tum organlarina en son rahat olarak bakilabildigi donem farkli.Bazen riskli ve cogul gebeliklerde onceki haftalarda ayrintili ultrasona bakyorlar. Bana 13.haftada istemislerdi tarama testleri dogru sonuc vermeyecegi icin . Simdi martta yine var ama benden 20.haftada istedi doktor

Hmm anladım adına sevındım aynen ya gıtme bir yere Allah korusun haftaya gıdersın artık havalar yumuşayacak bıraz daha

Bu sabah asm’ye gittim kalp atışı dinlemek için.Önce duyulmadı ebeyle göz göze geldim inanılmaz korktum Daha öncede kalp durması nedeniyle 8 haftalık kürtajım var çünkü Sonra çok hafif duyuldu.Ekranda 153 yazıyordu iyi mi acaba ? Ebeye sordum kötüyse doktora gidebiliriz dedim yok iyi dedi ama yine de gitsem mi diye düşünüyorum.19 haftalık bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…