- 25 Şubat 2016
- 7.753
- 12.950
- 248
- 31
İyi yönleride var illaki onların hatrına idare edıoruz.Az önce mesela gayet iyiydik çok şükür aman işte kaderimizdekılerı yasıorux bide zamanında aıleme yaşattıklarımı illakı bi şekılde çekecektim günahlarıma kefaret olarak görüyorum bazenAy lütfen bana kızma arkadaşım ama senin bu kocanı her okuduğumda sinirim zıplıyor nasıl dayanıyorsun Allah dağına göre kar verirmiş seninkine de anca sen katlanırsın herhalde
Yenı beşik alma gbı maddı durumum yok canım bide evde yerde yok ımkanı yok yani bide kendsı besıkte yatmıyorkı yatıramıoyoruz hiç istemıo.bazen kndısı bıle dıo kardesm dgsunda o yatsın die.Bide mecburen paylaşacak bişeylerını yoksa oyle bagda kuramazlar dıe dsnuorum.Kızının beşiğini yeni bebeğe verme bence. Ben o şekilde yapacağım. Yeni bebeğe yeni beşik. Büyük mobilya beşiği vardı, hala çok rahat yatıyor. Kızıma haksızlık olmasını istemiyorum. Oğluma başka beşik ayarlayacağım. Olabilesi kıskançlığı önlemek için dikkatli olmak gerekli. Kardeş kıskançlığını etkileyen en büyük etmen anne baba tutumu çünkü.
Aynen iş bulmkda iyi fıkırde işte bulnmuyor kiBu msjını yeni gördüm.Senin pozitifliğini alan bence eşin.Çünkü kusura bakma ama o şekilde bir insanın yanında pozitif olunmaz.Bence al karşına konuş hatta annesini babasını da çağır durum bu de.çünkü kocanın ciddi derecede büyük biri tarafından sarsılması kulağının çekilmesi lazım.ya da en acilinden iş bulsunlar yoksa ilerleyen durumlarda daha vahim bir hal alır bu davranışları.
Senın doktr muayenen nasıl gectı sonuçlar nasıl cinsiyette degısıklık yok demıBu msjını yeni gördüm.Senin pozitifliğini alan bence eşin.Çünkü kusura bakma ama o şekilde bir insanın yanında pozitif olunmaz.Bence al karşına konuş hatta annesini babasını da çağır durum bu de.çünkü kocanın ciddi derecede büyük biri tarafından sarsılması kulağının çekilmesi lazım.ya da en acilinden iş bulsunlar yoksa ilerleyen durumlarda daha vahim bir hal alır bu davranışları.
Her sabah duble içiyorum mutlaka. Yoksa açılamıyorum. Bir arkadaşım kahve hastası. Elinden bir sn düşmez. Bildiğin bağımlı. Kesemedi de. Birde nasıl acı içer görsen ama şükür onun çocuklarında birşey olmadı. Bir fincan Türk kahvesinden birşey olacağını hiç sanmıyorum. Yediklerimi okadar katkılıki kahve masum kalıyor.Hergün ıcıyormusun mutlaka canım, ya bende abartmazsak bıse olmaz dye dusunyrm ama yınede bıyerde ınsan acabamı dıyor
Çok geçmiş olsun tekrar iyi olmanıza sevindimCok tesekkür ederim dün taburcu oldun cok şükür , bulantım enfeksiyona baglıymıs ilac kullanıyorum ,
Nescafe nin canım büyük marketlerde oluyor, eşime yaptım anlamadı farklı oldugunu :) şişesi böyle Nescafe Gold Kavanoz Kafeinsiz Kahve 100 grYa hıc denk gelmedım hangı marka acaba nerden alıyorsun. Gercekten tadı aynıysa cok ıyıymıss :)
Canım sen de endişelenme.hissetmemek normal 20.haftaya kadar dedi.arada ufak tefek hissedersin ama bu hergün olacak diye birşey yok dedi.benimki baya hareketliydi çok şükür iyi dedi.cinsiyet %90 kız dediSenın doktr muayenen nasıl gectı sonuçlar nasıl cinsiyette degısıklık yok demı
benim gibi kilolu olanlarda da 22. haftaya kadar normalmiş hissetmemek. Hepimiz güzel haberlerle geliriz inş.Canım sen de endişelenme.hissetmemek normal 20.haftaya kadar dedi.arada ufak tefek hissedersin ama bu hergün olacak diye birşey yok dedi.benimki baya hareketliydi çok şükür iyi dedi.cinsiyet %90 kız dedideğişmez artık.3lü testimde çok şükür normal çıktı.bu hafta kayserideki doktorumla randevum vardı ama gidemeyeceğim haftaya erteledim.yollar buz.
Doğru soyluyorsun aslında en masumu kahvedır bencede. Sağol canım ıcım rahatladıı :)Her sabah duble içiyorum mutlaka. Yoksa açılamıyorum. Bir arkadaşım kahve hastası. Elinden bir sn düşmez. Bildiğin bağımlı. Kesemedi de. Birde nasıl acı içer görsen ama şükür onun çocuklarında birşey olmadı. Bir fincan Türk kahvesinden birşey olacağını hiç sanmıyorum. Yediklerimi okadar katkılıki kahve masum kalıyor.
Tesekkur ederım bakıcamNescafe nin canım büyük marketlerde oluyor, eşime yaptım anlamadı farklı oldugunu :) şişesi böyle Nescafe Gold Kavanoz Kafeinsiz Kahve 100 gr
günaydın kızlarr oğluşumun banyosunu da aldım Allah'ım sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsinBabyjem Ayaklı Banyo Seti Mavi 6 Parça
İnşallah canım çok sağol Rabbim esirgesin hepimizinkiniGunaydin canım gule gule kullansin minik bey sağlıkla huzurla mutlulukla insaallah
Bu ayrıntılı ultrason dediginiz renkli degil mi ? Benim 14. Haftada bakyilar ona her uzvuna bakti gosterdi tek tek 20 dk kadar surmustu ama
Aynen öyle canım havalarda sıcak olacak ramazan vs zorAa öyleyse bende ayrılırım 32 de zaten benimkini erken alabilir doktorum çocuğun gelişimine göre.ne gerek var alıp dinleniriz eksikleri tamamlarız.
Hmm anladım adına sevındım aynen ya gıtme bir yere Allah korusun haftaya gıdersın artık havalar yumuşayacak bıraz dahaCanım sen de endişelenme.hissetmemek normal 20.haftaya kadar dedi.arada ufak tefek hissedersin ama bu hergün olacak diye birşey yok dedi.benimki baya hareketliydi çok şükür iyi dedi.cinsiyet %90 kız dedideğişmez artık.3lü testimde çok şükür normal çıktı.bu hafta kayserideki doktorumla randevum vardı ama gidemeyeceğim haftaya erteledim.yollar buz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?