2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bu arada öğlenden sonra kalp atısını dınlemek için gidecegım ebede zaten haftaya aşın vardı haftaya ikisine bır gel dıodum uğraşma die dedi bende yok ben bugun gelecem dedım tamam gel dedı

Merhaba güzel anneler . Bir şey danışmak istiyorum sizlere . Burda gerçi aramızda istanbulda Özel Nisa hastanesine gidenimiz yok galiba tek benim. Önümüzdeki haftalarda ayrıntılı icin randevu aldım doktorum beni oradaki perinatoloji uzmanı olan Reyyan hanıma yönlendirdi . Acaba hiç bilginiz var mi nasıl bakar ? Memnun kalan var mi hiç duyduklarımızdan .

Beni de bugün tetanoz aşısı için aradılar birazdan gideceğim ama korkuyorum kol çok ağrıyormuş sonra var mı içinizde yaptıran gerçekten acılı mi oluyor

ben de haftaya gideceğim aşıya.. yorumlarınıza göre rapor alırım. bilgisayar başında çalışıyorum çünkü.

Dün şu acı biberler var ya dürümün tantuninin yanında verdikleri onlardan 3-4 tane yedim. Normalde hiç sevmem acıyı canım istedi, bir de dış görevdeydim orda da mideyi üşütmüşüm herhalde. İkisi bir araya gelince gece halimi görmeniz lazımdı kızlar. Kusma, ishal bir de çıkarınca o biberleri boğazımı bir yaktı ben hayatımda böyle acı hissetmemiştim, nefesim kesildi hııı, hııı diye nefes almaya çalışırken eşim duymuş geldi tuvaletin kapısını zorluyor ben de bir yandan nefes almaya çalışıyorum bir yandan girme içeri kustum ben diyorum. O da saçmalama aç şu kapıyı diye yıktı ortalığı. Yarı baygın halde çıktım tuvaletten.
Zaten iki gündür karnımda hiç hissetmediğim bir ağrı vardı bir de bunun ağrısı çıktı sabahtan beri kıvranıyorum. Bebeği zaten tam hissedemiyordum bu ağrılarla karışınca tamamen bağlantı koptu. Garibim benle helak olmuştur dünden beri. Yarın tetonoz aşısı için asm'ye gidicem inşallah kalp atışı için aletleri vardır dinlersem anca içim rahat edecek.
Siz siz olun vücudunuzun alışık olmadığı şeyi yemeyin bu hamilelik başka bir şey nasıl tepki vereceği belli olmuyor.

çok geçmiş olsun bende o biberlere bayılıyorum ama hamilelikte kaçınmak gerek gerçi çok yememişsin ama dışarda olman etkilemis olabilir. Birkaç gün hafif beslenmeye çalış bence miden toparlasın bebişin keyfi yerindedir korkma

Bu arada öğlenden sonra kalp atısını dınlemek için gidecegım ebede zaten haftaya aşın vardı haftaya ikisine bır gel dıodum uğraşma die dedi bende yok ben bugun gelecem dedım tamam gel dedı
Bana aşı için 2 marta gün verdi.sana erken mi vermiş

Ası oldum . Şuan ağrı acı yok ama ilerleyen zamanlarda olabilir kolun şişebilir belli olmaz
ama benim elim hafiftir yaptığım kimsede olmadı olursa buz ve kolonya ile kompres yap dedi. O aletle kalp atışı dinlemeye çalıştık ama bu haftada duymak zor dedi duyamadı da.gerci ben kalp atışı gibi bisey duydum o nasıl duymadı anlamıyorum bide tam bir ay sonraya asi randevum var. Benden böyle

Ha unuttum benim tansiyonum cok dusuk kizlar . Napicam bilmiyorum kendi hekimine de sorucam . Gebelikten önce 12/7 olurdu ilk takipte 10/6 çıkmıştı şimdi 8/4 cıktı. Sen nasıl ayakta duruyorsun ya dedi. 2 lt su içtiğim için ayakta kalabiliyorsun dedi su içmesen ayağa bile zor kalkarsın dedi. Suyu ihmal etmeyin yani kızlar sadece bebeğe değil bize de lazım

hadi geçmiş olsun darısı bize insallah şişmez bir şey olmaz. Kalp atışını duymayı cok istiyorum insallah bizim duyulur net olarak Bir ay sonraki aşı nedir?

Teşekkür ederim inşallah iyidir dediğin gibi asıl mesele üşütmüş olmak biberler daha da fena yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…